Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το χαίρομαι μην ανησυχείς και δεν το χαίρομαι μονο εγώ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κακόμοιρο Ευάκι ξέρω ότι θα ΄θελες ξανά και ξανά να απολαύσεις το υπέροχο κορμί μου, αλλά δυστυχώς πρέπει να περιοριστείς σε μετριότητες τύπου Καρφάρα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ε?????
Αμα θελησω  να κοψω το φαγητο η μια ιδεα μου ηταν να σε δω γυμνο ετσι για να κοψω το Μοσχαρακη απο την διατροφη μου και γενικως το κρεας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Κομαντο ακομα εχει μηνει το αρωμα του εδω μεσα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καποια μερα ισως γυνεις κι εσυ κομαντο βεβαια αλλα συγουρα θα αποχτησης το θεικο του κορμι σε μια αλλη ζωη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι ε?????
Αμα θελησω  να κοψω το φαγητο η μια ιδεα μου ηταν να σε δω γυμνο ετσι για να κοψω το Μοσχαρακη απο την διατροφη μου και γενικως το κρεας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Κομαντο ακομα εχει μηνει το αρωμα του εδω μεσα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καποια μερα ισως γυνεις κι εσυ κομαντο βεβαια αλλα συγουρα θα αποχτησης το θεικο του κορμι σε μια αλλη ζωη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα εσύ τρως μονον είδη υγιεινής!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το άρωμα που φοράει είναι Κοκό Σανέλ no. 5 ή Poeme o άνδρας με την πουτανιά μέσα του???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ενω εσενα το αρωμα σου ειναι το κουτσι για μιλα ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γκουτσι εννοείς χαζοξανθιά και μην αναφέρεσαι όλη την ώρα στο περιεχόμενο του υπέροχου μυαλού σου, έχεις γίνει κουραστική!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kvstaskk

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Καθολου πλακα Θυμαμαι τον αυγουστο στο ξενοδοχειο μπλου μπεη στον αφυτο . Ησουν μια κουκλα αλλα δεν ησουν μονη , βεβαια ουτε και εγω. Ομως μου πηρες τα μυαλα. Παντως χαιρομαι που σε βρηκα εδω μεσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
        Καθολου πλακα Θυμαμαι τον αυγουστο στο ξενοδοχειο μπλου μπεη στον αφυτο . Ησουν μια κουκλα αλλα δεν ησουν μονη , βεβαια ουτε και εγω. Ομως μου πηρες τα μυαλα. Παντως χαιρομαι που σε βρηκα εδω μεσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συγουρα δεν σε θυμαμε γιατη εκεινη την περιοδο ειμουν μιαλο και σωμα δωσμενη στο αγορι που με ειδαις ;) ;) ;) ;) Αν και δεν κρατησε ενα μηνα μετα της διακοπαις ,, εννοω η σχεση.
Δυστηχως :(

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γκουτσι εννοείς χαζοξανθιά και μην αναφέρεσαι όλη την ώρα στο περιεχόμενο του υπέροχου μυαλού σου, έχεις γίνει κουραστική!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι εξυπνε μου αντρα  :grin: :grin: :grin: :grin:
Το ιδιο ελεγες καθε φορα που πηγεναμε γοα ψωνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kvstaskk

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγουρα δεν σε θυμαμε γιατη εκεινη την περιοδο ειμουν μιαλο και σωμα δωσμενη στο αγορι που με ειδαις ;) ;) ;) ;) Αν και δεν κρατησε ενα μηνα μετα της διακοπαις ,, εννοω η σχεση.

Καταλαβαινω εγω ημουν συνηθως στο δευτερο οροφο του ξενοδοχειου στο μπαλκονι με την κοπελα μου και σε χαζευα . Ειμαι ψηλος μελαχρινος με ενα κοτσακι .Σου κανω περιγραφη μηπως και με ειχες προσεξει. Και κοιτα συμπτωση και η δικια μου σχεση τελειωσε προσφατα .

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι εξυπνε μου αντρα  :grin: :grin: :grin: :grin:
Το ιδιο ελεγες καθε φορα που πηγεναμε γοα ψωνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστηχώς για αυτόν Ευάρα, μην μου στενοχωριέσαι!!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
          Καταλαβαινω εγω ημουν συνηθως στο δευτερο οροφο του ξενοδοχειου στο μπαλκονι με την κοπελα μου και σε χαζευα . Ειμαι ψηλος μελαχρινος με ενα κοτσακι .Σου κανω περιγραφη μηπως και με ειχες προσεξει. Και κοιτα συμπτωση και η δικια μου σχεση τελειωσε προσφατα .

Περαστικα μας  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Η Εύα σου πήρε τι πράγμα;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
εύακι μου καλά είσαι , πως περνάς??? ;)

Καλα ειμαι ζουζουνι μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσυ ????
Θελω να σου πω οτι εχω προβλημα στο ΜΣΝ μου  :( :( :( :( :( :( :headbang:
Δεν με βαζει μεσα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Με την τοπικη ενδυμασια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Ax BAx Maroylia moyyyyyyyy.JPG
    Ax BAx Maroylia moyyyyyyyy.JPG
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 69
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom