Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TAKISMT

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαριάνα είσαι σκέτη καυ...  ομορφιά !!
Βάλε καμιά φωτό σου να μας φτιάξεις!!
Ελπίζω να σε δω το Σάββατο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πω πω τι μακαβρια σελιδα ειναι αυτη περα απο τα αστεια εχω σκασει στα γελια μα βρε μαρουλια μου τι πετυχημενο αυτο το [εχω γινει γνωστη στο προτων βοηθειων ] εισαι απιστευτος νασε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί και εγώ έχω σκασει από τα γέλια!!!
Παρόμοια, να'σαι καλά, πέρασα υπέροχα απόψε!!!
Καλό βράδυ και στις δυο θρυλικές μαγείρισσες:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γεια σας κοριτσαρες,τι κανετε?Πως ηταν η μερα σας?

Επισκέπτης
Μωρο μου σκεψου να κληση αυτη το μπουρδελο της και να τησ την βιδωση και να την δει εστειατορας οχου Μανα μου ποσος κοσμος θα παει ταξιδη δωρεαν στον αλλο κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου καληνυχτα και φιλακια πολλα απο μενα και θα τα πουμε παλυ αυριο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Φιλακια καληνυχτα και απο μενα σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ευακι παρε ενα ακομη.
[youtube=425,350]6Bt5kgpzGNE[/youtube]

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Προτεινόμενη επιγραφή για το εστιατόριο:
"Η Λουκρητία Βοργία"
Μόνον δυο λεπτά από τον Παράδεισο Αμαρουσίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και αλλο ενα.
[youtube=425,350]NuVu0FWRW4A[/youtube]

mikro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κουκλίτσα. Έχετε βαλθεί με την φίλη σου να μας πεθάνετε απο εγκεφαλικό? Πάντως είστε θεές και οι δυο.

Επισκέπτης
Καλησπέρα κουκλίτσα. Έχετε βαλθεί με την φίλη σου να μας πεθάνετε απο εγκεφαλικό? Πάντως είστε θεές και οι δυο.

Ναι αγορι μου αυτο επιθυμουμε μας αρεσει να τρελαινεστε :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγκεφαλικό να μην είναι και ας είναι οτιδήποτε άλλο!!!!

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί και εγώ έχω σκασει από τα γέλια!!!
Παρόμοια, να'σαι καλά, πέρασα υπέροχα απόψε!!!
Καλό βράδυ και στις δυο θρυλικές μαγείρισσες:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μαρουλια μαρουλια που εισαι καλε εμφανισου εχω σημερα φρεσκο πραγμα να σε φιλεψω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσια μεινετε οπως ειστε ερχομαι .αυτη η σταση μου αρεσει

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 100_1719.jpg
    100_1719.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 56
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom