Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν γυρνάμε  :knockinb: δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι είμαστε καλά...  :booty:

Μπορεί να σημαίνει και το αντίθετο...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!

Εγω παντως σου ευχομαι το πρωτο με τα μικρα γραμματα τα καφαλαια τα απευχομαι :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                 Γιατι γελας καλε δεν εχεις ακουσει την διαφημηση για το ριο μαρε (ειναι τοσο μαλακο που κοβεται με την καρδια ενος μαρουλιου).  Επειτα εσυ βρε ονομα και πραγμα δεν εχεις καρδια?????????? :2funny:

Καρδιά έχω, αλλά δεν κόβω τονους ριο μαρε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:Μην ξεχνάς οτι η συγκεκριμένη διαφήμιση υπερβαίνει την πραγματικότητα.

Επισκέπτης
Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Ελπιζω και στην θεσσαλονικη να εχει τον ιδιο καιρο που μας φτιαχνει την διαθεση :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Ελπιζω και στην θεσσαλονικη να εχει τον ιδιο καιρο που μας φτιαχνει την διαθεση :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*
Μυρισε Ανοιξη, καλος και ζεστος καιρος εδω

Επισκέπτης
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*
Μυρισε Ανοιξη, καλος και ζεστος καιρος εδω

αχ ναι Γαταρε μου μιας που μυρισε ανοιξη παρε και δυο αμοιξιατικες φωτογραφιες της Γατουλας σου (Ευακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Μαριάννα καλησπέρα. Δουλεύει το Ευάκι στο Αγκύρας ακόμη; Ποιά απογεύματα έχει βάρδια; Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Μαριάννα καλησπέρα. Δουλεύει το Ευάκι στο Αγκύρας ακόμη; Ποιά απογεύματα έχει βάρδια; Ευχαριστώ

Μωρο μου πιο πανω εχω ποσταρει φωτο της ευας. Ναι δουλευει εδω δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη απο 5 εως 12 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αχ ναι Γαταρε μου μιας που μυρισε ανοιξη παρε και δυο αμοιξιατικες φωτογραφιες της Γατουλας σου (Ευακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι να της κανω της φωτο μονο να κοιτω,να ερθη προς τα εδω οπως το κανονισα τοτε αλλα ακυρωθηκε, να  απολαυσω ζωντανη ζεστη σαρκα ναι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα γλυκειά Μαριάννα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τι να της κανω της φωτο μονο να κοιτω,να ερθη προς τα εδω οπως το κανονισα τοτε αλλα ακυρωθηκε, να  απολαυσω ζωντανη ζεστη σαρκα ναι
Α!πα!πα!πα!
Εδώ μιλάμε για καρδιές, συναισθήματα, ριο μαρε, ριο γκράντε (ποταμός είναι, καμμία σχέση) Ρίο ντε Τζανέιρο και άλλα ερωτικά και εσύ μιλάς μόνο για ζεστή σάρκα...
:2funny: :2funny: :2funny:

Ευάκι που είσαι! χάθηκες?
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Γιώργο  ;)

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα και απο μενα γλυκεια μου μαριαννα.καλα εισαι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom