αφου ρε μωρο μου να μη γελασουμε....?Ναι εχει πολυ γελιο το θεμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
KAVIRE κοιτα προσεχε τα λογια σου γιατι οπου γραφεις γραφεις με εμπαθεια...λοιπον την ειπες τηνν γνωμη σου αντε πανε σε κανα αλλο σαιτ...τις εξυπναδες αλλου...αν δεν ξες τα κοριτσια μην μιλασ αλλο.δεν φταιμε εμεις που τις αγαπαμε να μην επικοινωνουμε μαζι τους επειδη εσυ και καποιοι αλλοι δεν ξερετε απο τροπους...τον αν εχεις θετικη η αρνητικη γνωμη δικαιωμα σου...αλλα εδω θα την εκφραζεις οπως εκφραζομαστε ολοι...οκ?μην μου μιλας οποτε οπως μιλας στην παρεα σου...(γιατι θα παει το θεμα στους υπευθυνους του foroum)
DIMFUST ξερεις οτι σε αγαπαμε πολυ
Επισκέπτης
Ερωτά μου αγιάτρευτε και καϊμε μου μεγάλε, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
Αργησα μωρο μου αλλα τα ειδα ολα ;)
αμοιβαια εινα τα αισθηματα κουκλα μου...να σαι παντα καλαDIMFUST ξερεις οτι σε αγαπαμε πολυ
Επισκέπτης
αμοιβαια εινα τα αισθηματα κουκλα μου...να σαι παντα καλα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μπορη να κανει τριο με την ΜερκελΤην έχει πάρει μαζί του ο Γιωργάκης για να πείσει τους εταίρους μας να μάς δώσουν λεφτά!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Περισσοτερο εσεις μας λειπετεΚαλησπερα γαταρε μας λειπεις και εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλες :-* :-* :-*
Μπορη να κανει τριο με την Μερκελ
Καλημέρα Γιώργη!! Αυτό και αν δεν είναι είδηση!! Βλέπεις τι κανει ένα κορίτσι για να ανορθωθεί η ελληνική οικονομία;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα μαρουλιαΚαλημέρα Γιώργη!! Αυτό και αν δεν είναι είδηση!! Βλέπεις τι κανει ένα κορίτσι για να ανορθωθεί η ελληνική οικονομία;
Προσπαθη να τα ανορθωση ολα μαζι με την οικονομια
Καλημερα φιλε amjik
Επισκέπτης
Καλημερίζω όλους τους φίλους μου......... καί φυσικά,
τόν λατρευτό μου ΑΓΓΕΛΟ !!!!!!
ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!!!
Καλησπερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* σε ευχαριστω πολυ γλυκε μου Αμτζικ :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kαλησπερα Μαριαννα :-* :-*Καλησπερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα
Ελπίζω να είσαι καλά!!!
Καλημερα σκληρο αγορι
Καλημερα σκληρο αγορι
Καλησπέρα σκληρόκαρδη!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις