Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
KAVIRE κοιτα προσεχε τα λογια σου γιατι οπου γραφεις γραφεις με εμπαθεια...λοιπον την ειπες τηνν γνωμη σου αντε πανε σε κανα αλλο σαιτ...τις εξυπναδες αλλου...αν δεν ξες τα κοριτσια μην μιλασ αλλο.δεν φταιμε εμεις που τις αγαπαμε να μην επικοινωνουμε μαζι τους επειδη εσυ και καποιοι αλλοι δεν ξερετε απο τροπους...τον αν εχεις θετικη η αρνητικη γνωμη δικαιωμα σου...αλλα εδω θα την εκφραζεις οπως εκφραζομαστε ολοι...οκ?μην μου μιλας οποτε οπως μιλας στην παρεα σου...(γιατι θα παει το θεμα στους υπευθυνους του foroum)

DIMFUST ξερεις οτι σε αγαπαμε πολυ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά, υπάρχει καποιος που να μην σε αγαπάει;;;;;;;;; πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω!!!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
θα μου απαντησεις στα pm μου;
Πολλά φιλάκια κουκλί!!!!!!!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
το ευακι γιατι χαθηκε ?  :- :- :- :- :- :- :- :-

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Την έχει πάρει μαζί του ο Γιωργάκης για να πείσει τους εταίρους μας να μάς δώσουν λεφτά!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Καλημερίζω όλους τους φίλους μου......... καί φυσικά,
τόν λατρευτό μου ΑΓΓΕΛΟ !!!!!!
ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα Γιώργη!! Αυτό και αν δεν είναι είδηση!! Βλέπεις τι κανει ένα κορίτσι για να ανορθωθεί η ελληνική οικονομία; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα μαρουλια

Προσπαθη να τα ανορθωση ολα μαζι με την οικονομια  :grin: :grin: :grin:

Καλημερα φιλε amjik

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:) :) :) Καλησπέρα σε ολη τη παρέα!!!!!!!!!!!!
Μαριαννάκι - Ευάκι καλησπέρα και πολλά φιλιά!
:smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom