καλησπέρα μωρακι μου γλυκο . Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά καποια στιγμή . Φιλάκια πολλά . . .
Ευάκι μου, σου έστειλα pm..Περιμένω...να είσαι πάντα καλά κούκλακι μου....
καλησπέρα μωρακι μου γλυκο . Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά καποια στιγμή . Φιλάκια πολλά . . .
Καλο Σ/Κυριακο ΜαριανναΚαλησπερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και μολις ειδα το μηνυμα σου . Τωρα κλεινω και φευγω ;)
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους :-* :-* :-*
Καλησπερα και παλι Ευα καλα εισαι ; ολα πανε καλα ;καλησπέρα Μαριάννα . Καλησπέρα γατούλη μου . Καλά είσαι καρντασι μου ?? Νιαου νιαου νιαου .
καλή ξεκούραση κούκλα μου . Και εγω για καφέ ειμαι και συνδέθηκα απο το κινητό μου . Νιαου νιαουΚαλησπερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και μολις ειδα το μηνυμα σου . Τωρα κλεινω και φευγω ;)
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους :-* :-* :-*
καλά ειμαι γατούλη μου κι εγω . . .Καλο Σ/Κυριακο Μαριαννα
στο αλλο σας εβαλα και φωτο σημερα μιας και τοσο καιρο δεν εβαλες Καλησπερα και παλι Ευα καλα εισαι ; ολα πανε καλα ;
Καλησπέρα Ευάκι!! Εφόσον χρησιμοποιείς τον φορητό της πρέπει να τα λέτε από κοντά συχνά!! Γιατί λοιπόν το τελευταίο σχόλιο;
Καλησπερα. Απλα γλυκε μου φαρκελι τα βλεπει απο τον δικο μου που τον αφηνω πολλες φορες στο μαγαζι. Γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο? ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ίσως για να έχουμε εμείς οι ..."ταπεινοί"
απορίες
Καλησπέρα σε όλους!!!!! ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τα κορίτσια μας (Μαριάννα και Εϋη)? εχουν μέρες να φανούν εδώ μέσα και σήμερα στις 13:00 που πέρασα απο εκεί, η Μαριάννα, δεν ήταν κι ο ευγενέσαττος κύριος είπε οτι πιθανότατα να μην πάει καθόλου σήμερα........ Τι έγινε????? ενημερώστε όποιος ξέρει. Ξέρουμε αν αύριο θα είναι εκεί η Μαριάννα και τι ώρα?
Ευχαριστώ
Καλο Σ/Κυριακο Ευα
παλι το εσπασες το λαπτοπ
Μαριαννακι καλησπέρα, σου εχω στειλει μηνυμα στο email σου, δες το και περιμενω απαντηση. Πολλα φιλάκια