καλησπέρα μωρακι μου γλυκο . Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά καποια στιγμή . Φιλάκια πολλά . . .
Ευάκι μου, σου έστειλα pm..Περιμένω...να είσαι πάντα καλά κούκλακι μου....
καλησπέρα μωρακι μου γλυκο . Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά καποια στιγμή . Φιλάκια πολλά . . .
Καλο Σ/Κυριακο ΜαριανναΚαλησπερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και μολις ειδα το μηνυμα σου . Τωρα κλεινω και φευγω ;)
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους :-* :-* :-*
Καλησπερα και παλι Ευα καλα εισαι ; ολα πανε καλα ;καλησπέρα Μαριάννα . Καλησπέρα γατούλη μου . Καλά είσαι καρντασι μου ?? Νιαου νιαου νιαου .
καλή ξεκούραση κούκλα μου . Και εγω για καφέ ειμαι και συνδέθηκα απο το κινητό μου . Νιαου νιαουΚαλησπερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και μολις ειδα το μηνυμα σου . Τωρα κλεινω και φευγω ;)
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους :-* :-* :-*
καλά ειμαι γατούλη μου κι εγω . . .Καλο Σ/Κυριακο Μαριαννα
στο αλλο σας εβαλα και φωτο σημερα μιας και τοσο καιρο δεν εβαλες Καλησπερα και παλι Ευα καλα εισαι ; ολα πανε καλα ;
Καλησπέρα Ευάκι!! Εφόσον χρησιμοποιείς τον φορητό της πρέπει να τα λέτε από κοντά συχνά!! Γιατί λοιπόν το τελευταίο σχόλιο;
Καλησπερα. Απλα γλυκε μου φαρκελι τα βλεπει απο τον δικο μου που τον αφηνω πολλες φορες στο μαγαζι. Γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο? ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ίσως για να έχουμε εμείς οι ..."ταπεινοί"
απορίες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σε όλους!!!!! ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τα κορίτσια μας (Μαριάννα και Εϋη)? εχουν μέρες να φανούν εδώ μέσα και σήμερα στις 13:00 που πέρασα απο εκεί, η Μαριάννα, δεν ήταν κι ο ευγενέσαττος κύριος είπε οτι πιθανότατα να μην πάει καθόλου σήμερα........ Τι έγινε????? ενημερώστε όποιος ξέρει. Ξέρουμε αν αύριο θα είναι εκεί η Μαριάννα και τι ώρα?
Ευχαριστώ
Καλο Σ/Κυριακο Ευα
παλι το εσπασες το λαπτοπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαριαννακι καλησπέρα, σου εχω στειλει μηνυμα στο email σου, δες το και περιμενω απαντηση. Πολλα φιλάκια