Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Αν μπλέξουμε η δυο μας .
Με θες πολυ μωρο μου; φοβαμαι οτι μαζι σου δεν θα αντεξω πανω απο 3 λεπτα!!!!!
Αν μπλέξουμε η δυο μας .
Γεια σου Ευα κουκλαρα :-* :-* :-*
Καταλαβενω να μην εχεις πολλα κεφια σημερακαλησπερα και σε εσενα Γατε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καταλαβενω να μην εχεις πολλα κεφια σημερα
Ευάκι καλησπέρα!! Αν αποφασίσεις να κάνεις το νεο αντιγριπικό εμβολιο, θα πρέπει να ξέρεις οτι ναι μεν η ένεση είναι ανώδυνη, αλλά το χέρι σου θα πιαστεί την επόμενη μέρα δε.
Μαρουλια μου το εκανα εδω και 15 μερες αλλα δεν με πονεσε το χερι μου
εσυ το εκανες ????
Δεν ξερω το γιατι αλλα κατι ετσι μου λεειΓιατι το λες αυτο ?
Το έκανα χθες και σήμερα έχει πιαστεί και με πονάει, όχι πολύ, το δεξί μου χέρι!!!
Δεν ξερω το γιατι αλλα κατι ετσι μου λεει
Ωραια τοτεΜωρο μου δεν εχω απολυτως τιποτα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα να στο κανω μακια μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ειναι τιποτα μωρακι μου απλα θα εισαι λιγακι ζαβλακωμενος
Υ/Σ ποναει ξεποναει το χερακι σου το δεξι αλλα ολο και γραφεις δεξια και αριστερα
Κάνε μάκια, κάνε μάκια του μαρούλια τα χεράκια!!!
Δεν είπα ότι πονάει τόσο πολύ ώστε να μην μπορώ να γράφω!!!
Μαρουλια μου το εκανα εδω και 15 μερες αλλα δεν με πονεσε το χερι μου
εσυ το εκανες ????
Δεν το εκανα και ουτε εχω σκεφτη ακομη για να το κανωΤο έκανα χθες και σήμερα έχει πιαστεί και με πονάει, όχι πολύ, το δεξί μου χέρι!!!
Δεν το εκανα και ουτε εχω σκεφτη ακομη για να το κανω
Ποικίλουν η απόψεις Γατουλι μου , αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις αν έρχεσαι με τόσα άτομα σε επαφή ????
Βέβαια ο γιατρός με ρώτησε αν έχω αλλεργίες και πολλά άλλα , το έκανα ,έκατσα εκεί για 30 λεπτακια και μου είχε πει ότι αν σε 15 μέρες νιώσεις κάτι έλα αμέσως από εδώ , αλλά όλα οκ ………
Βέβαια έμαθα σήμερα ότι σε 15 με 20 μέρες κυκλοφορεί ένα νέο εμβόλιο που δεν έχει παρενέργειες οπότε γιατί να μην το κάνεις ???
Σιγουρα απο την στιγμη που ερχεσε σε επαφη με τοσα ατομα επιβαλετε να το κανεις για να εχεις ησυχο το κεφαλι σουΠοικίλουν η απόψεις Γατουλι μου , αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις αν έρχεσαι με τόσα άτομα σε επαφή ????
Βέβαια έμαθα σήμερα ότι σε 15 με 20 μέρες κυκλοφορεί ένα νέο εμβόλιο που δεν έχει παρενέργειες οπότε γιατί να μην το κάνεις ???
Μ'αυτα που ειχα ακουση για παρενεργιες δεν αποφασιζα να το κανω τωρα οπως λεει η Ευα σε 15-20 μερες θα κυκλοφορηση αλλο εμβολιο θα το κανωΠολύ σωστά έκανες Ευάκι. Είτε έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα είτε οχι, για προληπτικούς και μονο λόγους καλό είναι να το κάνεις Γιώργη 58. Αργότερα που θα χειμωνιάσει για τα καλά, πολλα άτομα θα αρρωστήσουν και θα υπάρχει πρόβλημα να βρουν εντατική, αν χρειαστεί!!