Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Kaλημέρα πανέμορφη και κουκλάρα Μαριάννα.....Πως είσαι σήμερα κουκλί μου? Σου εύχομαι να έχεις ΄μιά όμορφη μέρα, σαν το χαμόγελο σου κούκλά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Mariannaki, se eyxaristo gia to mynima sou...Ayrio pos einai oi bardies kai poies kopeles douleyoun? yparxoyn foto?

Polla filakia kai eyxaristo ek ton proteron!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γεια σου Ευα κουκλαρα  :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ευάκι καλησπέρα!! Αν αποφασίσεις να κάνεις το νεο αντιγριπικό εμβολιο, θα πρέπει να ξέρεις οτι ναι μεν η ένεση είναι ανώδυνη, αλλά το χέρι σου θα πιαστεί την επόμενη μέρα δε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι καλησπέρα!! Αν αποφασίσεις να κάνεις το νεο αντιγριπικό εμβολιο, θα πρέπει να ξέρεις οτι ναι μεν η ένεση είναι ανώδυνη, αλλά το χέρι σου θα πιαστεί την επόμενη μέρα δε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μαρουλια μου το εκανα εδω και 15 μερες αλλα δεν με πονεσε το χερι μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσυ το εκανες ????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλια μου το εκανα εδω και 15 μερες αλλα δεν με πονεσε το χερι μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσυ το εκανες ????

Το έκανα χθες και σήμερα έχει πιαστεί και με πονάει, όχι πολύ, το δεξί μου χέρι!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το έκανα χθες και σήμερα έχει πιαστεί και με πονάει, όχι πολύ, το δεξί μου χέρι!!!

Ελα να στο κανω μακια μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ειναι τιποτα μωρακι μου απλα θα εισαι λιγακι ζαβλακωμενος  :boobies: :boobies: :boobies:

Υ/Σ ποναει ξεποναει το χερακι σου το δεξι αλλα ολο και γραφεις δεξια και αριστερα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ελα να στο κανω μακια μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ειναι τιποτα μωρακι μου απλα θα εισαι λιγακι ζαβλακωμενος  :boobies: :boobies: :boobies:

Υ/Σ ποναει ξεποναει το χερακι σου το δεξι αλλα ολο και γραφεις δεξια και αριστερα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Κάνε μάκια, κάνε μάκια του μαρούλια τα χεράκια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είπα ότι πονάει τόσο πολύ ώστε να μην μπορώ να γράφω!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κάνε μάκια, κάνε μάκια του μαρούλια τα χεράκια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είπα ότι πονάει τόσο πολύ ώστε να μην μπορώ να γράφω!!!

οχουτο μωλε το μικουλι μου το Μαρουλακι μου .... ελα να σου το κανω μακια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
εσυ το εκανες ????
Δεν το εκανα  και ουτε εχω σκεφτη ακομη για να το κανω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν το εκανα  και ουτε εχω σκεφτη ακομη για να το κανω

Ποικίλουν η απόψεις Γατουλι μου , αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις αν έρχεσαι με τόσα άτομα σε επαφή ????
Βέβαια ο γιατρός με ρώτησε αν έχω αλλεργίες και πολλά άλλα , το έκανα ,έκατσα εκεί για 30 λεπτακια και μου είχε πει ότι αν σε 15 μέρες νιώσεις κάτι έλα αμέσως από εδώ , αλλά όλα οκ ………
Βέβαια έμαθα σήμερα ότι σε 15 με 20 μέρες κυκλοφορεί ένα νέο εμβόλιο που δεν έχει παρενέργειες οπότε γιατί να μην το κάνεις ???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ποικίλουν η απόψεις Γατουλι μου , αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις αν έρχεσαι με τόσα άτομα σε επαφή ????
Βέβαια ο γιατρός με ρώτησε αν έχω αλλεργίες και πολλά άλλα , το έκανα ,έκατσα εκεί για 30 λεπτακια και μου είχε πει ότι αν σε 15 μέρες νιώσεις κάτι έλα αμέσως από εδώ , αλλά όλα οκ ………
Βέβαια έμαθα σήμερα ότι σε 15 με 20 μέρες κυκλοφορεί ένα νέο εμβόλιο που δεν έχει παρενέργειες οπότε γιατί να μην το κάνεις ???

Πολύ σωστά έκανες Ευάκι. Είτε έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα είτε οχι, για προληπτικούς και μονο λόγους καλό είναι να το κάνεις Γιώργη 58. Αργότερα που θα χειμωνιάσει για τα καλά, πολλα άτομα θα αρρωστήσουν και θα υπάρχει πρόβλημα να βρουν εντατική, αν χρειαστεί!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Σιγουρα απο την στιγμη που ερχεσε σε επαφη με τοσα ατομα επιβαλετε να το κανεις για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου
Καλημερα Ευα  :-* :-*
Πολύ σωστά έκανες Ευάκι. Είτε έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα είτε οχι, για προληπτικούς και μονο λόγους καλό είναι να το κάνεις Γιώργη 58. Αργότερα που θα χειμωνιάσει για τα καλά, πολλα άτομα θα αρρωστήσουν και θα υπάρχει πρόβλημα να βρουν εντατική, αν χρειαστεί!!
Μ'αυτα που ειχα ακουση για παρενεργιες δεν αποφασιζα να το κανω τωρα οπως λεει η Ευα σε 15-20 μερες θα κυκλοφορηση αλλο εμβολιο θα το κανω
καλημερα μαρουλια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom