Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
;) ;)

Συνημμένα

• biografiko.JPG
    biografiko.JPG
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 75

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μία καυτή καυτή καλησπέρα και πάλι :-* :-* :-*

bigandre

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Μαριαννα και θελω πολυ να σου φιλησω τα πατουσακια εισαι γλυκα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Μαρουλια μου Μαρουλια μου χτυπα μου τα καπουλια μου
τραβα μου τα μαλλια μου ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ας φωναζω και ας βογγαω εσενα μονο αγαπαω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαριάννα μου Μαριάννα μου τι μου κάνεις μάνα μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μας χώρισε η τρελογαλή για ένα εξοχικό
και σύντομα θα τη βρει μεγάλο κακό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαριάννα μου Μαριάννα μου τι μου κάνεις μάνα μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μας χώρισε η τρελογαλή για ένα εξοχικό
και σύντομα θα τη βρει μεγάλο κακό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα κοχλιωδη ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα οπως βλεπεις ειχα λιγο δουλιτσα :knockinb:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα κοχλιωδη ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα οπως βλεπεις ειχα λιγο δουλιτσα :knockinb:

Καλησπέρα Μαριάννα μου Μαριάννα μου τι μου κανεις μανα μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Δεν έβλεπα μονον, σε καμάρωνα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα μου Μαριάννα μου τι μου κανεις μανα μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Δεν έβλεπα μονον, σε καμάρωνα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις εναν τροπο που με σκλαβωνεις Μαρουλινι μου γλυκο και το ξερεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

για σενα κοχλιωδη ερωτα μου  :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα
Καλησπερα μαρουλια
καλα εισαστε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι ακομη, τωρα και λιγη ωρα συνεφιασε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαριάννα σε ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι μιας πραγματικής φωνάρας που λέγεται Τζένη Βάνου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μεγάλη μου αδυναμία. Πολλές εχουν εκφραστεί με αυτόν τον τροπο για το υπέροχο κορμί μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαριάννα σε ευχαριστώ πολύ για το τραγούδι μιας πραγματικής φωνάρας που λέγεται Τζένη Βάνου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μεγάλη μου αδυναμία. Πολλές εχουν εκφραστεί με αυτόν τον τροπο για το υπέροχο κορμί μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μετριοφροσυνη σου ειναι κατι που σε διακατεχει και σε κανει ξεχωριστο μωρο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom