Επισκέπτης
γυναικες μωρε... σε ζηλευουν και δεν σου κανουν παρεα [ οι παραθεσεις...γενους θηλυκου!!!.. ]
Αααα τωρα το καταλαβα. Μα τοσο ζηλιαρες πια??
γυναικες μωρε... σε ζηλευουν και δεν σου κανουν παρεα [ οι παραθεσεις...γενους θηλυκου!!!.. ]
Αφου και αυτη στον ατερμονα ειναι, ναιΕννοείς, στην περίπτωση σου, καλλλά!!!
Ειναι ζηλιαρεs.....Βλεπουνε ποδι χυτο βλεπουνε μαλλι, ματι
Ε πωs να μην ζηλεψουνε???????
Οχι λαδι μην το μπερδευης κολα εβαλεΕμ για αυτο η τρελο γαλη μου εριξε λαδια στα πλακακια και κοντευα να τσακιστω αχ καλα μου τα λεγανε αλλα δεν τους ακουγα
Οχι λαδι μην το μπερδευης κολα εβαλε
Το βιντεάκι από το γνωστό σίριαλ είναι πολύ αστείο!!! Ακόμα γελάω!!!
Τα παπουτσια δεν σου μεινανε εκει και εσυ εφυγες μπροσταΒρε γατε μου αν ειχε βαλει κολα θα γλιστραγα?
Τα παπουτσια δεν σου μεινανε εκει και εσυ εφυγες μπροστα
Έλα ντε!!!
Εμ για αυτο η τρελο γαλη μου εριξε λαδια στα πλακακια και κοντευα να τσακιστω αχ καλα μου τα λεγανε αλλα δεν τους ακουγα
Οχι γαταρε μου :'( :'( :'( :'( :'( μαζι με τα παπουτσια εφυγα
Μα παει το λαδι στα...πλακακια???
2 στρεμματα κορμι.......
χαμενο να παει???
βρα Μαριαννα βαλε καμια καινουργια φωτο
Θελει να με αφανισει για να παρει το σπιτι (βιλα) στο Κουτσοποδι του ατερμων ερωτα μου Μαρουλομπουμπουκου μου
ΕπιβαλεταιΝα εισαι σιγουρος οτι θα βαλω Γιωργο μου και καινουργιες φωτογραφιες μου συντομα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Που εισαι κοχλιωμενε μου πριγκιψ????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Είναι ίδια η Εύα πανάθεμά την. Αυτό το κορίτσι όπου και να βρεθεί τρώει και πίνει "τζάμπα". Και από φωνή φωνάρα!!!