Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ειδες αγαπημενε μου γι αυτο να την ταιζουμε καλα στο παλατι μας για να μην τρεχει σαν την τρελη στο Μοναστηρακι και κλεβει τα σουβλακια τον ανθρωπων και οχι τιποτα αλλο θα εκτεθουμε στον κυκλο μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε φταίει η τρελογαλή, η κακούργα η κοινωνία φταίει. Είναι θύμα του αλόγιστου καταναλωτισμού. Όσο για τον κοινωνικό μας κύκλο, θα τον τετραγωνίσουμε που θα πάει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εδώ είμαι καρδιά μου. Μαριάννα μου Μαριάννα μου, τι μού 'μελε να πάθω μάνα μου!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αχ Μαρουλια μου Μαρουλια μου χτυπα μου τα καπουλια μου
τραβα μου τα μαλλια μου ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ας φωναζω και ας βογγαω εσενα μονο αγαπαω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δε φταίει η τρελογαλή, η κακούργα η κοινωνία φταίει. Είναι θύμα του αλόγιστου καταναλωτισμού. Όσο για τον κοινωνικό μας κύκλο, θα τον τετραγωνίσουμε που θα πάει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω νομιζω Μαρουλια μου οτι φταιει το καρεκλοποδαρο και ο (Διαμαντης) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αχ Μαρουλια μου Μαρουλια μου χτυπα μου τα καπουλια μου
τραβα μου τα μαλλια μου ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ας φωναζω και ας βογγαω εσενα μονο αγαπαω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Kαλα ακομη ετσι σε εχει δεν σε παντρευτηκε ρε τον ατιμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλα ακομη ετσι σε εχει δεν σε παντρευτηκε ρε τον ατιμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ακομα Γαταρε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( Βλεπεις η αλλη η γκιωσα η τρελο Γαλη δεν του δινει το διαζυγιο αν δεν της γραψει πρωτα το σπιτι στο Κουτσοποδι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτο, αυτη εχει βαλθει να με ξεκανη :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:grin: :grin:

Συνημμένα

• marianna___eva22.JPG
    marianna___eva22.JPG
    12 KB · Εμφανίσεις: 23

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι ακομα Γαταρε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( Βλεπεις η αλλη η γκιωσα η τρελο Γαλη δεν του δινει το διαζυγιο αν δεν της γραψει πρωτα το σπιτι στο Κουτσοποδι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτο, αυτη εχει βαλθει να με ξεκανη :2funny: :2funny:
Πως νομιζα οτι το εγραψε  :boobies: :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom