You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επειδή δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ καληνύχτα χθες βράδυ, σου στέλνω πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* και σου εύχομαι καλημέρα!!!
Καλημερα ατερμονα ερωτα μου και αγγελε της ζωης μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.049
- Πόντοι
- 22.785
Καλημερα ατερμονα ερωτα μου και αγγελε της ζωης μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kαλημερα έρωτα...........
Επισκέπτης
Καλημερα λατρεμενο μου κοκορακι
Πολυ ωραιο το τραγουδακι σε ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο για σενα μωρο μου
]
Καλημερα λατρεμενο μου κοκορακι
Πολυ ωραιο το τραγουδακι σε ευχαριστω πολυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο για σενα μωρο μου]
Βλέπω ανταλλαγές ασμάτων, πριν τις ανταλλαγές υγρών........ Θα φάς καλά αμτζίκιε παιδί μου!!!!!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ανταλαγες υγρων! θα ειναι νομιμα τα υγρα η λαθραιαΒλέπω ανταλλαγές ασμάτων, πριν τις ανταλλαγές υγρών........ Θα φάς καλά αμτζίκιε παιδί μου!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.049
- Πόντοι
- 22.785
Βλέπω ανταλλαγές ασμάτων, πριν τις ανταλλαγές υγρών........ Θα φάς καλά αμτζίκιε παιδί μου!!!!!!!!
Στίς 5.30 νέε μου.......
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
που σε ποιο μεροςΣτίς 5.30 νέε μου.......
Καλημερα Μαριαννα :-* :-*
να σε ρωτησω το ατερμονας τι ειναι;
Αν μου επιτρέπεις να απαντήσω αντί της Μαριάννας, το ατέρμονας (=ατελεύτητος) σημαίνει χωρίς τέλος (εννοεί ταχυδρομικό!!! )
Ανταλαγες υγρων! θα ειναι νομιμα τα υγρα η λαθραια
Τα υγρά που ενώνουν τα κορμιά...........
Επισκέπτης
Καλημερα Μαριαννα :-* :-*
να σε ρωτησω το ατερμονας τι ειναι;
καλημερα γαταρε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ατέρμων, διαρκής αιώνια αστείρευτη πηγή Αγάπης :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Αν μου επιτρέπεις να απαντήσω αντί της Μαριάννας, το ατέρμονας (=ατελεύτητος) σημαίνει χωρίς τέλος (εννοεί ταχυδρομικό!!! )
Με σκλαβωνεις Μαρουλια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ατέρμοναςκαλημερα γαταρε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ατέρμων, διαρκής αιώνια αστείρευτη πηγή Αγάπης :-* :-* :-* :-* :-*
Bookmark and Share
Από την Live-Pedia.gr
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
ατέρμονας -ατέρμονη -ατέρμονο (επίθετο) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :‹ στερ. α + τέρμονας ‹ τέρμα]
1. αυτός που δεν έχει τέρμα (τοπικό ή χρονικό), ο ατελείωτος, ο ατερμάτιστος: "ατέρμονες διαπραγματεύσεις"
2. για αντικείμενα που είναι κυκλικά ή έχουν δεμένες τις άκρες τους, αυτός που δεν έχει αρχή και τέλος, που κινείται κυκλοτερά: "ατέρμονη αλυσίδα".
Οχι μονο αγαπης αλλα και διαφορα αλλα
να και ενας ατερμονας τιμονιου
Συνημμένα
Maρούλια δεν ξερω που το βρήκες αλλα όταν χρησιμοποιούμε τον όρο ατέρμων (ατερμων - κοχλίας) είναι ο άξονας που έχει συνεχές σπύρωμα γύρω του για όλο το μήκος, οσο μήκος και να έχει. φαντάσου σαν μια βίδα χοντρή με μήκος 3-4 μέτρα όπου γύρω του υπαρχει κάτι σαν παξιμάδι. Αρα μεταφορικά σημένει ότι τριγυρνάς γύρω γύρω στο ίδιο αντικείμενο συνέχώς.Αν μου επιτρέπεις να απαντήσω αντί της Μαριάννας, το ατέρμονας (=ατελεύτητος) σημαίνει χωρίς τέλος (εννοεί ταχυδρομικό!!! )
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.049
- Πόντοι
- 22.785
αγκυρας 1που σε ποιο μερος
Επισκέπτης
Αχ Μαρουλια μου εισαι ο ατερμων Κοχλιας μου τελικα
Την πατέντα για το πρώτο ρομπότ στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια ο Ήρων, μηχανικός από την Αλεξάνδρεια, που έζησε τον 1ο αιώνα μ.Χ.
Κατασκεύασε ένα τρίτροχο όχημα το οποίο ήταν αυτοκινούμενο, χάρη σε ένα πρωτόλειο πλην πρωτοποριακό για την εποχή του «λογισμικό». Η λειτουργία του μηχανήματος; Να ψυχαγωγεί τα πλήθη με τις... θαυματουργές ικανότητές του.
Ο Ήρων από την Αλεξάνδρεια ήταν Έλληνας μαθηματικός, μηχανικός και εφευρέτης που έζησε τον πρώτο αιώνα π.Χ. Αρχικά εργάστηκε σαν υποδηματοποιός αλλά η Αλεξάνδρεια εκείνης της εποχής με την συστηματική τεχνολογική παράδοση τον κέντρισε να ασχοληθεί με κάτι αρκετά εντυπωσιακότερο. Είναι γνωστός περισσότερο σαν μηχανικός με υδραυλικές κατασκευές, απλές μηχανές αλλά και αυτοματισμούς αλλά ήταν επίσης και σπουδαίος μαθηματικός. Υπήρξε διευθυντής της περίφημης Ανώτατης Τεχνικής Σχολής της Αλεξάνδρειας (κάτι σαν το πρώτο πολυτεχνείο).
Ο τύπος του Ήρωνα για την επιφάνεια ενός τριγώνου, που μερικές φορές αποδίδεται στον Αρχιμήδη, δίνει την επιφάνεια σε σχέση με τις πλευρές:
Ε το εμβαδόν και α, β και γ οι πλευρές του τριγώνου.
Στο βιβλίο του «Μηχανικά» περιγράφονται πέντε βασικά τεχνικά εργαλεία: βαρούλκο, μοχλός, πολύσπαστο (τροχαλίες), σφήνα, ατέρμων κοχλίας.
Την πατέντα για το πρώτο ρομπότ στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια ο Ήρων, μηχανικός από την Αλεξάνδρεια, που έζησε τον 1ο αιώνα μ.Χ.
Κατασκεύασε ένα τρίτροχο όχημα το οποίο ήταν αυτοκινούμενο, χάρη σε ένα πρωτόλειο πλην πρωτοποριακό για την εποχή του «λογισμικό». Η λειτουργία του μηχανήματος; Να ψυχαγωγεί τα πλήθη με τις... θαυματουργές ικανότητές του.
Ο Ήρων από την Αλεξάνδρεια ήταν Έλληνας μαθηματικός, μηχανικός και εφευρέτης που έζησε τον πρώτο αιώνα π.Χ. Αρχικά εργάστηκε σαν υποδηματοποιός αλλά η Αλεξάνδρεια εκείνης της εποχής με την συστηματική τεχνολογική παράδοση τον κέντρισε να ασχοληθεί με κάτι αρκετά εντυπωσιακότερο. Είναι γνωστός περισσότερο σαν μηχανικός με υδραυλικές κατασκευές, απλές μηχανές αλλά και αυτοματισμούς αλλά ήταν επίσης και σπουδαίος μαθηματικός. Υπήρξε διευθυντής της περίφημης Ανώτατης Τεχνικής Σχολής της Αλεξάνδρειας (κάτι σαν το πρώτο πολυτεχνείο).
Ο τύπος του Ήρωνα για την επιφάνεια ενός τριγώνου, που μερικές φορές αποδίδεται στον Αρχιμήδη, δίνει την επιφάνεια σε σχέση με τις πλευρές:
Στο βιβλίο του «Μηχανικά» περιγράφονται πέντε βασικά τεχνικά εργαλεία: βαρούλκο, μοχλός, πολύσπαστο (τροχαλίες), σφήνα, ατέρμων κοχλίας.
Επισκέπτης
αγκυρας 1
στην τρελο γαλη μωρο μου στης 5.30 ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Προσοχη προσοχη και τωρα ο Εθνικος μας υμνος
Αχ Μαρουλια μου εισαι ο ατερμων Κοχλιας μου τελικα
Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς, την ομορφιά σου ή τις γνώσεις σου; Είσαι μια σύγχρονη εταίρα!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K