Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Της ειπα Γαταρε μου να μην καθεται πολλες ωραις στον Ηλιο να τα αποτελεσματα (μαυρισε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κανονικα για Μαξιλαροπολεμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λες απο τον ηλιο να ειναι ετσι μαυρη ε τοτε επειγωντος το ασπρο ζουμι  :2on1: :2on1: για να ασπριση 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Νικο μου οπως ειχα πει της εσπασε το Λαπ τοπ της και δεν μπορει να μπει  ;) ;) ;) ;)
Τωρα αν ειναι για αλλους λογους δεν γνωριζω ;) ;) ;)Αυτο ξερω ....
Παντως καθε μερα μου λεει να σας στελνω φιλακια πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αν είναι ένα λαπτοπ που μας εμποδίζει να επικοινωνούμε με την Εύα, τότε τα πράγματα είναι απλά.
Είναι όμως πολύ απλοϊκή δικαιολογία για μια έμπειρη γαλή!!! Μάλλον κατι άλλο συμβαίνει, ίσως να είναι χωλομένη που δεν της έγραψα το σπίτι στο Κουτσοπόδι, δηλαδή τι σπίτι βίλα με τα ούλα της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Αν είναι ένα λαπτοπ που μας εμποδίζει να επικοινωνούμε με την Εύα, τότε τα πράγματα είναι απλά.
Είναι όμως πολύ απλοϊκή δικαιολογία για μια έμπειρη γαλή!!! Μάλλον κατι άλλο συμβαίνει, ίσως να είναι χωλομένη που δεν της έγραψα το σπίτι στο Κουτσοπόδι, δηλαδή τι σπίτι βίλα με τα ούλα της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω ατερμονε ερωτα μου για κατι αλλο περα απ αυτο που μου εχει πει για το (λαπ τοπ) ;) ;)
Τωρα εδω που τα λεμε και τα προσωπικα της δεν τα ξερω  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
Και της Μαριάννας τι θα της αφήσω; Δυο στρέματα στους Θρακομακεδόνες δεν είναι αρκετά!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα μου κανεις και πως να σε ξεχασω ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οχι οτι με χαλαει η Βιλα στο Κουτσοποδι αλλα ξερω οτι εχει αδυναμια η Τρελο γαλη στο σπιτι αυτο αρα ας της το δωσεις να ησυχασουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αυτα μου κανεις και πως να σε ξεχασω ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οχι οτι με χαλαει η Βιλα στο Κουτσοποδι αλλα ξερω οτι εχει αδυναμια η Τρελο γαλη στο σπιτι αυτο αρα ας της το δωσεις να ησυχασουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδυναμία στη βίλα δεν έχει, απλούστατα θέλει να τη χρησιμοποιεί το καλοκαίρι για να ξεκουράζεται από ένα κοπιαστικό χειμώνα λόγω πολλαπλών οργίων!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
3-4 φορες την πηρα τηλ την Ευα και εχει τον τηλεφωνητη
Μαριαννα το νουμερο που εχει στην δουλεια δεν ειναι αυτο που τελειωνη σε 069

μην το κανετε παραθεση θα το σβησο

Γαταρε μου απ οσο ξερω το τηλεφωνο της τελειωνει σε 100  :grin: :grin: :grin: :grin:
Το αλλο που τελειωνε σε 69 δεν το εχει :) :) :) :) :) :) :)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
με μπερδευη γιατι εχει τον τηλεφωνητη και απαντα

αρε Μαριαννα και το ειπα μην το κανεις παραθεση θα το σβησο και το εσβησα

Επισκέπτης
με μπερδευη γιατι εχει τον τηλεφωνητη και απαντα

αρε Μαριαννα και το ειπα μην το κανεις παραθεση θα το σβησο και το εσβησα

Ναι Γατε μου απαντα ο τηλεφωνητης της αλλα απ οσο ξερω εχει πεταξει την καρτα της  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτό το βλέμμα σου μαριαννάκι είναι όλα τα λεφτά  :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom