Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
337
Πόντοι
21
Κάνα νέο από μπαρμπι η κάνα κροσσακι ;

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
Επειδή δεν διαβάζω σχόλια για Μαριάννα κ Τζούλι απο κανέναν (αθέμιτος ανταγωνισμός ) εχω να πω τα εξής: οι κυρίες δεν παίζονται στον αγώνα του κρεβατιού γλυκές κ τρυφερές όσο δεν φαντάζεστε όσο για όρεξη άλλο να το λέω κ άλλο να το αισθάνεσαι, πάρτε κ καμία βιταμίνη γιατί θα τρέμουν τα πόδια σας μετά,την καλημέρα μου

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.300
Επειδή δεν διαβάζω σχόλια για Μαριάννα κ Τζούλι απο κανέναν (αθέμιτος ανταγωνισμός ) εχω να πω τα εξής: οι κυρίες δεν παίζονται στον αγώνα του κρεβατιού γλυκές κ τρυφερές όσο δεν φαντάζεστε όσο για όρεξη άλλο να το λέω κ άλλο να το αισθάνεσαι, πάρτε κ καμία βιταμίνη γιατί θα τρέμουν τα πόδια σας μετά,την καλημέρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα
Πρωίνο εγώ
Απόγευμα η τζουλι

Συνημμένα

• 453525-2474f00e2941029698f740270ad6ab05.gif
    453525-2474f00e2941029698f740270ad6ab05.gif
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 147

vassilissa

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
239
Πόντοι
20
Εξυπακούεται ότι Μαριάννα και Τζούλι είναι εξισου πολύ καλές και αυτές σε όλα τους.Παντα περνούσαμε και θα περνάμε υπέροχες στιγμές μαζί τους.Απλα υπάρχουν αδυναμίες και συμπάθειες από κάποιους σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά.

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ανακαλύφθηκε η Αμερική, μάλλον τώρα ξύπνησες,την καλημέρα μου...

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Καλημέρα καλό μήνα
Πρωί νο εγώ με την τζουλι

Γειά σου φίλε opel 2000...δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω εγώ. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει εδώ η να πει την γνωμη του.Τα κορίτσια του Άγκυρας είναι όλα υπέροχα από όλες τις απόψεις ,αλλά και το μαγαζί το ιδιο είναι εγγύηση και διαχρονικής αξίας.Καποιοι εμάς σχολιάζουμε λίγο παραπάνω,γενικα η συγκεκριμένα, πράγμα που μπορεί να το κάνει ο καθενας νομίζω.Η άποψη μου είναι αυτή με σεβασμό πάντα.

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
Γειά σου φίλε opel 2000...δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω εγώ. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει εδώ η να πει την γνωμη του.Τα κορίτσια του Άγκυρας είναι όλα υπέροχα από όλες τις απόψεις ,αλλά και το μαγαζί το ιδιο είναι εγγύηση και διαχρονικής αξίας.Καποιοι εμάς σχολιάζουμε λίγο παραπάνω,γενικα η συγκεκριμένα, πράγμα που μπορεί να το κάνει ο καθενας νομίζω.Η άποψη μου είναι αυτή με σεβασμό πάντα.
Καλησπέρα, καταρχήν ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι μεσα σε παρένθεση (κατι σημαίνει αυτό οταν γράφουμε) οπότε δεν μπορείς να νομίζεις ότι θες εσύ,2ερον τα ενδιαφέροντα μας είναι κοινά,3ον η γνώμη πάντα σεβαστή αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενη γιατί δεν θεωρείται γνώμη αλλα διαφήμιση,4ον δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε με τα κορίτσια αλλά ούτε κ με τα άτομα που ενημερώνονται εδώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εδώ ενημερωνόμαστε για το πρόγραμμα άντε να δούμε και κάνα βίντεο,ολα τα υπόλοιπα μπορείς άνετα να τα γράψεις σε μια κριτική ώστε να γίνει ακόμα καλύτερα η ενημέρωση των ενδιαφερομένων,ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ασφαλώς οταν όμως σχολιάζουν τα ίδια άτομα;,δεν έχει καμία σημασία από πότε είμαι πελάτης σε αυτό το γαμάτο σπίτι,και μην αρπαζεστε μερικοί αλλα κάντε και μια αυτοκριτική πριν γράψετε κάτι οπως τώρα, πάντα με αγάπη και σεβασμό κ το εννοώ, ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Καλησπέρα, καταρχήν ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι μεσα σε παρένθεση (κατι σημαίνει αυτό οταν γράφουμε) οπότε δεν μπορείς να νομίζεις ότι θες εσύ,2ερον τα ενδιαφέροντα μας είναι κοινά,3ον η γνώμη πάντα σεβαστή αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενη γιατί δεν θεωρείται γνώμη αλλα διαφήμιση,4ον δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε με τα κορίτσια αλλά ούτε κ με τα άτομα που ενημερώνονται εδώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εδώ ενημερωνόμαστε για το πρόγραμμα άντε να δούμε και κάνα βίντεο,ολα τα υπόλοιπα μπορείς άνετα να τα γράψεις σε μια κριτική ώστε να γίνει ακόμα καλύτερα η ενημέρωση των ενδιαφερομένων,ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ασφαλώς οταν όμως σχολιάζουν τα ίδια άτομα;,δεν έχει καμία σημασία από πότε είμαι πελάτης σε αυτό το γαμάτο σπίτι,και μην αρπαζεστε μερικοί αλλα κάντε και μια αυτοκριτική πριν γράψετε κάτι οπως τώρα, πάντα με αγάπη και σεβασμό κ το εννοώ, ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!!!
Δεν αρπάζετε κάνεις φίλε μου ,δεν υπάρχει λόγος...αποψεις ανταλλάσουμε κσι είμαστε όλοι στο νήμα μονο για θετικά πράγματα.
Όλα καλά!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom