vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Βίκη είσαι κορμαρα μωρο μου...για πολύ γλύψιμο
Και όχι μόνο ,δεν χορτενεται. η σωματαρα της βικης είναι απίστευτη.να την αλωνιζεις με τη γλώσσαΒίκη είσαι κορμαρα μωρο μου...για πολύ γλύψιμο
Επειδή δεν διαβάζω σχόλια για Μαριάννα κ Τζούλι απο κανέναν (αθέμιτος ανταγωνισμός ) εχω να πω τα εξής: οι κυρίες δεν παίζονται στον αγώνα του κρεβατιού γλυκές κ τρυφερές όσο δεν φαντάζεστε όσο για όρεξη άλλο να το λέω κ άλλο να το αισθάνεσαι, πάρτε κ καμία βιταμίνη γιατί θα τρέμουν τα πόδια σας μετά,την καλημέρα μου
Επίσης μωρό μου!!!Τα φιλιά μου στον opel 2000....
Εξυπακούεται ότι Μαριάννα και Τζούλι είναι εξισου πολύ καλές και αυτές σε όλα τους.Παντα περνούσαμε και θα περνάμε υπέροχες στιγμές μαζί τους.Απλα υπάρχουν αδυναμίες και συμπάθειες από κάποιους σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά.Επειδή δεν διαβάζω σχόλια για Μαριάννα κ Τζούλι απο κανέναν (αθέμιτος ανταγωνισμός ) εχω να πω τα εξής: οι κυρίες δεν παίζονται στον αγώνα του κρεβατιού γλυκές κ τρυφερές όσο δεν φαντάζεστε όσο για όρεξη άλλο να το λέω κ άλλο να το αισθάνεσαι, πάρτε κ καμία βιταμίνη γιατί θα τρέμουν τα πόδια σας μετά,την καλημέρα μου
????Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ανακαλύφθηκε η Αμερική, μάλλον τώρα ξύπνησες,την καλημέρα μου...
Καλημέρα καλό μήνα
Πρωί νο εγώ με την τζουλι
Γειά σου φίλε opel 2000...δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω εγώ. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει εδώ η να πει την γνωμη του.Τα κορίτσια του Άγκυρας είναι όλα υπέροχα από όλες τις απόψεις ,αλλά και το μαγαζί το ιδιο είναι εγγύηση και διαχρονικής αξίας.Καποιοι εμάς σχολιάζουμε λίγο παραπάνω,γενικα η συγκεκριμένα, πράγμα που μπορεί να το κάνει ο καθενας νομίζω.Η άποψη μου είναι αυτή με σεβασμό πάντα.Επειδή δεν διαβάζω σχόλια για Μαριάννα κ Τζούλι απο κανέναν (αθέμιτος ανταγωνισμός ) εχω να πω τα εξής: οι κυρίες δεν παίζονται στον αγώνα του κρεβατιού γλυκές κ τρυφερές όσο δεν φαντάζεστε όσο για όρεξη άλλο να το λέω κ άλλο να το αισθάνεσαι, πάρτε κ καμία βιταμίνη γιατί θα τρέμουν τα πόδια σας μετά,την καλημέρα μου
Καλησπέρα, καταρχήν ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι μεσα σε παρένθεση (κατι σημαίνει αυτό οταν γράφουμε) οπότε δεν μπορείς να νομίζεις ότι θες εσύ,2ερον τα ενδιαφέροντα μας είναι κοινά,3ον η γνώμη πάντα σεβαστή αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενη γιατί δεν θεωρείται γνώμη αλλα διαφήμιση,4ον δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε με τα κορίτσια αλλά ούτε κ με τα άτομα που ενημερώνονται εδώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εδώ ενημερωνόμαστε για το πρόγραμμα άντε να δούμε και κάνα βίντεο,ολα τα υπόλοιπα μπορείς άνετα να τα γράψεις σε μια κριτική ώστε να γίνει ακόμα καλύτερα η ενημέρωση των ενδιαφερομένων,ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ασφαλώς οταν όμως σχολιάζουν τα ίδια άτομα;,δεν έχει καμία σημασία από πότε είμαι πελάτης σε αυτό το γαμάτο σπίτι,και μην αρπαζεστε μερικοί αλλα κάντε και μια αυτοκριτική πριν γράψετε κάτι οπως τώρα, πάντα με αγάπη και σεβασμό κ το εννοώ, ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!!!Γειά σου φίλε opel 2000...δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός νομίζω εγώ. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει εδώ η να πει την γνωμη του.Τα κορίτσια του Άγκυρας είναι όλα υπέροχα από όλες τις απόψεις ,αλλά και το μαγαζί το ιδιο είναι εγγύηση και διαχρονικής αξίας.Καποιοι εμάς σχολιάζουμε λίγο παραπάνω,γενικα η συγκεκριμένα, πράγμα που μπορεί να το κάνει ο καθενας νομίζω.Η άποψη μου είναι αυτή με σεβασμό πάντα.
Δεν αρπάζετε κάνεις φίλε μου ,δεν υπάρχει λόγος...αποψεις ανταλλάσουμε κσι είμαστε όλοι στο νήμα μονο για θετικά πράγματα.Καλησπέρα, καταρχήν ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι μεσα σε παρένθεση (κατι σημαίνει αυτό οταν γράφουμε) οπότε δεν μπορείς να νομίζεις ότι θες εσύ,2ερον τα ενδιαφέροντα μας είναι κοινά,3ον η γνώμη πάντα σεβαστή αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενη γιατί δεν θεωρείται γνώμη αλλα διαφήμιση,4ον δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε με τα κορίτσια αλλά ούτε κ με τα άτομα που ενημερώνονται εδώ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εδώ ενημερωνόμαστε για το πρόγραμμα άντε να δούμε και κάνα βίντεο,ολα τα υπόλοιπα μπορείς άνετα να τα γράψεις σε μια κριτική ώστε να γίνει ακόμα καλύτερα η ενημέρωση των ενδιαφερομένων,ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ασφαλώς οταν όμως σχολιάζουν τα ίδια άτομα;,δεν έχει καμία σημασία από πότε είμαι πελάτης σε αυτό το γαμάτο σπίτι,και μην αρπαζεστε μερικοί αλλα κάντε και μια αυτοκριτική πριν γράψετε κάτι οπως τώρα, πάντα με αγάπη και σεβασμό κ το εννοώ, ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!!!