mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.312
Καλημέρα
Πρωινό εγώ
Απόγευμα η βικη
Πρωινό εγώ
Απόγευμα η βικη
Οι εγγυήσεις είναι σταθερές χυστηΚαλημέρα
Έχει πάει κάνεις πρόσφατα με Βικαρα να μας πει εντυπώσεις?
Θελει και ρωτημα συναγωνιστη?Η Βικη ειναι εγγυηση και σταθερη αξία όπως πάντα.Καλημέρα
Έχει πάει κάνεις πρόσφατα με Βικαρα να μας πει εντυπώσεις?
Όχι αγόρι μουΗ Βίκη είναι εγχειρισμένη ;
Ευχαριστώ πολύ
Και τα δύο είναι .........Καλησπέρα σας. Η βίκυ τελικά εναι περισσότερο παθητικη ή ενεργητικη;
Ευχαριστώ για την απάντησηΌχι αγόρι μου
Έχει ένα πολύ ωραίο καυλιΗ Βίκη είναι εγχειρισμένη ;
Ευχαριστώ πολύ
Εκ πείρας θα έλεγα ότι με όποιον τρόπο και αν πάει κάποιος με Βικη φίλε θα περάσει καλά...και κορμαρα και πολύ καλο εργαλείο το μωρό...Καλησπέρα σας. Η βίκυ τελικά εναι περισσότερο παθητικη ή ενεργητικη;
Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Είναι ένας τρόπος για να μην πάρει τον συγκεκριμένο πελάτη γιατί απλά δεν περνεται και ο νοων νοητω .(καθαριότητα τρέλα κ.λ.π) έπειτα είναι και κάπιοι που δεν έχουν τον τρόπο που πρέπει για να δουλέψει μια επαγγελματίας σαν την βικη .Αυτούς λοιπόν προτιμά να μην τους πάρει παρά να χαλάσθει η ίδια.κάπου ειδα στις προηγούμενες σελίδες οτι η Βικη, λειτουργεί ενεργητικά μονο αν της το βγάλει ο αλλος...δηλαδη κάποιος μπορει να θέλει να ειναι ενεργητική αλλά της βικης να μη της βγαινει αυτό...τι έχεις να πεις για αυτό;
Καλημέρα.Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Είναι ένας τρόπος για να μην πάρει τον συγκεκριμένο πελάτη γιατί απλά δεν περνεται και ο νοων νοητω .(καθαριότητα τρέλα κ.λ.π) έπειτα είναι και κάπιοι που δεν έχουν τον τρόπο που πρέπει για να δουλέψει μια επαγγελματίας σαν την βικη .Αυτούς λοιπόν προτιμά να μην τους πάρει παρά να χαλάσθει η ίδια.
Ευτυχώς κι όλας.... καθότι ξέρει να απολαμβάνει όλες τις δραστηριότητεςΌχι αγόρι μου
Η κοινή γνώμη έχει δηλώσει ότι το κορίτσι γουστάρει το σεξ και είναι και επαγγελματίας....τώρα εσύ που εκφράζεις αυτή την άποψη (αν της αρέσει ο πελάτης γίνεται σωστή ενεργητική)...νομίζω είσαι ο πρώτος που διαβάζω κάτι τέτοιο....
Εδώ διαβασα σχετικά με την Βικη που ανέφερε o guino όπως φαίνεται και στο screenshot που έχω επισυνάψει.
"Από την κριτική μου για κείνη με τίτλο "Trying to fuck":
Ως βασικό συμπέρασμα , λοιπόν , η Βίκυ είναι μια προικισμένη τρανς που όμως, όπως λέει, για να έχει καλή απόδοση ως ενεργητική πρέπει να της αρέσει ο πελάτης.
Εμένα πάντως, 2 φορές που την έχω πάρει (μία παλιά και μία πέρυσι την άνοιξη), μου ξεκαθάρισε απ την αρχή τα σχετικά με τη στύση της.
Κρίμα ρε συ oral wild. Τί να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά..."