Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284

έχει καταπληκτική προσέγγιση στόν άνθρώπινο κόσμο τών αίσθημάτων καί ταυτόχρονα τής πραγματικής ύπόστασης τών πραγμάτων............

Αγαπημενε μου amjik αυτη η προσεγγιση της υποστασης μου στον χωρο αυτο ειναι η πιο ατιπροσωπευτικη απο οσες μου εχουν καταλογισει εντος παρενθεσεως  :2funny: μεχρι τωρα.  Πιστεψε με μια αξιοπρεπης πορνη θηλυκη αρσενικη η τρανσεξουαλικη δεν επιβιων ει αν δεν φερει τις δυο διαπιστωσεις που παραθετεις πιο πανω......

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284

Φιλια απο μενα αργοτερα αναλαμβανει  :knockinb: η βικουλα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 018.jpg
    018.jpg
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 192
  • 028.jpg
    028.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 86

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
    έχει καταπληκτική προσέγγιση στόν άνθρώπινο κόσμο τών αίσθημάτων καί ταυτόχρονα τής πραγματικής ύπόστασης τών πραγμάτων............

Αγαπημενε μου amjik αυτη η προσεγγιση της υποστασης μου στον χωρο αυτο ειναι η πιο ατιπροσωπευτικη απο οσες μου εχουν καταλογισει εντος παρενθεσεως  :2funny: μεχρι τωρα.  Πιστεψε με μια αξιοπρεπης πορνη θηλυκη αρσενικη η τρανσεξουαλικη δεν επιβιων ει αν δεν φερει τις δυο διαπιστωσεις που παραθετεις πιο πανω......
..........

........... Προσπαθω έδώ & χρόνια νά στοιχειοθετήσω μέσα άπό έναν ίλιγγο λέξεων πού μόνο τα έλληνικά μπορούν νά προσφέρουν λέξεις γιά τό άτομό σας....... άκόμα καί είς τήν σανσκριτική άνέτρεξα ...........είς μάτην .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........ Είσθε μιά κοσμογραφία σέ μία προβολή μελλοντικών προσδοκιών πού θά έξυμνούνται τελετές μνήμης ... καί γιά αύτούς πού δέν σας γνώρισαν άς άνατρέξουν στόν Όμηρο & σέ μία φράση θρήνου........  «ὦ ὀλε δαῖμον» !!

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
..........

........... Προσπαθω έδώ & χρόνια νά στοιχειοθετήσω μέσα άπό έναν ίλιγγο λέξεων πού μόνο τα έλληνικά μπορούν νά προσφέρουν λέξεις γιά τό άτομό σας....... άκόμα καί είς τήν σανσκριτική άνέτρεξα ...........είς μάτην .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........ Είσθε μιά κοσμογραφία σέ μία προβολή μελλοντικών προσδοκιών πού θά έξυμνούνται τελετές μνήμης ... καί γιά αύτούς πού δέν σας γνώρισαν άς άνατρέξουν στόν Όμηρο & σέ μία φράση θρήνου........  «ὦ ὀλε δαῖμον» !!
μονο οι υμνοι του Σουλειμαν προς την Χουρεμ μπορουν να συγκριθουν με τους δικους σας προς το Μαριαννακι!!!ισως στο Καμα Σουτρα να υπαρχουν και αλλοι αλλα ...δεν γνωριζω!

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284
..........

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........ Είσθε μιά κοσμογραφία σέ μία προβολή μελλοντικών προσδοκιών πού θά έξυμνούνται τελετές μνήμης ... καί γιά αύτούς πού δέν σας γνώρισαν άς άνατρέξουν στόν Όμηρο & σέ μία φράση θρήνου........  «ὦ ὀλε δαῖμον» !!

Καλημερα  :smitten:  και καλημερα σε ολους :-*
Ειναι υπερτημιτικο για μενα να γραφοντε εστω και για κολακεια τετοια λογια απο εναν μελος που ξεχωριζει για τις γνωσεις του και τον χειρισμο της γλωσσας μας.  Θα με   :2funny:τρελανετε κυριε πρεσβυ  με κανετε και κοκκινιζω  :boobies: ντρεπομαι :tits2:
Αχ :smitten:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284

Τωρα πρωινο εγω και απογευμα η βικαρα μας  :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 007.jpg
    007.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 64
  • 008.jpg
    008.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 60

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284
Επισης θελω να ενημερωσω οτι η σεξυ μπαρμπι δεν θα εργασθει ποτε ξανα στο αγκυρας 1. Σταματησε η συνεργασια μας εδω. Φιλια :-*

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
Επισης θελω να ενημερωσω οτι η σεξυ μπαρμπι δεν θα εργασθει ποτε ξανα στο αγκυρας 1. Σταματησε η συνεργασια μας εδω. Φιλια :-*
αν δεν γινομαι αδιακριτος...ξεκινα μοναχικη καριερα?

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.284
Το μπαρμπουνι εφυγε για λιγες μερες επαρχια γυρισε και ετοιμαζεται για κυπρο.

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
καλημερααααα .ολη μερααααααααααααααααα σημερα ,,,,,,,για περαστεεεεεεεεεεε και θαυμαστεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
καλοοοοο χαχαχαχαχχα

Συνημμένα

• 12-el-62e5a8f269fa1c12abf742874cbdde91.jpg
    12-el-62e5a8f269fa1c12abf742874cbdde91.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 34
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom