Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
μετα απο ενα ΣΚ στην παραλια σας περιμενω ολη μερα σημερα να εκτονωθουμε :kissass2: :kissass: :fuck2: :pipa3: :pipa2: :pipa2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
Αφιερωμένο στήν κόρη ΝΑΥΑΡΧΟΥ......

Επίσκεψη 18/6/2016 πρωί....... Έμεινα άναυδος ώς  ένας Βενεδικτίνος  Μοναχός μέ το ραβδί μου διαγώνιο πορφυρό, νά λαβαίνω τον τίτλο του ίδρυτή  τής Αγκύρας άποτυχών, άφού ήτο κλεούσης όμορφιάς ή κορασίς πού διακόρευα.....
Νικήτρια στρατηλάτης πάντα ή κόρη ΝΑΥΆΡΧΟΥ.....
Επόπτευα το δάπεδο τού δωματίου ώς ένας Αδάμ δίχως φυλλώματα κι άμαρτία, με έπίγνωση  στίς πρώκτιες καί αίδοιακές βυθίσεις και έρωταποκρίσεις άξιων συναγωνιστών!!!!!!!!!!

Όμως στά καλέσματα μου άντιδράσεις δεν άναζητούσα, παρά μόνον ένα παραισθησιογόνο, κάλεσμα γιά νά τό  ρίξω με τήν σφενδόνη μου, πίσω άπό τα κάστρα τής Λήθης πού πολιορκούσα. :smitten: :smitten:

Το έπραξα άνυπερθέτως , καί ένας ύπερκόσμιος άγγελος  θέλησε να παίξει λύρα στού παντελονιού μου τόν καβάλο, ώστε κάθε επιφάνεια μου νά άφουγκρασθεί τούτη τη συγχορδία, ώς μια όντότητα ίδιαίτερη που άπαιτούσε σέβας καί  είδωλολατρία....
Τα περιγράμματα μας λοιπόν σέ άριστη άναλογία, άφού ό καθείς έξ ήμών στό προσαρμοσμένο ύποδεκάμετρο τών περιστάσεων έστάθη........ :-* :-* :pipa2: :pipa2:
Όμως ή κόρη ΝΑΥΑΡΧΟΥ άναστήθη και μαζί της καί η όμώνυμος ήθική αντίληψη των
διπλών κριτηρίων......
Μόνη λύση ό ύπερβατικός διαλογισμός μέτ΄αύτής !!

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86

Επίσκεψη 18/6/2016 πρωί....... Έμεινα άναυδος ώς  ένας Βενεδικτίνος  Μοναχός μέ το ραβδί μου διαγώνιο πορφυρό, νά λαβαίνω τον τίτλο του ίδρυτή  τής Αγκύρας άποτυχών, άφού ήτο κλεούσης όμορφιάς ή κορασίς πού διακόρευα.....
Επόπτευα το δάπεδο τού δωματίου ώς ένας Αδάμ δίχως φυλλώματα κι άμαρτία, με έπίγνωση  στίς πρώκτιες καί αίδοιακές βυθίσεις και έρωταποκρίσεις άξιων συναγωνιστών!!!!!!!!!!

Όμως στά καλέσματα μου άντιδράσεις δεν άναζητούσα, παρά μόνον ένα παραισθησιογόνο, κάλεσμα γιά νά τό  ρίξω με τήν σφενδόνη μου, πίσω άπό τα κάστρα τής Λήθης πού πολιορκούσα. :smitten: :smitten:

Το έπραξα άνυπερθέτως , καί ένας ύπερκόσμιος άγγελος  θέλησε να παίξει λύρα στού παντελονιού μου τόν καβάλο, ώστε κάθε επιφάνεια μου νά άφουγκρασθεί τούτη τη συγχορδία, ώς μια όντότητα ίδιαίτερη που άπαιτούσε σέβας καί  είδωλολατρία....
Τα περιγράμματα μας λοιπόν σέ άριστη άναλογία, άφού ό καθείς έξ ήμών στό προσαρμοσμένο ύποδεκάμετρο τών περιστάσεων έστάθη........ :-* :-* :pipa2: :pipa2:
διπλών κριτηρίων......
υπερβατικο διαλογισμο το λεμε τωρα!!!...ουρανια συνευρεση το ηξερα!!!!!

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.382

Επίσκεψη 18/6/2016 πρωί....... Έμεινα άναυδος ώς  ένας Βενεδικτίνος  Μοναχός μέ το ραβδί μου διαγώνιο πορφυρό, νά λαβαίνω τον τίτλο του ίδρυτή  τής Αγκύρας άποτυχών, άφού ήτο κλεούσης όμορφιάς ή κορασίς πού διακόρευα.....
Επόπτευα το δάπεδο τού δωματίου ώς ένας Αδάμ δίχως φυλλώματα κι άμαρτία, με έπίγνωση  στίς πρώκτιες καί αίδοιακές βυθίσεις και έρωταποκρίσεις άξιων συναγωνιστών!!!!!!!!!!

Όμως στά καλέσματα μου άντιδράσεις δεν άναζητούσα, παρά μόνον ένα παραισθησιογόνο, κάλεσμα γιά νά τό  ρίξω με τήν σφενδόνη μου, πίσω άπό τα κάστρα τής Λήθης πού πολιορκούσα. :smitten: :smitten:

Το έπραξα άνυπερθέτως , καί ένας ύπερκόσμιος άγγελος  θέλησε να παίξει λύρα στού παντελονιού μου τόν καβάλο, ώστε κάθε επιφάνεια μου νά άφουγκρασθεί τούτη τη συγχορδία, ώς μια όντότητα ίδιαίτερη που άπαιτούσε σέβας καί  είδωλολατρία....
διπλών κριτηρίων......

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.382
χαχαχαχαχαχχααχααααα!!!!!!!τελειο!....γαντασια σκετη!!!

Γαντασια????? τι να σημαινει αραγε θα με τρελανετε σημερα με τις διαλεκτους και τις καθαρευουσες. Μηπως οτι ταιριαζει γαντι?

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.382
Σε λιγο θα χτυπησει και το μαρουλομανουλο και θα μας αποτελειωσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
      Γαντασια????? τι να σημαινει αραγε θα με τρελανετε σημερα με τις διαλεκτους και τις καθαρευουσες. Μηπως οτι ταιριαζει γαντι?
φαντασια ηθελα να γραψω αλλα η δικη σου εκδοχη ειναι καλλιτερη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6

διπλών κριτηρίων......

τελικά πήδηξες ή όχι?? :idiot: :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
Μάλλον ναι, αλλά δεν το ομολογεί για προφανείς λόγους. :2funny: :2funny:
..........

........  :kneel: Τό μυαλό προσπαθεί νά πεί κάτι στό σώμα ??? ..... Και εάν ναί πόσο ίσχυρό είναι τελικά το μυαλό???

Οι έρμηνείες τού φαινομένου , Μαριάννα ?? έχει καταπληκτική προσέγγιση στόν άνθρώπινο κόσμο τών αίσθημάτων καί ταυτόχρονα τής πραγματικής ύπόστασης τών πραγμάτων............

Πολλές είναι οί έρμηνείες που έχουν δοθεί άπό έσάς όπως ,καί η όμώνυμος ήθική άντίληψη τών διπλών κριτηρίων....  !!!!!!!!

Απλά καταπληκτική ........ ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
φαντασια ηθελα να γραψω αλλα η δικη σου εκδοχη ειναι καλλιτερη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...........

........ Δάσκαλε , έπάνω σου άγωνιώ καί σκέφτομαι  :kneel: :kneel: Είμαστε εύτηχείς πού έχουμε  ποιοτική καί συναισθηματική ύποστηριξη ,τόσο σέ λεκτικό όσο καί σέ μή λεκτικό έπίπεδο ..........  :hi:

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
..........

........  :kneel: Τό μυαλό προσπαθεί νά πεί κάτι στό σώμα ??? ..... Και εάν ναί πόσο ίσχυρό είναι τελικά το μυαλό???

Οι έρμηνείες τού φαινομένου , Μαριάννα ?? έχει καταπληκτική προσέγγιση στόν άνθρώπινο κόσμο τών αίσθημάτων καί ταυτόχρονα τής πραγματικής ύπόστασης τών πραγμάτων............

Πολλές είναι οί έρμηνείες που έχουν δοθεί άπό έσάς όπως ,καί η όμώνυμος ήθική άντίληψη τών διπλών κριτηρίων....  !!!!!!!!

Απλά καταπληκτική ........ ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!!!!!
μετα απο αυτη τη ελεγεια την αφιερωμενη στο μαριαννακι τι αλλο να προσθεσω εγω?εισθε  φαρος μεσα στο απεραντο σκοταδι της θαλασσας του μισους και της μικροπρεπειας!σας συνοδευουν οι ευχες μου για μια σεξουαλικως ενεργη Τεταρτη!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
μετα απο αυτη τη ελεγεια την αφιερωμενη στο μαριαννακι τι αλλο να προσθεσω εγω?εισθε  φαρος μεσα στο απεραντο σκοταδι της θαλασσας του μισους και της μικροπρεπειας!σας συνοδευουν οι ευχες μου για μια σεξουαλικως ενεργη Τεταρτη!
.........

......... Μού θυμίσατε Μίμνερμο  :kneel:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.382
Καλημερα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τωρα πρωι εγω και απογευμα η βικη μας :-* :-* :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ενα μεγαλο καλημερα στον λατρεμενο amjik  :smitten: που παντα εχει εναν καλο λογο για ολα τα κοριτσια του μαγαζιου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom