Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
θα πάω εγω σήμερα να τον χώσω στην Βίκυ ελα να δεις άλλα θα πληρώσεις και για μένα είσαι εεε
Σωστός, ο φίλος! τα βίτσια πληρώνονται.. άντε, σου έφεξε πάλι.. το τσάμπα πάει! :pipa2: :2funny: :pipa2: :2funny: :zfuck: :2funny: :fuck1: :2funny: :tits: :cum: :2funny: :kissass2: :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
mariannaki κοπελα μου με της πλαστικες που χεις φαει αντε κ μια 5αετια ακομα μετα δεν θα βλεπεσε για να μην πω τηποτα αλλο ξερεις τη λεω ..τη να πεις για μενα ρε σουργελο εσυ ντρεπεσαι κ να κηκλοφορησεις αντε να πουμε στμ
Λοιπόν!!! Βάτραχε! για ένα διάστημα, με έιχαν, αποκλείσει από εδώ.. στα α@@@@@μου βέβαια.. αλλά ξαναλθα.. άκου, τη θα σου πω! το Μαριανακι είναι μια, και μοναδική.. όσες πλαστικές, και να κάνει, η δεν κάνει, είναι μοναδική.. και ανεπανάληπτη! Μαλακα μου, εσύ ψαξε, όλα τα Τρανς! για να τον φας.. άσε, την Μαριάννα δεν την πιάνει καμία.. θα είναι πάντα πρώτη.. και 70 να πάει! πάλι θα την παίρνουν.. Εσύ τράβα, να φας καμία Πουτσα.. και άσε την Μαριάννα!  ΛΟΥΓΚΡΑ!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :hammer: :hammer: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 1545737_1465637277052542_8450819814156844052_n[1].jpg
    1545737_1465637277052542_8450819814156844052_n[1].jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
θα πάω εγω σήμερα να τον χώσω στην Βίκυ ελα να δεις άλλα θα πληρώσεις και για μένα είσαι εεε
Ρε! Μάγκες.. ζητάτε διάφορα.. την Βίκυ την ρωτήσατε, εάν γουστάρει? από ότι ξέρω πολύ καλά, η Βίκυ δεν είναι εύκολη, σε κάτι τέτοια.. και πρέπει να τα πάρει χοντρά.. και όχι εκεί! γιατί σέβεται το σπίτι που εργάζεται.. αυτά δεν επιτρέπονται,εκει.. εκτός σπιτιού μπορεί! τη κάνετε όνειρα, ρε ανωμαλαρες? Αχ, αχ, αχ… :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :hammer: :hammer: :hammer:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Λοιπόν! Ρε, μάγκα.. εγώ σου δίνω 200ευρω.. να κάτσεις να τον φας, από την Βίκυ! και εγώ να σε βλέπω.. είσαι μέσα??? :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :thumbsup:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.221
Πόντοι
606
Λοιπόν!!! Βάτραχε! για ένα διάστημα, με έιχαν, αποκλείσει από εδώ.. στα α@@@@@μου βέβαια.. αλλά ξαναλθα.. άκου, τη θα σου πω! το Μαριανακι είναι μια, και μοναδική.. όσες πλαστικές, και να κάνει, η δεν κάνει, είναι μοναδική.. και ανεπανάληπτη! Μαλακα μου, εσύ ψαξε, όλα τα Τρανς! για να τον φας.. άσε, την Μαριάννα δεν την πιάνει καμία.. θα είναι πάντα πρώτη.. και 70 να πάει! πάλι θα την παίρνουν.. Εσύ τράβα, να φας καμία Πουτσα.. και άσε την Μαριάννα!  ΛΟΥΓΚΡΑ!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :hammer: :hammer: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

καλος τον αγορι ποιος ασχολείται μαζι σου ρε νταχτιρντι

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
καλος τον αγορι ποιος ασχολείται μαζι σου ρε νταχτιρντι
Έλα όμως, που ασχολείσθε! κοίτα φιλαράκο.. έχω και άλλα ενδιαφέροντα.. δεν είμαι κολλημένος εκεί που είσαι εσύ.. γιατί σε βλέπω, σε όλα τα σαιτ,με Τρανς τα ποιο πολλα! οπότε μόνο ένα θέλω.. μην τα βάζεις με το ΑΓΚΥΡΑΣ 1! γενικά είναι όλες πρώτες! και ένα από τα καλύτερα σπίτια της Αθήνας.. δεν είναι άδικο, να θίγεις άτομα, που όντως άμα τα γνωρίσεις θα αλλάξεις γνώμη? Οκ? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :blahblah1:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.234
mariannaki κοπελα μου με της πλαστικες που χεις φαει αντε κ μια 5αετια ακομα μετα δεν θα βλεπεσε για να μην πω τηποτα αλλο ξερεις τη λεω ..τη να πεις για μενα ρε σουργελο εσυ ντρεπεσαι κ να κηκλοφορησεις αντε να πουμε στμ

Τι λες ρε κολογερα αντε να βαλεις κανα βατραχι στην κολαρα σου και οταν κραξει χυσε κιολας .Στον φυσικο σου χωρο αγορι μου ψαξου και βεβαια εννοω στην ΣΥΓΓΡΟΥ αιντς κολομπαγλαμα που το παιζεις και γαμικουλας

beton arme

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα καλησπερα! μαριαννα κουκλα δουλευεις αποψε?

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
  οχι βρβαια εδω βριζομαι με μια ελεεινη αδελφη που το παιζει και μαγκισα

κοριτσι μου μην ασχολησε με άτομα που τον εχουν γαμήσι ακομα και η πέτρες πακια κτλ..ας παει να κανει καμια εξετάσει στο Συγγρού :idiot:

beton arme

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μην δινεις σημασια σε κομπλεξες..κανενα βραδυνο κανεις?

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.234
σηγα θα κλαψω δεν ειμαι γερος μορη κοτα με αλλον με μπερδευεις ......

Εγω σου λεω να κλασεις αφου πρωτα στρωσεις ταλκ στην κολοτριπιδα σου για να δουμε την εκρηξη του ηφαιστειου κουραδα

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.234
Για σενα βατραχι μου διχως ιχνος ρετουζ .Γιατι εσυ εχεις μαθει να αποθεωνεις τραβελακια απο σαιτ μες το ρετουζ α και ξεχασα πρεπει να εχουν και τσουτσουνακι αλλιως          ΝΑΚΑ

Συνημμένα

• 142 (1).JPG
    142 (1).JPG
    160,7 KB · Εμφανίσεις: 86
  • 144 (4).JPG
    144 (4).JPG
    201 KB · Εμφανίσεις: 82

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Για σενα βατραχι μου διχως ιχνος ρετουζ .Γιατι εσυ εχεις μαθει να αποθεωνεις τραβελακια απο σαιτ μες το ρετουζ α και ξεχασα πρεπει να εχουν και τσουτσουνακι αλλιως          ΝΑΚΑ
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom