Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Κούκλα, στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα κάτι και δεν πήρα απάντηση, τέσπα μπορεί να ήσουν κι απασχολημένη, εντάξει στην τελική δεν τρέχει τσάι...
Όμως πήγα χθες δυο φορές μάλιστα το μεσημέρι (γύρω στις 16:30) και η υπηρεσία υποδοχής μου απαντά πέρασε σε λίγο αγάπη μου, είναι η Βικούλα σε λίγο μας πέτυχες σε αλλαγή....
Πάω λοιπόν στο προπατζίδικο Αγ. Παντελεήμονα, πιάνω τα απίδια μου, δε γ***ται μες το πρόγραμμα είναι η χασούρα στο τζόγο και το Χρηματιστήριο, και στις 17:30 περνάω πάλι. Ανοίγει την πόρτα η υπηρεσία τούτη φορά.

- Έχετε ξανάλθει?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι εδώ. Τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?
- Θα στα πει η ίδια σε λίγο.

καταρχας δεν ειχα δει το ποστ . και δευτερον δεν δουλευω εγω πεμπτη παρασκευη .
Μπαίνει στο δωμάτιο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνει έξω και μου λέει ότι η Βίκυ, δε μπορεί είναι απασχολημένη, κι αν γίνεται να ξαναπεράσω αργότερα.
Κορίτσια, δικαιωμά σας είναι, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένας κόπανος, κάθε άλλο δείτε τις κριτικές, και δε μπορώ να γυρνώ σα τη σβούρα στους δρόμους, τα χρήματα που βγάζω βγαίνουν με πολύ σκέψη και μελέτη που έλειωσε ο κώλος μου στα Παν/μια. Σεβαστείτε και κάποια πράγματα, είτε τις μικρές ιδιαιτερότητες κάποιων καλών πελατών, γιατί υπάρχουν όπως ξέρετε πολλές πορτοκαλιές.
Μπορείτε να μου απαντήσετε με pm αν θέλετε, καλό σας βράδυ.

καταρχας δεν ειχα δει το ποστ . και δευτερον δεν δουλευω εγω πεμπτη παρασκευη .

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Κούκλα, στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα κάτι και δεν πήρα απάντηση, τέσπα μπορεί να ήσουν κι απασχολημένη, εντάξει στην τελική δεν τρέχει τσάι...
Όμως πήγα χθες δυο φορές μάλιστα το μεσημέρι (γύρω στις 16:30) και η υπηρεσία υποδοχής μου απαντά πέρασε σε λίγο αγάπη μου, είναι η Βικούλα σε λίγο μας πέτυχες σε αλλαγή....
Πάω λοιπόν στο προπατζίδικο Αγ. Παντελεήμονα, πιάνω τα απίδια μου, δε γ***ται μες το πρόγραμμα είναι η χασούρα στο τζόγο και το Χρηματιστήριο, και στις 17:30 περνάω πάλι. Ανοίγει την πόρτα η υπηρεσία τούτη φορά.

- Έχετε ξανάλθει?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι εδώ. Τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?
- Θα στα πει η ίδια σε λίγο.
Φιλαράκο! απλά δυο είναι οι λόγοι. Μπορεί η Βίκυ, να είχε πρόγραμμα.. μπορεί και να μην γούσταρε! Και μετά ρώτησες τη πρόγραμμα κάνει η Βίκυ? μα μια Τρανς! τη πρόγραμμα θα κανει?  σορυ που επεμβαίνω, αλλά και εσύ το έκανες ολόκληρο θέμα..  :tickedoff: :dancing: :tickedoff: :dancing: :tickedoff: :dancing: :think: :think: :think:
Μπαίνει στο δωμάτιο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνει έξω και μου λέει ότι η Βίκυ, δε μπορεί είναι απασχολημένη, κι αν γίνεται να ξαναπεράσω αργότερα.
Κορίτσια, δικαιωμά σας είναι, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένας κόπανος, κάθε άλλο δείτε τις κριτικές, και δε μπορώ να γυρνώ σα τη σβούρα στους δρόμους, τα χρήματα που βγάζω βγαίνουν με πολύ σκέψη και μελέτη που έλειωσε ο κώλος μου στα Παν/μια. Σεβαστείτε και κάποια πράγματα, είτε τις μικρές ιδιαιτερότητες κάποιων καλών πελατών, γιατί υπάρχουν όπως ξέρετε πολλές πορτοκαλιές.
Μπορείτε να μου απαντήσετε με pm αν θέλετε, καλό σας βράδυ.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Φιλαράκο!Ntuntaras! απλά δυο είναι οι λόγοι. Μπορεί η Βίκυ, να είχε πρόγραμμα.. μπορεί και να μην γούσταρε! Και μετά ρώτησες τη πρόγραμμα κάνει η Βίκυ? μα μια Τρανς! τη πρόγραμμα θα κανει?  σορυ που επεμβαίνω, αλλά και εσύ το έκανες ολόκληρο θέμα..  :think: :jerking: :think: :jerking: :think: :jerking: :think: :jerking: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
μια απο τα γιδια?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ιppotis 69 για να μην παρεξηγηθώ εντελώς, πιθανώς να φταίει που έχασα εκείνο το απόγευμα, αλλά εντάξει δεν είμαι κι αδιάβαστος, υπό την έννοια ότι ξέρω ότι η Βίκυ είναι τρανσέξουαλ (διάβασα κάποιες κριτικές τροχάδην πριν πάω για βολιδοσκόπηση). Περισσότερο ήθελα να πετύχω τη Μπάρμπυ, τέσπα....
Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι μερικές τρανς θέλουν να σε στραπονιάρουν με το ζόρι πρώτα (το οποίο δε με ενδιαφέρει). Γιαυτό το λόγο ρώτησα την υπηρεσία.

billan76

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
36
Πόντοι
1
που χαθηκε η μαριαννα ρε παιδια?καιρο εχω να την δω.

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα σε ολους τωρα ειμαι εγω και μετα τις 5 η βικη μας  :-* :-* :-* :-* :-*

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημερα μπαρμπι καλη δουλιτσα :zfuck:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.362

Συνημμένα

• 63944_1526911407547420_8832399761406732006_n.jpg
    63944_1526911407547420_8832399761406732006_n.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 27

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.362
Ιppotis 69 για να μην παρεξηγηθώ εντελώς, πιθανώς να φταίει που έχασα εκείνο το απόγευμα, αλλά εντάξει δεν είμαι κι αδιάβαστος, υπό την έννοια ότι ξέρω ότι η Βίκυ είναι τρανσέξουαλ (διάβασα κάποιες κριτικές τροχάδην πριν πάω για βολιδοσκόπηση). Περισσότερο ήθελα να πετύχω τη Μπάρμπυ, τέσπα....
Από εκεί και πέρα, ξέρω ότι μερικές τρανς θέλουν να σε στραπονιάρουν με το ζόρι πρώτα (το οποίο δε με ενδιαφέρει). Γιαυτό το λόγο ρώτησα την υπηρεσία.

Μαλλον εχεις μπερδευτει γιατι διαβασες κριτικες τροχαδην. Η βικη ειναι τραβεστι και οχι τρανσεξουαλ γιαυτο ισως μπερδευτηκαν τα πραγματα στο τι προγραμμα κανει.........

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
μαριανακι μεχρι τι ωρα δουλευεις σημερα?? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
τι ωρα αυριο για να ρθω καυλα μου?? :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom