You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλημέρα,τώρα ξύπνησα!!!!
καλημερα αγορι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-*καλημερα αγορι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είχες μια φωτό με μαγιό σε στυλ Ελληνικής σημαίας?
Επισκέπτης
Μπαρμπυ, επειδη λυσσαξα τωρα που σε ειδα, εισαι ετσι πραγματικα?
Εσυ εισαι μεχρι τι ωρα?
Τι προγραμμα τι κανεις, βαριεμαι να ψαχνω κριτικες για ποσταρε τιποτις βρε κουκλα κι ετοιμαζω τη ντουντα μου....
Στραπονιασματα και μαλακιες δε με ενδιαφερουν!
Εσυ εισαι μεχρι τι ωρα?
Τι προγραμμα τι κανεις, βαριεμαι να ψαχνω κριτικες για ποσταρε τιποτις βρε κουκλα κι ετοιμαζω τη ντουντα μου....
Στραπονιασματα και μαλακιες δε με ενδιαφερουν!
Καλο μηνα μπαρμπι
καλο μηνα μωρο μου
:-* :-* :-*καλο μηνα σε ολους απο τωρα θα ειμαι εγω .
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλο μηνα σε ολους απο τωρα θα ειμαι εγω .
:-* :-* :-*
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Γεια σου Μπαρμπι....
Γεια σου Μπαρμπι....
καλησπερα και καλο μηνα
Επίσης.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γουστάρω!μονο αυτό......σας αγαπω.... *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
Επισκέπτης
Κούκλα, στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα κάτι και δεν πήρα απάντηση, τέσπα μπορεί να ήσουν κι απασχολημένη, εντάξει στην τελική δεν τρέχει τσάι...καλο μηνα σε ολους απο τωρα θα ειμαι εγω
Όμως πήγα χθες δυο φορές μάλιστα το μεσημέρι (γύρω στις 16:30) και η υπηρεσία υποδοχής μου απαντά πέρασε σε λίγο αγάπη μου, είναι η Βικούλα σε λίγο μας πέτυχες σε αλλαγή....
Πάω λοιπόν στο προπατζίδικο Αγ. Παντελεήμονα, πιάνω τα απίδια μου, δε γ***ται μες το πρόγραμμα είναι η χασούρα στο τζόγο και το Χρηματιστήριο, και στις 17:30 περνάω πάλι. Ανοίγει την πόρτα η υπηρεσία τούτη φορά.
- Έχετε ξανάλθει?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι εδώ. Τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?
- Θα στα πει η ίδια σε λίγο.
Μπαίνει στο δωμάτιο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνει έξω και μου λέει ότι η Βίκυ, δε μπορεί είναι απασχολημένη, κι αν γίνεται να ξαναπεράσω αργότερα.
Κορίτσια, δικαιωμά σας είναι, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένας κόπανος, κάθε άλλο δείτε τις κριτικές, και δε μπορώ να γυρνώ σα τη σβούρα στους δρόμους, τα χρήματα που βγάζω βγαίνουν με πολύ σκέψη και μελέτη που έλειωσε ο κώλος μου στα Παν/μια. Σεβαστείτε και κάποια πράγματα, είτε τις μικρές ιδιαιτερότητες κάποιων καλών πελατών, γιατί υπάρχουν όπως ξέρετε πολλές πορτοκαλιές.
Μπορείτε να μου απαντήσετε με pm αν θέλετε, καλό σας βράδυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K