Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημέρα,τώρα ξύπνησα!!!!

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
kαλησπερα απο τωρα μεχρι τις 12 εγω  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΓΩ  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Συνημμένα

• IMG_3126.jpg
    IMG_3126.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
Μπαρμπυ, επειδη λυσσαξα τωρα που σε ειδα, εισαι ετσι πραγματικα?
Εσυ εισαι μεχρι τι ωρα?
Τι προγραμμα τι κανεις, βαριεμαι να ψαχνω κριτικες για ποσταρε τιποτις βρε κουκλα κι ετοιμαζω τη ντουντα μου....
Στραπονιασματα και μαλακιες δε με ενδιαφερουν!

tex40

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ποιες κοπελες δουλευουν Σ/Κ ????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλο μηνα μπαρμπι

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
καλο μηνα σε ολους απο τωρα θα ειμαι εγω . :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• IMG_2652.JPG
    IMG_2652.JPG
    247 KB · Εμφανίσεις: 47

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Γουστάρω!μονο αυτό......σας αγαπω.... :thumbsup: *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup:

Επισκέπτης
καλο μηνα σε ολους απο τωρα θα ειμαι εγω
Κούκλα, στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα κάτι και δεν πήρα απάντηση, τέσπα μπορεί να ήσουν κι απασχολημένη, εντάξει στην τελική δεν τρέχει τσάι...
Όμως πήγα χθες δυο φορές μάλιστα το μεσημέρι (γύρω στις 16:30) και η υπηρεσία υποδοχής μου απαντά πέρασε σε λίγο αγάπη μου, είναι η Βικούλα σε λίγο μας πέτυχες σε αλλαγή....
Πάω λοιπόν στο προπατζίδικο Αγ. Παντελεήμονα, πιάνω τα απίδια μου, δε γ***ται μες το πρόγραμμα είναι η χασούρα στο τζόγο και το Χρηματιστήριο, και στις 17:30 περνάω πάλι. Ανοίγει την πόρτα η υπηρεσία τούτη φορά.

- Έχετε ξανάλθει?
- Όχι πρώτη φορά έρχομαι εδώ. Τι πρόγραμμα κάνει η Βίκυ?
- Θα στα πει η ίδια σε λίγο.

Μπαίνει στο δωμάτιο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνει έξω και μου λέει ότι η Βίκυ, δε μπορεί είναι απασχολημένη, κι αν γίνεται να ξαναπεράσω αργότερα.
Κορίτσια, δικαιωμά σας είναι, αλλά κι εγώ δεν είμαι κανένας κόπανος, κάθε άλλο δείτε τις κριτικές, και δε μπορώ να γυρνώ σα τη σβούρα στους δρόμους, τα χρήματα που βγάζω βγαίνουν με πολύ σκέψη και μελέτη που έλειωσε ο κώλος μου στα Παν/μια. Σεβαστείτε και κάποια πράγματα, είτε τις μικρές ιδιαιτερότητες κάποιων καλών πελατών, γιατί υπάρχουν όπως ξέρετε πολλές πορτοκαλιές.
Μπορείτε να μου απαντήσετε με pm αν θέλετε, καλό σας βράδυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom