Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παρακολουθωπαρα πολυ καιρο το θεμα....με αφορμη την τελευταια σου φοτοεχω να κανωτο εξης σχολιο......πραγματικα εισαι πανεμορφο πλασμα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παρακολουθωπαρα πολυ καιρο το θεμα....με αφορμη την τελευταια σου φοτοεχω να κανωτο εξης σχολιο......πραγματικα εισαι πανεμορφο πλασμα...
λέω και εγώ μόνο με τον πάοκ ασχολείσαι..? υπάρχουν και καλύτερα πράγματα στην ζωή :rockon: :rockon: :rockon:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Σε εχω αναφερει σε παλιοτερες ενημερωσεις μου  :rockon:
Συνηθως πηγαινω πρωι ομως..
Την τελευταια φορα ηταν η Βικη αν θυμαμαι καλα  :think:

τοτε την κυριακη σε περιμενω....θα είμαι πρωι.... :-*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
λέω και εγώ μόνο με τον πάοκ ασχολείσαι..? υπάρχουν και καλύτερα πράγματα στην ζωή :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαι 40 χρονων και ελευθερος....οποτε ασχολυμαι με τις καυλες μου....με τα ωραια μωρα τον παοκ  με το σαιτ το γυμναστηριο....με λιγηο καλη διαθεση ολα γινονται...

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
ειμαι 40 χρονων και ελευθερος....οποτε ασχολυμαι με τις καυλες μου....με τα ωραια μωρα τον παοκ  με το σαιτ το γυμναστηριο....με λιγηο καλη διαθεση ολα γινονται...

ελα από εδώ να δω τα κυβακια σου.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
  Μωρε που θα μου πας, μια μερα θα σε χωσω με το ζορι στο δωματιο και θα καταπιω και το κλειδι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου κουκλα μου.. σε εμενα θα ερθει ο BMWPOWER την κυριακη ..και μπορει να καταπιω εγω το κλειδι.. ετσι και αλλιως και εμεις τα καταπινουμε. :boobies:( τα κλειδιά)..... :idiot: :idiot:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
Ακου κουκλα μου.. σε εμενα θα ερθει ο BMWPOWER την κυριακη ..και μπορει να καταπιω εγω το κλειδι.. ετσι και αλλιως και εμεις τα καταπινουμε. :boobies:( τα κλειδιά)..... :idiot: :idiot:
ρε σεις τι γινεται εδω;...... και εγω που ημουν;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom