Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
         Εδώ βλεπω τις γκιοσες να λικνιζοντε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1. Ο Εθνικός Σταρ είμαι εγώ και όχι η γριά γκιόσα! (δήλωση Εθνικού Σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου).

2. (καταχώρηση από το Agrotravel.gr)
«Επισκεφθείτε τα «γκιοσάδικα» στο Δήμο Μiδέας της Αργολίδας. Κάθε χρόνο, από τον Απρίλιο , την Κυριακή του Θωμά, έως τις 14 Σεπτεμβρίου (συνήθως), είναι η καλύτερη εποχή για τα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής να ετοιμάσουν , με τον μοναδικό τους τρόπο, την γκιόσα , ψημένη σε πετρόχτιστο φούρνο. Πλησιάζοντας, η μυρωδιά προμηνύει τι «μέλλει γενέσθαι» και αποχωρώντας …δεν είστε σε θέση να σκέφτεστε καθώς η γαστριμαργική σας εμπειρία και το ντόπιο κρασί δεν σας το επιτρέπουν»

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
1. Ο Εθνικός Σταρ είμαι εγώ και όχι η γριά γκιόσα! (δήλωση Εθνικού Σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου).

2. (καταχώρηση από το Agrotravel.gr)
«Επισκεφθείτε τα «γκιοσάδικα» στο Δήμο Μiδέας της Αργολίδας. Κάθε χρόνο, από τον Απρίλιο , την Κυριακή του Θωμά, έως τις 14 Σεπτεμβρίου (συνήθως), είναι η καλύτερη εποχή για τα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής να ετοιμάσουν , με τον μοναδικό τους τρόπο, την γκιόσα , ψημένη σε πετρόχτιστο φούρνο. Πλησιάζοντας, η μυρωδιά προμηνύει τι «μέλλει γενέσθαι» και αποχωρώντας …δεν είστε σε θέση να σκέφτεστε καθώς η γαστριμαργική σας εμπειρία και το ντόπιο κρασί δεν σας το επιτρέπουν»

Κατι ξερεις εσυ από γκιοσες τετοια κατατοπιση????????? :boobies:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
         Κατι ξερεις εσυ από γκιοσες τετοια κατατοπιση????????? :boobies:

ξερω εγω από γκιοσες.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Με δωρεάν παραδοσιακή γκιόσα, μελιτζάνες σκορδαλιά και πολύ κέφι έγινε το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογος Μιδεάτων-Γκερμπεσιωτών στην κεντρική πλατεία της Μιδέας (Γκέρμπεσι) το Σάββατο το βράδυ. Στην
ανοιχτή πρόταση του συλλόγου ανταποκρίθηκε πάρα πολύς κόσμος με αποτέλεσμα τα εδέσματα να γίνουν ανάρπαστα και ο χορός και τα τραγούδια να κρατήσουν για ώρες.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Κορίλης και τα μέλη  του συλλόγου ήταν  παρόντες και φρόντιζαν για την άψογη φιλοξενία του κόσμου.
Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε στο γλέντι τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο , τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μερμίγκη και την διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ  Άννα Μαντά.
(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημέρα από το ομορφο Αγκυρας σας περιμενω... :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 035.JPG
    035.JPG
    372,7 KB · Εμφανίσεις: 48

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
αυτα κανεις καθε μερα και μας καυλωνεις.αυτες οι φωτο σου ρε μωρο μου !!! :rockon: :rockon: :cum: :cum:
να δω ποτε θα ερθω.ολο δουλεια τωρα τελευταια.βεβαια καλο ειναι αυτο γιατι εχουμε χρημα και θα σε επισκεφτω συντομα!!!
καλη δουλεια καυλα μου!!!

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
αυτα κανεις καθε μερα και μας καυλωνεις.αυτες οι φωτο σου ρε μωρο μου !!! :rockon: :rockon: :cum: :cum:
να δω ποτε θα ερθω.ολο δουλεια τωρα τελευταια.βεβαια καλο ειναι αυτο γιατι εχουμε χρημα και θα σε επισκεφτω συντομα!!!
καλη δουλεια καυλα μου!!!

μωρο μου εσυ. :-* :-* :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Που είναι τα κορίτσια σήμερα...?

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
  ...μαλον εχει πεση δουλεια σημερα :fuck2: και μας εχουν γραψη στην μουναρ
α τους....

όχι μωρακι μου. δεν γραφουμε στην μουναραμας κανέναν. αγαπάμε τα αγορακια... :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_1320.JPG
    IMG_1320.JPG
    169,7 KB · Εμφανίσεις: 49
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom