καλημέρα μωρο :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλαρα !!! :-* :-* :-*
καλημέρα μωρο :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλαρα !!! :-* :-* :-*
Καλημερα και απο εμενα
τι κανεις σεξυ μπαρμπι που εσπειρες θανατικο σε ολες μας......;;;;;;;;;;;
Καλημερα και απο εμενα
τι κανεις σεξυ μπαρμπι που εσπειρες θανατικο σε ολες μας......;;;;;;;;;;;
αναστήθηκες Λάζαρε..... αντε να ερθεις σε ψαγνουν τα τεκνα σου......
Χρυση μου τρεις μερες στα κρεββατια μας εριξες ολες ο εξολοθρευτης εισαι;
Οπως καταλαβαινετε την περασμενη εβδομαδα το κοριτσακι μας μας κερασε μια ωραια ιοσουλα και απο τις τεσσερις εμεινε μια ορθια. Τελος παντων γιαυτο και απουσιαζαμε την περασμενη εβδομαδα και εγω και η μπαρμπι και η ζωη . Ολα καλα τωρα...........
Ακου χρυσο μου.. δεν σου ειπε κανεις, να κανεις βίζιτες στα σπιτια........και μετα πας και στην ζωη και την πεθανες...εσυ λοιπον εισαι ο εξολοθρευτης......
αυριο εισαι πρωι?
Πεθανα την ζωη? βιζιτες κανω μονο προσκεκλειμενη ;)αλλα εσυ καλο μου εισαι φονικο οπλο
Αυριο το πρωι θα ειναι η μπαρμπι και εγω............
Τη έγινε κουκλαρες? Ποια κόλλησε ποιαν? άντε περαστικά!!
Καρδια μου!!!!!Γεια σου ιπποτη αγαπημενε Αυτη η φονισσα του παπαδιαμαντη τοκανε το ψυχικο. Τωρα ειμαστε ολες καλα και επιστρεψαμε υγειεις. :-* :-*
Τη έγινε κουκλαρες? Ποια κόλλησε ποιαν? άντε περαστικά!!
Κουκλαρα μου,περαστικα!!!ε!!! ναι ιπποτη μου το εκανα το δωρακι , γιατι βαριομουνα να περασω την γριπουλα μονη μου ...η θελα και οι άλλες να να είναι στα κραβατια τους και να μιλαμε στα τηλεφονα.. φταιω εγω που είμαι τοσο συντροφικοσ χαρακτηρας......οσο ημουνα αρωστη θα μου επαιρναν τοσους πελατς οι ολλες .Η καλα ολες λοιπον η καμια......φταιω εγω που είμαι καλος ανθροπος και ευσηνειδητος επαγγελματιας???????