Όχι φιλαράκο.....έχω γίνει στουντιακός τώρα......4 σερί έχω πάει σε στούντιο.......ναι στις φωτος φαινεται καλη....
την Βικυ την εχεις παρει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
την βικυ που δουλευε κασσανδρας εννοεις και τωρα στους γερμανους?ναι στις φωτος φαινεται καλη....
την Βικυ την εχεις παρει?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
οχι την Βικυ απο Αγκυρας...την βικυ που δουλευε κασσανδρας εννοεις και τωρα στους γερμανους?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
πολλα τα λεφτα μπιλυ....δεν παταω σε στουντιο...ειμαι cheap-ass...Όχι φιλαράκο.....έχω γίνει στουντιακός τώρα......4 σερί έχω πάει σε στούντιο.......
Αντί ναγ@μήσω 2 Φυλής + 1 Μετάξι............πυρφόρισα και πήγα στούντιο...........πολλα τα λεφτα μπιλυ....δεν παταω σε στουντιο...ειμαι cheap-ass...
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
την καλυτερη δουλεια εκανες δικε μουΑντί ναγ@μήσω 2 Φυλής + 1 Μετάξι............πυρφόρισα και πήγα στούντιο...........
Ναι αλλα θα ειναι της ;) ιδιας αλυσιδας..
Το πανεξυπνη θα τοθελα παρακαλω διχως ερωτηματικο :2funny αν γινεται.Οσο για το τι ακριβως, δεν σου απαντω ,μιας και εγω τουλαχιστον παραδεχομαι οτι εισαι πανεξυπνος...........
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση.
Δε μου αρέσει να περιαυτολογώ αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις άδικο.
Πολλά :-* :-* και
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.308
Σημερα πως παει το προγραμμα?Ποιο μωρο δουλευει?
Σημερα απογευμα οπως και χθες θα ειμαστε κλειστα λογω καποιων εργασιων που γινοντε εδω. Απο αυριο κανονικα . :-*
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Είπα και εγώ!!! Που είναι τα κορίτσια μου? Φιλιά κούκλες!!!Σημερα απογευμα οπως και χθες θα ειμαστε κλειστα λογω καποιων εργασιων που γινοντε εδω. Απο αυριο κανονικα . :-*
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
ολο εδω σε βλεπω τελευταια....καλημέρα στα κοριτσια
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Γουστάρω,φιλε! Γι'αυτο!!!! Καταλαβες τωρα???ολο εδω σε βλεπω τελευταια....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
δεν ελεγα εσενα...κ καλα κανεις,δεν με αποσχολει....Γουστάρω,φιλε! Γι'αυτο!!!! Καταλαβες τωρα???
είμαι η barbie για οσους δεν με ξερουν...δεν εχω να απολογηθω για κατι ναι δουλεψα μεταξα...αρκετο καιρο ναι εδινα κωλο δεν επαιρνα πακια ομως και ουτε εκανα γυμνα .Αν εκανα κωλο η θελα να δουλεψω για να ζησω ..ετσι κι αλλιως Ημουνα χοντρουλα...και η περισσοτεροι πελατες μου με γουσταραν ..γιατι ολη δεν εχουμε τα ιδια γουστα...αφου αδυνατησα και αλλαξε η πελατια μου δεν ξαναδωσα κωλο. γιατι απλα δεν ζητουσαν ...και επειδη ειμουνα καλη ολοι μου λεγαν να παω studio αλλα προτιμησα να δουλεψω στο Αγκυρας γιατι η μαριαννα μου φερθηκε αψογα με εβγαλε από το σκοταδι ..φυσικα στο Αγκυρας εχει πολους πελατες που σεβοντε την προωοπικοτητα μας και εμεις την δικια τους δεν κανουμε γυμνα ...αλλα δεν λεμε όχι αν καποιος ζητησει πρωκτικο...αναλογα το αντιτιμο...τωρα αν επαιξα σε δυο ταινιες δεν εχω γινει ψωνιο....και αν ειχα γκομενο δεν θα απολογηθω...αυτά για εμενα...να ειστε κλ.. και κατι ακομα Η ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΙΝΗΣΗ...να ειστε καλα...
είμαι η barbie για οσους δεν με ξερουν...δεν εχω να απολογηθω για κατι ναι δουλεψα μεταξα...αρκετο καιρο ναι εδινα κωλο δεν επαιρνα πακια ομως και ουτε εκανα γυμνα .Αν εκανα κωλο η θελα να δουλεψω για να ζησω ..ετσι κι αλλιως Ημουνα χοντρουλα...και η περισσοτεροι πελατες μου με γουσταραν ..γιατι ολη δεν εχουμε τα ιδια γουστα...αφου αδυνατησα και αλλαξε η πελατια μου δεν ξαναδωσα κωλο. γιατι απλα δεν ζητουσαν ...και επειδη ειμουνα καλη ολοι μου λεγαν να παω studio αλλα προτιμησα να δουλεψω στο Αγκυρας γιατι η μαριαννα μου φερθηκε αψογα με εβγαλε από το σκοταδι ..φυσικα στο Αγκυρας εχει πολους πελατες που σεβοντε την προωοπικοτητα μασ και εμεισ την δικια τους δεν κανουμε γυμνα ...αλλα δεν λεμε όχι αν καποιος ζητησει πρωκτικο...αναλογα το αντιτιμο...τωρα αν επαιξα σε δυο ταινιες δεν εχω γινει ψωνιο....και αν ειχα γκομενο δεν θα απολογηθω...αυτά για εμενα...να ειστε κλ.. και κατι ακομα Η ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΙΝΗΣΗ...να ειστε καλα...
Τα είπες όπως έπρεπε................
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
είμαι η barbie για οσους δεν με ξερουν...δεν εχω να απολογηθω για κατι ναι δουλεψα μεταξα...αρκετο καιρο ναι εδινα κωλο δεν επαιρνα πακια ομως και ουτε εκανα γυμνα .Αν εκανα κωλο η θελα να δουλεψω για να ζησω ..ετσι κι αλλιως Ημουνα χοντρουλα...και η περισσοτεροι πελατες μου με γουσταραν ..γιατι ολη δεν εχουμε τα ιδια γουστα...αφου αδυνατησα και αλλαξε η πελατια μου δεν ξαναδωσα κωλο. γιατι απλα δεν ζητουσαν ...και επειδη ειμουνα καλη ολοι μου λεγαν να παω studio αλλα προτιμησα να δουλεψω στο Αγκυρας γιατι η μαριαννα μου φερθηκε αψογα με εβγαλε από το σκοταδι ..φυσικα στο Αγκυρας εχει πολους πελατες που σεβοντε την προωοπικοτητα μας και εμεις την δικια τους δεν κανουμε γυμνα ...αλλα δεν λεμε όχι αν καποιος ζητησει πρωκτικο...αναλογα το αντιτιμο...τωρα αν επαιξα σε δυο ταινιες δεν εχω γινει ψωνιο....και αν ειχα γκομενο δεν θα απολογηθω...αυτά για εμενα...να ειστε κλ.. και κατι ακομα Η ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΙΝΗΣΗ...να ειστε καλα...
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.308
Φιλια πολλα μπαρμπουνακι και στο εχω ξαναπει εδω μεσα θα ακουσεις πολλα μην μασας. Οι αξιοπρεπεις δεν θα σε μειωσουν και δεν θα προσβαλουν ποτε την προσωπικοτητα σου , για αυτους εισαι εδω .Υπαρχουν βεβαια και οι υπολοιποι ...πες που αν καθεσαι να ασχοληθεις μαζι τους θα σε τρελανουν.Αστους να τρελαθουν αυτοι..ες.........
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.308
Είπα και εγώ!!! Που είναι τα κορίτσια μου? Φιλιά κούκλες!!!
Φιλιαααααααααααα :-* :-* :-*
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 12K