Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
για να τελειωνει εδώ αυτή η συζητηση ..υπαρχουν εκατοντάδες μπουρδελα που μπορει να βρει και να κανει  ο καθενας ότι γουσταρει...

Ακριβώς όπως τα σουπερμάρκετ. Βρίσκεις αυτό που θέλεις και σε καλύτερες τιμές :2funny: :2funny: :2funny:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
Ακριβώς όπως τα σουπερμάρκετ. Βρίσκεις αυτό που θέλεις και σε καλύτερες τιμές :2funny: :2funny: :2funny:

Εξαρταται καλε μου γιατι και του πουλιου το γαλα  :2funny: θα το βρεις μονο σε ενα........οποτε ολα ειναι σχετικα  :idiot:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εξαρταται καλε μου γιατι και του πουλιου το γαλα  :2funny: θα το βρεις μονο σε ενα........οποτε ολα ειναι σχετικα  :idiot:

Όχι αναγκαστικά, μπορεί να το βρεις σε περισσότερα από ένα!!
Σχετικά με τι ακριβώς, πανέξυπνη;

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δικε μου ολα τα κανει ας πεσει το χρημα και θα δεις αν τα κανει ολα.στο μεταξι οταν ηταν δουλευε καργα το σουφριδι της και τωρα δεν το δινει δεν γαμιομαστε λεω εγω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπερα στα κοριτσια καλη δουλεια!

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
δικε μου ολα τα κανει ας πεσει το χρημα και θα δεις αν τα κανει ολα.στο μεταξι οταν ηταν δουλευε καργα το σουφριδι της και τωρα δεν το δινει δεν γαμιομαστε λεω εγω

Sexyathens δεν μιλαμε για σουφριδια μπορει αν θελει να το κανει και αυτο εδω. Μιλαμε για ακαποτα για να τελειωνει η συζητηση αυτη δεν κανει  α κ α π ο τ ο .Για αυτο το θεμα ηταν ολη η συζητηση

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252

Ναι αλλα θα ειναι της  ;) ιδιας αλυσιδας..
    Το πανεξυπνη θα τοθελα παρακαλω διχως ερωτηματικο  :2funny αν γινεται.Οσο για το τι ακριβως, δεν σου απαντω ,μιας και εγω τουλαχιστον παραδεχομαι οτι εισαι πανεξυπνος...........

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
    Sexyathens δεν μιλαμε για σουφριδια μπορει αν θελει να το κανει και αυτο εδω. Μιλαμε για ακαποτα για να τελειωνει η συζητηση αυτη δεν κανει  α κ α π ο τ ο .Για αυτο το θεμα ηταν ολη η συζητηση
μα ποιος μιλησε για ακαποτα?μα οποιος πηγενε να την παρει ακαποτα θα ηταν για πολυ μαλακας με τοσα καυλια που εχει φαει και μην ξεχνας πως στο μεταξι ειχαν παρελασει πολλα πακια απο την μπαρμπι

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
μα ποιος μιλησε για ακαποτα?μα οποιος πηγενε να την παρει ακαποτα θα ηταν για πολυ μαλακας με τοσα καυλια που εχει φαει και μην ξεχνας πως στο μεταξι ειχαν παρελασει πολλα πακια απο την μπαρμπι

Δηλαδη για να καταλαβω επειδη καποτε δουλευε στο μεταξι και επαιρνε πακια οπως λες τωρα δεν εχει το δικαιωμα να διαθεσει το κορμι της οπως και οπου θελει ;;;; η μηπως μπορει καποιος ντε και καλα να την πατροναρει να εργασθει οπως θελει αυτος.Μην τρελαθουμε κιολας. Επειτα παρακολουθω απο μερους σου μια περιεργη εμμονη λες και σε εχει πειραξει ενω ξερω καλα οτι στενοχωριεται με την τοση απαξιωση που δεχεται.......

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
   Δηλαδη για να καταλαβω επειδη καποτε δουλευε στο μεταξι και επαιρνε πακια οπως λες τωρα δεν εχει το δικαιωμα να διαθεσει το κορμι της οπως και οπου θελει ;;;; η μηπως μπορει καποιος ντε και καλα να την πατροναρει να εργασθει οπως θελει αυτος.Μην τρελαθουμε κιολας. Επειτα παρακολουθω απο μερους σου μια περιεργη εμμονη λες και σε εχει πειραξει ενω ξερω καλα οτι στενοχωριεται με την τοση υποτιμιση που της γινεται.....
δεν εχω καμια εμονη αλλα οταν πεφτει το χρημα σιγουρα κανει πολυ περισοτερα απο οτι στο αγγυραςκαι δεν μιλαω για ακαποτα.

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
δεν εχω καμια εμονη αλλα οταν πεφτει το χρημα σιγουρα κανει πολυ περισοτερα απο οτι στο αγγυραςκαι δεν μιλαω για ακαποτα.

Ομως συζηταμε για το τι προσφαιρει εδω στο αγκυρας .Και αν το δουμε σφαιρικα το θεμα τοτε ιδιωτικα κανενας δεν ξερει για κανενα τι κανει............ολος ο προηγουμενος διαλογος ανοιξε απο ερωτησεις για το τι προσφερει εδω Εσυ απαντησες( υποθετικα) πιστευω μιας και δεν ειχες ποτε επαφη με εκεινη , επειδη επαιξε σε τσοντα.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ρε φίλε! sexyathens :knuppel: σορυ που επεμβαίνω. Αλλά σαν φανατικός πελάτης της Μπαρμπι :tits2: και γενικά των κοριτσιών. Βλέπω μια επιθετικότητα. Με το ζόρι να την βγάλεις την κοπελιά ότι είναι σκαρτη, και ότι έπαιρνε σαβούρες. Σονυ και καλλα για τον κωλο της. Ρε, μάγκα μου στο κάτω, κάτω όπου γουστάρει τον δίνη. Η στο Μετάξι! η στο Αγκύρας! Εσύ τη πρόβλημα έχεις και τα έχεις βάλλει μαζί της? και γενικά. Τράβα  αλλού για κωλο. Η να σου δώσουμε τον δικό μας?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom