nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
barbie....μπορω να ρωτησω κατι σε προσωπικο μηνυμα?
barbie....μπορω να ρωτησω κατι σε προσωπικο μηνυμα?
χυλοπιτα ο sexyathensουτε prive αγορι μου
όχι και όλα στο μπουρδελο μωρο μου οσο και να με πληρωνουν. Και μην αρχισεις το θεμα με τις τσοντες γιατι είναι άλλου παπα ευαγγελιο..
Γιατί όχι; μπας και έχεις αναστολές;
το μουνι σερνει καραβιΡε παιδια ενταξει τοσο πια? τοσο πολύ? Και βεβαια εχω αναστολες μαρουλια σε μπουρδελο δουλευω οπου δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν, δεν θα φοβηθώ για την υγεια μου? ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω
Καλά ρε! Δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί. Δεν καταλαβενουν ότι έχουν να κάνουν με Ελληνίδα μουναρα! και όχι με Ρουμανακια! Αλβανακια! και κάθε ράτσα που βρωμάνε τσίκνα. Συνέλθετε ρε!μερικοι..Ρε παιδια ενταξει τοσο πια? τοσο πολύ? Και βεβαια εχω αναστολες μαρουλια σε μπουρδελο δουλευω οπου δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν, δεν θα φοβηθώ για την υγεια μου? ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω
ρε τυπε μπορει και μονη της, μην πεταγεσαιΚαλά ρε! Δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί. Δεν καταλαβενουν ότι έχουν να κάνουν με Ελληνίδα μουναρα! και όχι με Ρουμανακια! Αλβανακια! και κάθε ράτσα που βρωμάνε τσίκνα. Συνέλθετε ρε!μερικοι..
Φιλαράκο! το ξέρω πολύ καλά ότι μπορεί και μόνη της. Δεν είναι γκόμενα μου. Απλά περνάω ωραία μαζί της. Αλλά δεν μπορώ να ακούω Μαλακιες!!ρε τυπε μπορει και μονη της, μην πεταγεσαι
Φιλαράκο! το ξέρω πολύ καλά ότι μπορεί και μόνη της. Δεν είναι γκόμενα μου. Απλά περνάω ωραία μαζί της. Αλλά δεν μπορώ να ακούω Μαλακιες!!
σας αφιερωνω κατι που ειδα εχθες και μου αρεσε παρα πολύ...
σας αφιερωνω κατι που ειδα εχθες και μου αρεσε παρα πολύ...
περιορισου σε αυτο τοτεΦιλαράκο! το ξέρω πολύ καλά ότι μπορεί και μόνη της. Δεν είναι γκόμενα μου. Απλά περνάω ωραία μαζί της. Αλλά δεν μπορώ να ακούω Μαλακιες!!
για ποια χιλοποτα μιλας δικε μου δεν σε καταλαβαχυλοπιτα ο sexyathens
Ρε παιδια ενταξει τοσο πια? τοσο πολύ? Και βεβαια εχω αναστολες μαρουλια σε μπουρδελο δουλευω οπου δεν γνωριζω προσωπικα κανεναν, δεν θα φοβηθώ για την υγεια μου? ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω