Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
877
Πόντοι
86
Σημερα δουλευετε κοριτσια?Πως ειναι οι βαρδιες?

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Φιλια πολλα μπαρμπουνακι και στο εχω ξαναπει εδω μεσα θα ακουσεις πολλα μην μασας.   Οι αξιοπρεπεις δεν θα σε μειωσουν και δεν θα προσβαλουν ποτε την προσωπικοτητα σου , για αυτους εισαι εδω .Υπαρχουν βεβαια και οι υπολοιποι ...πες που αν καθεσαι να ασχοληθεις μαζι τους θα σε τρελανουν.Αστους να τρελαθουν αυτοι..ες.........

σε ευχαριστω για τησ σηνβουλε σου, και θελω να πω δημοσιά ότι σε αγαπαω πολύ γιατι εισαι εξαιρετικος ανθρωπος .. :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
είμαι η barbie για οσους δεν με ξερουν...δεν εχω να απολογηθω για κατι ναι δουλεψα μεταξα...αρκετο καιρο ναι εδινα κωλο δεν επαιρνα πακια ομως και ουτε εκανα γυμνα .Αν εκανα κωλο η θελα να δουλεψω για να ζησω ..ετσι κι αλλιως Ημουνα χοντρουλα...και η περισσοτεροι πελατες μου με γουσταραν ..γιατι ολη δεν εχουμε τα ιδια γουστα...αφου αδυνατησα και αλλαξε η πελατια μου δεν ξαναδωσα κωλο. γιατι απλα δεν ζητουσαν ...και επειδη ειμουνα καλη ολοι μου λεγαν να παω studio αλλα προτιμησα να δουλεψω στο Αγκυρας γιατι η μαριαννα μου φερθηκε αψογα με εβγαλε από το σκοταδι ..φυσικα στο Αγκυρας εχει πολους πελατες που σεβοντε την προωοπικοτητα μας και εμεις την δικια τους δεν κανουμε γυμνα ...αλλα δεν λεμε όχι αν καποιος ζητησει πρωκτικο...αναλογα το αντιτιμο...τωρα αν επαιξα σε δυο ταινιες δεν εχω γινει ψωνιο....και αν ειχα γκομενο δεν θα απολογηθω...αυτά για εμενα...να ειστε κλ.. και κατι ακομα Η ΔΙΣΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΙΝΗΣΗ...να ειστε καλα...

Αυτά τα τελευταία τα είπε και άλλη μια πασίγνωστη πουτάνα που κατόπιν έγινε διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και πρόσφατα σκηνοθέτις!! De javu!!

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
877
Πόντοι
86
Τωρα ποιο καυλακι δουλευει?

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημέρα και καλο σαββατοκυριακο.. σημερα απόγευμα και κυριακη πρωι θα είμαι εγω...σας περιμενω..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημέρα και καλο σαββατοκυριακο.. σημερα απόγευμα και κυριακη πρωι θα είμαι εγω...σας περιμενω..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημερα κουκλα !!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
πολλες φορες βρισκεις πιο αληθινα στην καρδια και στο μυαλο κοριτσια που δουλευουν δινοντας το σωμα τους και την ''ψυχη'' τους ...παρα στις καρεκλες υπαλληλων ... που ταχα νοιαζονται για την υγιη ευημερια του τοπου και οταν κλεινουν τα φωτα γινονται πιο σκοτεινοι και απο την νυκτα, η μπαρμπι τα λεει σωστα οτι κανουν το κανουν για να ζησουν.. εμεις ειμαστε οι τελευταιοι που θα πρεπει να τις κρινουμε αφ'οσον εχουμε και το αβανταζ του ψαξιματος για κατι καλο και υγιη.. καλη σας ημερα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημέρα barbie

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημέρα θα είμαι από τωρα στο Αγκυρας σας περιμενω :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε
Εγώ ευχή σας εύχομαι αληθινές να βγούνε

Τίνος λαού αλφάβητο τι λέξεις να ταιριάξω
για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σας γράψω

Όσα λουλούδια ανθίζουνε στην ελλαδα κάθε χρόνο
τόσες ευχες σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο...

Συνημμένα

• 1458777_568477739890102_785699772_n.jpg
    1458777_568477739890102_785699772_n.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 14

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
πολλες φορες βρισκεις πιο αληθινα στην καρδια και στο μυαλο κοριτσια που δουλευουν δινοντας το σωμα τους και την ''ψυχη'' τους ...παρα στις καρεκλες υπαλληλων ... που ταχα νοιαζονται για την υγιη ευημερια του τοπου και οταν κλεινουν τα φωτα γινονται πιο σκοτεινοι και απο την νυκτα, η μπαρμπι τα λεει σωστα οτι κανουν το κανουν για να ζησουν.. εμεις ειμαστε οι τελευταιοι που θα πρεπει να τις κρινουμε αφ'οσον εχουμε και το αβανταζ του ψαξιματος για κατι καλο και υγιη.. καλη σας ημερα

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :-*

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
Καλημέρα στην ομάδα. :thumbsup: Κορίτσια μου εσείς! Κουκλάκια μου! :kissass: Φτάνει γιατη, θα μου βγει το όνομα. :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 428638_119110621623411_622594196_n[1].jpg
    428638_119110621623411_622594196_n[1].jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 21

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

Τα σύνορα μου μην περνάς, μην κάνεις βήμα Απαγορεύεται, λυπάμαι, να μου πεις Έπικεντρώσου στο επόμενο σου θύμα τον ίδιο θάνατο με μένα να μην πιεις Δεν θέλω λόγια, με καλύπτει το αντίο της προδοσίας σου δεν θέλω τα φιλιά Δρόμο εγώ τον οίκτο σου δεν θέλω, πάρε δρόμο και φιλικά μην με κρατάς από τον ώμο για σένα άντεξα απ όλους πιο πολλά, αυτό δεν το σηκώνω Δρόμο καμιά συγγνώμη σου δεν θέλω, πάρε δρόμο στα μάτια σκόνη και καπνός γι' αυτό βουρκώνω εγώ τα χέρια σου τα πήρα για αγκαλιά ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟΟ

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
877
Πόντοι
86
Ντουετακι παιζει κοριτσια?Η' μονο σολο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom