Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φίλε! Άλλη κούκλα και καυλιαρα. Εγώ την πέτυχα Σάββατο βράδυ. Νομίζω ότι είναι και Κυριακή πρωί. Δεν είμαι σίγουρος.εννοω η BARBIE
Φίλε! Άλλη κούκλα και καυλιαρα. Εγώ την πέτυχα Σάββατο βράδυ. Νομίζω ότι είναι και Κυριακή πρωί. Δεν είμαι σίγουρος.εννοω η BARBIE
εννοω η BARBIE
Ωπα μυστη μου δε σε ειχα για τοσο μερακλη
Σαρεσει ο Ελσας/Μπαρμπης τυπε ξεροχυνεις??
Ειδα και γω την τσοντα παντως και παιζει οντως φοβερο κλαρινο, ΑΚΑ ΛΑΡΥΓΓΩΤΟ
καλημέρα μπαρμπι
μαριαννα θα βαλεις κανα βραδυνο στο προγραμματακι σου?Kαλημερα κουκλαρα :-*ολο και καλες κριτικες βλεπω ;) Και να ενημερωσουμε τα παιδια οτι τριτη και τεταρτη βραδυ που ειναι οι δικες σου βαρδιες μονο για αυτη την εβδομαδα θα απουσιαζει η μπαρμπι μας γιατι το μωρο μας θα εχει δυο ημερες γυρισματα για την καινουργια ταινια.Οποτε θα το ξεθεωσουν το κοριτσακι μας...... :'(
μαριαννα θα βαλεις κανα βραδυνο στο προγραμματακι σου?
Kαλημερα κουκλαρα :-*ολο και καλες κριτικες βλεπω ;) Και να ενημερωσουμε τα παιδια οτι τριτη και τεταρτη βραδυ που ειναι οι δικες σου βαρδιες μονο για αυτη την εβδομαδα θα απουσιαζει η μπαρμπι μας γιατι το μωρο μας θα εχει δυο ημερες γυρισματα για την καινουργια ταινια.Οποτε θα το ξεθεωσουν το κοριτσακι μας...... :'(
ναι τριτη και τεταρτη εχω σκοπο να δημιουργήσω <τεχνη>
μπαρμπι παλι με την sirina θα συνεργαστεις;
γνωρίζεις πότε θα κυκλοφορησει,να την αγορασουμε;Ναι μωρο μου παλι ...τριτη τεταρτη εχουμε γυρισματα.με σχεδόν όλα τα ονόματα από την SIRINA θα είναι κατι το διαφορετικο...
Κοιτα να δειξεις ολη την τεχνη σου αυτη τη φοορα για να μεινουν ολοι αφωνοι.Αν και μεταξυ μας αν εχεις εναν καταλληλο παρταινερ και οχι εκεινο τουβλο θα φορττσαρεις και θα γινει ο χαμος
γνωρίζεις πότε θα κυκλοφορησει,να την αγορασουμε;
το πειρες ζεστα το θεμα βλεπω.ηταν καλη διαφημιση για σενα η πρωτη ταινια και τωρα με την δευτερη θα μαζεψεις και αλλοθς πελατες και σε γλυκανε ο σιρινακης με το χρημαεννοείται...αυτη τη φορα θα δωσω ρεστα ...
Νιαρρρρρρρρρρρ μαριαννακι.....