Ναι ναι καιρος για τριο
Ειμαι μεσα, εγω εσυ και η barbie !!!
Ναι ναι καιρος για τριο
τι θα γινει μας καβλωσατε πρωι πρωι....και δεν εχω και ομπρελαΑχ κρυο ...μια αγκαλια :'( :'( :'(
Αχ κρυο ...μια αγκαλια :'( :'( :'(
Ειμαι μεσα, εγω εσυ και η barbie !!!
και εγω....
Το Μαριαννακι, δεν ειναι μεσα στο τριο ???
Κι εγω το ιδιο Μαριαννα μου!!Ανεβαστε καμια φωτο τα δυο σας να καβλωσουμε και φυγαμε μωρα μου!Φωτια μεσα στη βροχη!!!Kαλα ειμαι ματια μου :-* λιγο καταθλιψουλα μου προκαλει η βροχη καθοτι ειμαι λατρης του ηλιου :'(
Σημερα εκτακτως στην βαρδια μου θα ειναι η μπαρμπι και τριτη τεταρτη δηλ.στις βαρδιες της μπαρμπι θα ειμαι εγω. Ας οψοντε τα γυρισματα
ακομα γυρισματα γινοναται..θα σε ενημερωσω.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ε! όχι ρε πέδες, και τέτοια σύγκρισι. Εάν μιλάμε για την Δέσποινα στην Φυλής? Ε!!!! οχι ρε! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλεπω σε αλλο θρεντ να συγκρινουν την μπαρμπι με την δεσποινα. Η δεσποινα σαφως ειναι μια κουκλαρα αλλα η συγκριση αστοχη . Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα το μπαρμπουνι μας δεν συγκρινεται με καμια.........
Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..Σημερα εκτακτως στην βαρδια μου θα ειναι η μπαρμπι και τριτη τεταρτη δηλ.στις βαρδιες της μπαρμπι θα ειμαι εγω. Ας οψοντε τα γυρισματα
Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..
Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..
barbie polu gamhsi...e?
vickaki pou eisai??
:Eδω ειμαι και εγω
barbie polu gamhsi...e?
vickaki pou eisai??