Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μονο κωλοτρυπα εχει;;γεια σου ελσα με την κωλότρυπα σου
Μονο κωλοτρυπα εχει;;γεια σου ελσα με την κωλότρυπα σου
Μονο κωλοτρυπα εχει;;
Έχει βάλει και μουνάκι διδάσκαλε,αν γουστάρεις.........Μονο κωλοτρυπα εχει;;
Την εχω στα υποψη....απο φωτο σχιζει παντως.Έχει βάλει και μουνάκι διδάσκαλε,αν γουστάρεις.........
ναι....ναι....ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙ !!
Την εχω στα υποψη....απο φωτο σχιζει παντως.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ (ΚΑΛΑ) ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.....από κοντά είναι λίγο χειρότερη ... αλλά είναι αξιόλογο κομμάτι για όσους γουστάρουν !!
Παίξε μπαλίτσα,άφοβα.....Την εχω στα υποψη....απο φωτο σχιζει παντως.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ (ΚΑΛΑ) ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.....
πορνοσταρ με τα ολα σουΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ (ΚΑΛΑ) ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.....
καινουρια ταινια ποτε θα εχουμε?:-* :-* :-* :-*
τι θεμα θα εχει?ΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...
Άντε μωρό,να γουστάρουμε.......εγώ σε έχω γνωρίσει παλιά.....από κοινό γνωστό....(δεν έχω περάσει όμως μαζί σου)...........ΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...
δικε μου δεν χανουν τετοιες ευκαιριεςΆντε μωρό,να γουστάρουμε.......εγώ σε έχω γνωρίσει παλιά.....από κοινό γνωστό....(δεν έχω περάσει όμως μαζί σου)...........
Άντε μωρό,να γουστάρουμε.......εγώ σε έχω γνωρίσει παλιά.....από κοινό γνωστό....(δεν έχω περάσει όμως μαζί σου)...........
Είναι από το 2007-8 κάπου εκεί θυμάμαι.......η φάση.......δικε μου δεν χανουν τετοιες ευκαιριες
ευκαιρια τωρα να την παρεις που ειναι και μια πορνοσταρΕίναι από το 2007-8 κάπου εκεί θυμάμαι.......η φάση.......
ΜΩΡΟ ΜΟΥ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΑΙΝΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο SIRINAKIS... :-* :-* :-*τι θεμα θα εχει?