redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καβλα ησουν στην ταινιαΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...
καβλα ησουν στην ταινιαΠΡΟΣΕΧΩΣ....ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...
Λες τύπε?ευκαιρια τωρα να την παρεις που ειναι και μια πορνοσταρ
ναι δικε μουΛες τύπε?
γιατι αυτη τι ηταν?ΜΩΡΟ ΜΟΥ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΑΙΝΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο SIRINAKIS... :-* :-* :-*
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς,επειδή περνάς από τα μέρη μου και είσαι και Πανάθας......θα σε ακούσω.........ναι δικε μου
47o ερασιτεχνικογιατι αυτη τι ηταν?
περιμενουμε νεα και εντυπωσειςΠππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς,επειδή περνάς από τα μέρη μου και είσαι και Πανάθας......θα σε ακούσω.........
ΜΩΡΟ ΜΟΥ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΑΙΝΊΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο SIRINAKIS... :-* :-* :-*
[/quote
θα φάει καλά ο ζαφείρης Ελσάκι
ερασιτεχνικα και ''επαγγελματικα '' τα εχει κανει ενα ο σιρινας για τον πουτσο47o ερασιτεχνικο
και γιατι να μην σου γυρισουμε εμεις μια ταινια να γινει υπερ-παραγωγηΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΩΡΟ :-*
τυπε στα ερασιτεχνικα δεν συμμετεχουν του επαγγελματος ατομαερασιτεχνικα και ''επαγγελματικα '' τα εχει κανει ενα ο σιρινας για τον πουτσο
Με τι εξοπλισμό ρε χύστη...............?και γιατι να μην σου γυρισουμε εμεις μια ταινια να γινει υπερ-παραγωγη
πολυ sexy η barbie τυπε συμφωνεις;και γιατι να μην σου γυρισουμε εμεις μια ταινια να γινει υπερ-παραγωγη
ενημερωμενο σε βλεπω.και πως σε ολα τα ερασιτεχνικα αυτη που γαμανε τις γκομενες ειναι του σιρινα πρωταγωνιστεςτυπε στα ερασιτεχνικα δεν συμμετεχουν του επαγγελματος ατομα
Με τι εξοπλισμό ρε χύστη...............?
αμα θελει να τις γυρισουμε εμεις ενα ερασιτεχνικο .τι λες barbie?πολυ sexy η barbie τυπε συμφωνεις;
εξοπλισμος το μονο ευκολο.οσο για το χρημα ρε μαγκες τετοιο μουνι θα πηδηξετε δεν σας αρκει?και πως θα πληρωθούν οι καλλιτέχνες επίσης !!
Εγώ που την ξέρω από παλιά,βλέπω τεράστια βελτίωση.......πολυ sexy η barbie τυπε συμφωνεις;