Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
και για τα πρωινα καυλομενα αγορακια....και αυριο το πρωι θα ειμαι εδω................
μια χαρα
και για τα πρωινα καυλομενα αγορακια....και αυριο το πρωι θα ειμαι εδω................
τι μουναρα ειναι αυτη η μαριαννα.ειναι ενχειρησμενη?Τωρα απογευμα εκτακτως αντι να βρισκομαι εγω στην βαρδια μου θα ειναι η μαριαννα.........
τι μουναρα ειναι αυτη η μαριαννα.ειναι ενχειρησμενη?
ρε βικακυ που το έχεις το καυλακι σου βρε μην το κριβης για να το δούμε λίγο ελα πάμε μωρό.Και σημερα πρωι αντι της μαριαννας θα βρισκομαι εγω στο αγκυρας
ρε βικακυ που το έχεις το καυλακι σου βρε μην το κριβης για να το δούμε λίγο ελα πάμε μωρό.
ούτε για μια γεύση έστω μικρή για να έρθουμε κ προς τα εκεί ..Το καυλακι το δειχνω απο κοντα οποιος θελει να το δει τον περιμενω
βικυ,σου εστειλα p.m. αλλα μαλλον δεν το εχεισ δει,να σε ρωτησω χαρα μου,η μαριαννα ποτε δουλευει μεσα στη βδομαδα?ειναι πολυ ομορφη...σημερα το απογευμα ποια κοπέλα δουλευει?
[/quote
καλημερααααααα.σημερα πρωι και απογευμα ειμαι εγω .η μαριαννα ειναι τεταρτη πρωι πεμπτη πρωι σαββατο πρωι]
σε ευχαριστω πολυ μωρο μου,καλημερα...βικυ,σου εστειλα p.m. αλλα μαλλον δεν το εχεισ δει,να σε ρωτησω χαρα μου,η μαριαννα ποτε δουλευει μεσα στη βδομαδα?ειναι πολυ ομορφη...σημερα το απογευμα ποια κοπέλα δουλευει?
[/quote
καλημερααααααα.σημερα πρωι και απογευμα ειμαι εγω .η μαριαννα ειναι τεταρτη πρωι πεμπτη πρωι σαββατο πρωι]
ούτε για μια γεύση έστω μικρή για να έρθουμε κ προς τα εκεί ..
τώρα μάλιστα να περάσουμε να σε σκίσουμε στα 4 έτσι κανει κ εμετο το εργαλείο ε ε παωΑντε βρε με πεισατε δες τε με
καλημερα η Barbie ποτε θα ειναι ? ειδα τη ταινια και λεω να τη ...γνωρισω και απο κοντα
ΕΔΩΤαινία;
Που την βρίσκουμε να τη δούμε κι εμείς;