Μην το κάνεις αυτό γιατί θα μας γαμήσει όλους και όλες.
Ώπα! νάτο το γράφει και παρακάτω
Οι
δειλοί το
δειλώνουν!!!!
Στο παραπάνω θεατρικό σκετσάκι θα επθυμούσατε μήπως να παιξετε για λίγο το ρόλο της μιας?
Προς θεού δεν θα σας δηλώσω γαμικολαθ, αλλα έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω το πως θα προφέρατε το
γαγλιάρηθ!!!!
...
Είσαι αρκετά έξυπνος, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να είσαι ανεκτός σε μια οποιαδήποτε κοινότητα όπως είναι και η δική μας μπουρδελο-κοινότητα.
Κάνεις τον εισαγγελέα και ρωτάς άλλα μέλη χωρίς να ανέχεσαι να σε ρωτάνε. Όπως έχω διαβάσει σε έχουν φτύσει τα επτά από τα δέκα μέλη (ίσως να είναι και λιγότερα ή περισσότερα δεν τα μέτρησα ακριβώς) και εσύ νομίζεις ότι βρέχει.
Και μιλάς εσύ μετά για πορνο-φυλακή; Πες μου ποιά είναι η προσφορά σου στην ανταλλαγή πληροφοριών; Πες το εδώ δημόσια
Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα με τα καλαμπούρια που κάνεις αλλά όπως το είπε και η Βικυ ξεπερνάς κάθε όριο δείχνοντας και αποδεικνύοντας ότι έχεις εμπάθεια. Δηλαδή για να το πω με πολύ απλά λόγια. Προσπαθείς να τσαντίσεις προσβάλλοντας πολύ χοντρά τα άτομα που δουλεύουν επαγγελματικά στο Αγκύρας 1 παρά τις καλές και φιλικές αντιδράσεις τους. Έλεος ρε συ ! Πες εδώ πότε και που σε πρόσβαλλε η Βικυ ή η Μαριάννα ή οποιοσδήποτε ;
Αυτά
Σαφώς εγώ που στα λέω δεν είμαι κάποιος σπουδαίος. Είμαι ένας μαλάκας και θα έλεγα σκέτο ρεμάλι που νομίζει ότι κάνει κάτι σημαντικό με τις μπουρδελο-ενημερώσεις. Όμως σύγουρα δεν είμαι κω(ο)λόπαιδο ...
Και θα κλείσω λέγοντας τα εξής :
Θα καθόμουνα να με γαμήσεις, αλλά θα πήγαινε τσάμπα η "θυσία" γιατί φοβάμαι πως δεν θα έγραφες ενημέρωση