giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ενταξη σε αυτο που λες,αλλα στην δουλεια τι κανουμε που δεν γινεται να ειμαι ετσιΟσο νωριτερα τοσο καλιτερα.
Ενταξη σε αυτο που λες,αλλα στην δουλεια τι κανουμε που δεν γινεται να ειμαι ετσιΟσο νωριτερα τοσο καλιτερα.
Καληνύχτα Ευάκι και όνειρα γλυκά.
Ο Μαρουλομπουμπούκος γράφει το σενάριο της νέας σου ποιητικής ταινίας με άφθονη δράση και δράμα Είμαι σίγουρος οτι θα σαρώσει στα Όσκαρ!!
kalispera marianna.!!! ti kaneis kouklara...?
Μονο με κρανος κυκλοφορο ποια...! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα ομορφε αντρα . Να προσεχεις το κεφαλακι σου
Και να γραφεις μονο στα ελληνικα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ακομη δεν ειναι ετοιμο το σεναριοΚαι σεναριο και σκηνοθεσια
Καρλο ποντι μου εσυ.
Μονο με κρανος κυκλοφορο ποια...! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ακομη δεν ειναι ετοιμο το σεναριο
Ακομη δεν ειναι ετοιμο το σεναριο
Με τετοιο κατακεφαλο που εφαγα μαζι σου.!!!....και στον υπνο..!!!Δεν εχεις και αδικο
Καλε τι λες Το μαρουλομωρο το εχει τελειωσει κιολας. Και τιτλος ( Η Ευα που εφαγε το φιδι).
Και τι φιδι,ΦΙΔΑΡΟΣΑκομα κανουμε οντισιον για τον ηθοποιο
Με τετοιο κατακεφαλο που εφαγα μαζι σου.!!!....και στον υπνο..!!!
Και τι φιδι,ΦΙΔΑΡΟΣ
Καλως το Ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν εμεινε και τιποτα αλλοΑπο ανακοντα και πανω τρωει αυτη
Και τι φιδι,ΦΙΔΑΡΟΣ
Καλως το Ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν εμεινε και τιποτα αλλο
Καλησπερα Τσιλιμπουρδιαρη γαταρε ,,,, Αυτο ειναι φιδι μωρο μου οχι σαν κατι αλλα που τα βλεπεις και σε πιανουν κλαματα και πονοκεφαλοι
Παρακαλιτε οποιος εχει το ιδιο φιδι με τον νεαρο της φωτογραφιας να περασει απο τα γραφεια μας Αγκυρας 1 για την Οντισιον της ταινιας................ Και ολα τα εξωδα πληρωμενα απο την Παμπλουτη Μαριαννα Ντουβλη Βρετου
Δηλαδη που τον εχω μια πιθαμη παραπανω κοβομαι ;Καλησπερα Τσιλιμπουρδιαρη γαταρε ,,,, Αυτο ειναι φιδι μωρο μου οχι σαν κατι αλλα που τα βλεπεις και σε πιανουν κλαματα και πονοκεφαλοι
Παρακαλιτε οποιος εχει το ιδιο φιδι με τον νεαρο της φωτογραφιας να περασει απο τα γραφεια μας Αγκυρας 1 για την Οντισιον της ταινιας................ Και ολα τα εξωδα πληρωμενα απο την Παμπλουτη Μαριαννα Ντουβλη Βρετου
Καλησπέρα στις όμορφες!!!!!!
Ευάκι τι μπαλκόνια είναι αυτά που έχεις μωρό μου... και τι θέα....!!!
Μου έχει φύγει το μάτι το δεξί (το γαλανό) λέμε... του Σιαμέζου του γατούλη... Σνιαρφ! Σνιαρφ! ΑΑΑΑΑΑΡΓΚΡ!!!!!!