Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα στις όμορφες!!!!!!

Ευάκι τι μπαλκόνια είναι αυτά που έχεις μωρό μου... και τι θέα....!!!
Μου έχει φύγει το μάτι το δεξί (το γαλανό) λέμε... του Σιαμέζου του γατούλη... Σνιαρφ! Σνιαρφ! ΑΑΑΑΑΑΡΓΚΡ!!!!!!

210 τ.μ βεραντα αγαπη μου , απ το ενα βλεπεις  Λυκαβητο και απο το αλλο Ακροπολη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καπου εδω τριγυρο το ειδα να τρεχει αλλα που ακριβως θα σε γελασω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
210 τ.μ βεραντα αγαπη μου , απ το ενα βλεπεις  Λυκαβητο και απο το αλλο Ακροπολη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καπου εδω τριγυρο το ειδα να τρεχει αλλα που ακριβως θα σε γελασω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρό μου σε παρακαλώ μην το πατήσεις μόνο το ματάκι μου... και μετά πως θα σε θαυμάζω αφού είσαι χάρμα οφθαλμών....... εσύ και τα μπαλκόνια γήπεδα σου.....

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μωρό μου σε παρακαλώ μην το πατήσεις μόνο το ματάκι μου... και μετά πως θα σε θαυμάζω αφού είσαι χάρμα οφθαλμών....... εσύ και τα μπαλκόνια γήπεδα σου.....

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Παντα προσεχω μωρακι μου τα ματακια σου Νιαου Νιαου Νιαου οχι τιποτα αλλο μετα απο τετειο χρωμα ματιων που εχεις σιαμαιζε μου γατουλι λογικο ειναι να εχω παθει εναν Νταβουρτζα η γυναικα ,,,, Αχ ποτε θα ερθεις για την επομενη ταινια μας που ειναι Γουεστερν (σκισε την Λολα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκει θα χτυπησουμε ολα τα Οσκαρ Και τον Χρυσο Φοινικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 14

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Και σεναριο  :zfuck: :zfuck: :zfuck:και σκηνοθεσια :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
     Καρλο ποντι μου εσυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα προτιμούσα να με παρομοιάσεις με τον Φελίνι. Το μοναδικό μέρος της ταινίας μου "12μισυ" που θα είναι κατανοητό θα είναι προφανώς τα 12 :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θα προτιμούσα να με παρομοιάσεις με τον Φελίνι. Το μοναδικό μέρος της ταινίας μου "12μισυ" που θα είναι κατανοητό θα είναι προφανώς τα 12 :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο 13το καιγεται η φλατζα Μαρουλομπουμπουκο μου ?????????? :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ενταξει μεγα σκηνοθετη μου . Με παραγωγο τον ψινακη και πρωταγωνιστρια το ευακι την εχεις σιγουρη την επιτυχια του 12 :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όχι Ευάκι, ο εγκέφαλος!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν έχεις ποτέ δοκιμάσει να δεις ταινία του Φελίνι θα καταλάβεις!!!

Επιλέξαμε τις ταινίες του Φεντερίκο Φελίνι  «Οι νύχτες της Καμπίρια», «Γλυκειά ζωή» και  «Οτώμισι» για να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο συνθέτης τη διαφορετικότητα του ύφους και του χαρακτήρα κάθε ταινίας.

Ποια θες να σου αναλησω μωρο μου ????????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επιλέξαμε τις ταινίες του Φεντερίκο Φελίνι  «Οι νύχτες της Καμπίρια», «Γλυκειά ζωή» και  «Οτώμισι» για να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο συνθέτης τη διαφορετικότητα του ύφους και του χαρακτήρα κάθε ταινίας.

Ποια θες να σου αναλησω μωρο μου ????????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ποιος συνθετης ο καρβελας??????????????? :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Με ή χωρίς αναβολικά;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom