Ακριβώς απέναντι στο μαγαζί με τα οπτικά
Μμμμμ...τό 'πιασα το υπονοούμενο!!!
Ακριβώς απέναντι στο μαγαζί με τα οπτικά
Οσο το μελετας χειροτερα ειναι,ξερη η γλωσσα την δουλεια της και ειναι και αντοχηςΠρέπει να μελετήσεις το σενάριο καλά μωρό μου γλυκό
Μμμμμ...τό 'πιασα το υπονοούμενο!!!
Τωρα στην εκθεση θα παρουμε ...μαστερ μωρο μου.....Θα κανουμε ...σεμουναριο επιστημουνικο και θασουρθουμε με αλλο επιπεδο γνωσεων!!!!!!!!!!
Ήμουν σίγουρη ότι θα πάρεις μαστερ Κολασμένε μου άντρα
Ναι αλλα μονο μαζι σου θα κανω πρακτικη εξασκηση που λενε..........Χρειαζομαι εσενα και την Μαριανα για την....πιστοποιηση του ...πτυχιου.........Να μ εξετασετε σε βαθοs για να σιγουρευτουμε!!!!!!!!!!
Μα σε περιπτωση λαθων γλυκεια μου, θα κανουμε ξανα και ξανα προσπαθεια μεχρι να το εμπεδωσω.....Ετσι δεν κανουν οι καλοι μαθητεs?????????????..........δια τηs επαναληψεωs και δια τηs τριβηs!!!!!!!!!!!!Πιστοποίηση με βούλα μωρό μου , Πρέπει όμως από τώρα να κρατάς δυνάμεις γιατί στην οντισιον πρεπει να έχεις δυνάμεις για να βγάλουμε σωστά αποτελέσματα και βαθμολογία
Μαρουλομπουμπουκο μου σε περιμένουμε στον Οντά σου να έρθεις να σε ξεκουράσουμε , όπως βλέπεις έφυγες από τον Θρόνο σου και εμείς κοπανιόμαστε να σε ξανά μαζέψουμε ,,,,, Πωπωπωπωπω με πονάει ακόμα ο γοφός από το κούνημα ρε παιδάκι μου , έλεος γύρνα πίσω
Με τέτοιο κούνημα πρέπει να έχετε και οι δυο δυνατό πονοκέφαλο!!!
Μονο σε σενα αρεσουν,για πολυ και τρελο γλυψιμο ;) ;)αυτα μου αρεσουνε..................
Δεν εχεις προβλημα εχεις καλους γοφους Ευακι ;) ;) ;)Καλέ ξεγοφιαστήκαμε η γυναίκες
ωχ σιγα ρε παιδιά μας βγηκαν τα ματια εξω!!!πω πω τι κ....ες ειναι αυτες?Οχι εσυ δεν θαρθεις αναμεσα. Θαρθεις πισω............
Με τέτοιο κούνημα πρέπει να έχετε και οι δυο δυνατό πονοκέφαλο!!!
Πολυ δυνατο μαρουλια μου. Πω πω πονοκεφαλο που εχω τωρα..........Ειναι που δεν εισαι κοντα μου
Καλησπέρα Μαριάννα!! Δυστυχώς, εχω και εγώ πονοκέφαλο. Θα με έχεις κοντά σου σύντομα και θα σου περάσει!!!
Πολυ δυνατο μαρουλια μου. Πω πω πονοκεφαλο που εχω τωρα..........Ειναι που δεν εισαι κοντα μου
Σε περιμενω ωωωωωωωωω....
Θα περιμένεις πολύ διότι τώρα είναι μαζί μου Νιαου Νιαου Νιαου