life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Με παρτούζα τον προτιμάτε ή χωρίς;
Παντα με...... Αν ηθελα σκετο πηγαινα και στο καφενειο του Μπαρμπα Γιωργη με την πρεφα!!!!!!!!!!
Με παρτούζα τον προτιμάτε ή χωρίς;
Καφες θα ειναι γλυκο(του κουταλιου) της γλωσσας αλλα μαλλον παρτουζοκαφεςΜωράκι μου από τα χεράκια μου θα στον σερβίρω τον καφέ και η άλλη το νεράκι . Πασάς στα Γιάννενα θα αισθανθείς μην αγχώνεσαι , άσε που θα σου κάνουμε χαλαρωτικό μαsαζάκι με λαδακι όχι γρασο όπως βαζουν κάποιες άλλες ονόματα μην λέμε , και μετά θα σου τρίβουμε τα βυζάκια μας πάνω στον λαδωμένο σου <<κούνελο>> και μετά η μια πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια θα την γλύφεις καθώς είσαι εσύ καθισμένος στην καρέκλα και η άλλη θα είναι από κάτω από το τραπέζι και θα περιποιείται τον <<κούνελο >> σου ……. Τώρα αν θέλεις και κάτι άλλο μπορείς να μας το πεις ελευθέρα και χωρίς αναστολές Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου
Καφες θα ειναι γλυκο(του κουταλιου) της γλωσσας αλλα μαλλον παρτουζοκαφες
Έτσι σε θέλω ΒΑΡΒΑΤΕ άντρα μου , Πολύ σκληρό ……
Θα σε καλοδεχτεί και ο αδερφός μου μια που θα έρθεις να με δεις βαρβάτε μου από κοντά και έτσι για να δεις τι γαλλική πως την ομιλώ
Τη γαλλική σίγουρα την κατέχεις και μάλιστα από οτι είδα την "ομιλείς" άπταιστα!!!
Με τα αγγλικά πως τα πας; Τα κατέχεις ναι ή ού;
Πως θα μετέφραζες το περίφημο: Τhree is a "company", four is a crowd;
Τζουρα τι, καφε η κατι αλλοΟπωs και ναναι........εχω απολυτη εμπιστοσυνη στα εμπειρα χερια και χειλια των ναζιαρογατουλων..........
Ειμαι σιγουροs για την αποαλυση...................Ναχα μια τζουρα τωρα.........Ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ
Παρτο όπως θες καρδιά μου
Με άλλα λόγια, όπως λένε οι γαλλομαθείς σαν του λογου σας, παρτουζά αβεκ καφέ!!!
Avec pleasure messie................. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τζουρα τι, καφε η κατι αλλο
Avec pleasure messie................. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα...........Να γινουμε μια μεγαλη οικογενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν πετύχει τότε: The pleasure is all mine!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μαρουλοτεκναρε τώρα θέλεις μετάφραση σε αυτό που έγραψες ?????
Α άκου να σου πω δεν θα με κάνεις εσύ να κάψω φλάντζα η γυναικά με τα ερωτήματα σου στην αγγλική σου διαλεκτό εντάξει ???????
Άκου εκεί …… άμα θες να σου απαντήσω έλα στην Αγκύρας και θα σε κάνω να ξεχάσεις και αυτά που έμαθες ……………………
Το ειπανε και οι αρχαιοι μωρο μου...........Η ισχυs εν τη ενωσει...............Αχ αγαπητέ μου Λαιφ σε αυτό δεν έχεις και άδικο όλοι για έναν και ένας για όλους
Και να συμπληρωσω εκει οχι δασκαλα ειμαι αλλα ΠΡΥΤΑΝΗΣΜαρουλοτεκναρε τώρα θέλεις μετάφραση σε αυτό που έγραψες ?????
Α άκου να σου πω δεν θα με κάνεις εσύ να κάψω φλάντζα η γυναικά με τα ερωτήματα σου στην αγγλική σου διαλεκτό εντάξει ???????
Άκου εκεί …… άμα θες να σου απαντήσω έλα στην Αγκύρας και θα σε κάνω να ξεχάσεις και αυτά που έμαθες ……………………
Σε απλά Ελληνικά, θα πω το δεσπότη Παναγιώτηη;;
Μαρουλοτεκναρε τώρα θέλεις μετάφραση σε αυτό που έγραψες ?????
Και να συμπληρωσω εκει οχι δασκαλα ειμαι αλλα ΠΡΥΤΑΝΗΣ