Μιας και ειναι ωρα για καφε τωρα ποιος ποια θα κανη καφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η καφετιέρα κάνει καφέ !!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μιας και ειναι ωρα για καφε τωρα ποιος ποια θα κανη καφε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mωρο μου καλησπερα ελπιζω να μην σοβαρολογεις για το τραπεζι οτι θα το σπασω διοτι ειμαι ενα πουπουλακι , αλλα για να μην λες πολλα δες και κρινε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η καφετιέρα κάνει καφέ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι σίγουρος ότι στο σαλόνι είσαι κυρία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νυσταξες και θες κρεβατοκαμαρα εκει εχει και κρεβατομουρμουραΠαντωs εμενα μ αρεσει αλλη .....τοποθεσια του σπιτιου.....πιο ζεστη!!!!!!! Κρεβατοκαμαρα αs πουμε!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ αυταρχικο τι γινεταιΝαι αφέντη Μαρουλοτεκναρε , θα κάνω ότι επιθυμείτε εσείς και η αφέντρα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου , θα είμαι εκεί για να σας εξυπηρετώ κάθε σας ανάγκη και όρεξη .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νυσταξες και θες κρεβατοκαμαρα εκει εχει και κρεβατομουρμουρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλυτερα δεν ειναι στον καναπε στο τραπεζι η στην καρεκλα οπως λεμε καρεκλατο τραπεζατο κλπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ αυταρχικο τι γινεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από τον Μαρουλοτεκναρο όλα τα δέχομαι , Αχ βαχ αχ ουχ αχ
Είπαμε και κανένα αστειάκι μην το παίρνεις της μετρητής και μου έρθει εδώ με καμιά βρεγμένη τάβλα και δεν ξέρω από πού να φύγω η έρημη !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αφέντη Μαρουλοτεκναρε , θα κάνω ότι επιθυμείτε εσείς και η αφέντρα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου , θα είμαι εκεί για να σας εξυπηρετώ κάθε σας ανάγκη και όρεξη .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο απο αυτον δηλαδηs????????????????? Για να ξερουμε...........................
Ελα και εσυ με καμια ταβλα και αν δεν σε δεχτει να μου τρυπησεις τη μυτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελει σκληρους αντρες.................................................
Ελα και εσυ με καμια ταβλα και αν δεν σε δεχτει να μου τρυπησεις τη μυτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελει σκληρους αντρες.................................................
Τωρα που το λεs δεν εχειs κι αδικο....με το καταλληλο προσωπο....παντα και παντου.......
Οπου γηs και πατριs.....Εγω η Ευα και Μαριαννα ειναι τρειs........τοκανα και ριμα.....αντε να γινει κι απαρεμφατο!!!
Μωράκι μου από τα χεράκια μου θα στον σερβίρω τον καφέ και η άλλη το νεράκι . Πασάς στα Γιάννενα θα αισθανθείς μην αγχώνεσαι , άσε που θα σου κάνουμε χαλαρωτικό μαsαζάκι με λαδακι όχι γρασο όπως βαζουν κάποιες άλλες ονόματα μην λέμε , και μετά θα σου τρίβουμε τα βυζάκια μας πάνω στον λαδωμένο σου <<κούνελο>> και μετά η μια πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια θα την γλύφεις καθώς είσαι εσύ καθισμένος στην καρέκλα και η άλλη θα είναι από κάτω από το τραπέζι και θα περιποιείται τον <<κούνελο >> σου ……. Τώρα αν θέλεις και κάτι άλλο μπορείς να μας το πεις ελευθέρα και χωρίς αναστολές Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μωράκι μου από τα χεράκια μου θα στον σερβίρω τον καφέ και η άλλη το νεράκι . Πασάς στα Γιάννενα θα αισθανθείς μην αγχώνεσαι , άσε που θα σου κάνουμε χαλαρωτικό μαsαζάκι με λαδακι όχι γρασο όπως βαζουν κάποιες άλλες ονόματα μην λέμε , και μετά θα σου τρίβουμε τα βυζάκια μας πάνω στον λαδωμένο σου <<κούνελο>> και μετά η μια πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια θα την γλύφεις καθώς είσαι εσύ καθισμένος στην καρέκλα και η άλλη θα είναι από κάτω από το τραπέζι και θα περιποιείται τον <<κούνελο >> σου ……. Τώρα αν θέλεις και κάτι άλλο μπορείς να μας το πεις ελευθέρα και χωρίς αναστολές Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέτοια μου λες και ξυπνάς το κτήνος μέσα μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτοs ειναι ΚΑΦΕΣ!!!!!!!!!
Καλέ αυτό δε λέγεται καφές!!! Παρτούζα λέγεται!!!