Μιας και ειναι ωρα για καφε τωρα ποιος ποια θα κανη καφε
Η καφετιέρα κάνει καφέ !!!
Μιας και ειναι ωρα για καφε τωρα ποιος ποια θα κανη καφε
Mωρο μου καλησπερα ελπιζω να μην σοβαρολογεις για το τραπεζι οτι θα το σπασω διοτι ειμαι ενα πουπουλακι , αλλα για να μην λες πολλα δες και κρινε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η καφετιέρα κάνει καφέ !!!
Είμαι σίγουρος ότι στο σαλόνι είσαι κυρία!!!
Νυσταξες και θες κρεβατοκαμαρα εκει εχει και κρεβατομουρμουραΠαντωs εμενα μ αρεσει αλλη .....τοποθεσια του σπιτιου.....πιο ζεστη!!!!!!! Κρεβατοκαμαρα αs πουμε!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ αυταρχικο τι γινεταιΝαι αφέντη Μαρουλοτεκναρε , θα κάνω ότι επιθυμείτε εσείς και η αφέντρα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου , θα είμαι εκεί για να σας εξυπηρετώ κάθε σας ανάγκη και όρεξη .
Νυσταξες και θες κρεβατοκαμαρα εκει εχει και κρεβατομουρμουρα
Καλυτερα δεν ειναι στον καναπε στο τραπεζι η στην καρεκλα οπως λεμε καρεκλατο τραπεζατο κλπ
Πολυ αυταρχικο τι γινεται
Από τον Μαρουλοτεκναρο όλα τα δέχομαι , Αχ βαχ αχ ουχ αχ
Είπαμε και κανένα αστειάκι μην το παίρνεις της μετρητής και μου έρθει εδώ με καμιά βρεγμένη τάβλα και δεν ξέρω από πού να φύγω η έρημη !!!!!!!!
Ναι αφέντη Μαρουλοτεκναρε , θα κάνω ότι επιθυμείτε εσείς και η αφέντρα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου , θα είμαι εκεί για να σας εξυπηρετώ κάθε σας ανάγκη και όρεξη .
Μονο απο αυτον δηλαδηs????????????????? Για να ξερουμε...........................
Ελα και εσυ με καμια ταβλα και αν δεν σε δεχτει να μου τρυπησεις τη μυτη
Θελει σκληρους αντρες.................................................
Ελα και εσυ με καμια ταβλα και αν δεν σε δεχτει να μου τρυπησεις τη μυτη
Θελει σκληρους αντρες.................................................
Τωρα που το λεs δεν εχειs κι αδικο....με το καταλληλο προσωπο....παντα και παντου.......
Οπου γηs και πατριs.....Εγω η Ευα και Μαριαννα ειναι τρειs........τοκανα και ριμα.....αντε να γινει κι απαρεμφατο!!!
Μωράκι μου από τα χεράκια μου θα στον σερβίρω τον καφέ και η άλλη το νεράκι . Πασάς στα Γιάννενα θα αισθανθείς μην αγχώνεσαι , άσε που θα σου κάνουμε χαλαρωτικό μαsαζάκι με λαδακι όχι γρασο όπως βαζουν κάποιες άλλες ονόματα μην λέμε , και μετά θα σου τρίβουμε τα βυζάκια μας πάνω στον λαδωμένο σου <<κούνελο>> και μετά η μια πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια θα την γλύφεις καθώς είσαι εσύ καθισμένος στην καρέκλα και η άλλη θα είναι από κάτω από το τραπέζι και θα περιποιείται τον <<κούνελο >> σου ……. Τώρα αν θέλεις και κάτι άλλο μπορείς να μας το πεις ελευθέρα και χωρίς αναστολές Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου
Μωράκι μου από τα χεράκια μου θα στον σερβίρω τον καφέ και η άλλη το νεράκι . Πασάς στα Γιάννενα θα αισθανθείς μην αγχώνεσαι , άσε που θα σου κάνουμε χαλαρωτικό μαsαζάκι με λαδακι όχι γρασο όπως βαζουν κάποιες άλλες ονόματα μην λέμε , και μετά θα σου τρίβουμε τα βυζάκια μας πάνω στον λαδωμένο σου <<κούνελο>> και μετά η μια πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια θα την γλύφεις καθώς είσαι εσύ καθισμένος στην καρέκλα και η άλλη θα είναι από κάτω από το τραπέζι και θα περιποιείται τον <<κούνελο >> σου ……. Τώρα αν θέλεις και κάτι άλλο μπορείς να μας το πεις ελευθέρα και χωρίς αναστολές Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου
Τέτοια μου λες και ξυπνάς το κτήνος μέσα μου !!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτοs ειναι ΚΑΦΕΣ!!!!!!!!!
Καλέ αυτό δε λέγεται καφές!!! Παρτούζα λέγεται!!!