You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εδω ηδη ειμαστε on fire!!!!!!!!!!!!! Αμα βλεπω το Ευακι στα ντουζενια του......καφτε τα Γιανενα!!!!!
Όχι τα Γιάννενα μωρό μου , είναι το νησάκι της κυρά Φροσυνης εκεί που έζησα το γαμήλιο ταξίδι με τον Μαρουλοτεκναρο ταΐζοντας τον την αγαπημενη του λιχουδιά Βατραχοπόδαρα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Φωτια μα τι φωτια ;)Εδω ηδη ειμαστε on fire!!!!!!!!!!!!! Αμα βλεπω το Ευακι στα ντουζενια του......καφτε τα Γιανενα!!!!!
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Eγω θα σε ταιζω μανα μου και του....πουλιου το γαλα!!!!!!!! Νυχτα μερα!!!!! Για το μαυρισμα κατ αρχαs που λεγαμε αλλα και για συμπληρωση τηs βιταμινηs Γ....Όχι τα Γιάννενα μωρό μου , είναι το νησάκι της κυρά Φροσυνης εκεί που έζησα το γαμήλιο ταξίδι με τον Μαρουλοτεκναρο ταΐζοντας τον την αγαπημενη του λιχουδιά Βατραχοπόδαρα
Όχι τα Γιάννενα μωρό μου , είναι το νησάκι της κυρά Φροσυνης εκεί που έζησα το γαμήλιο ταξίδι με τον Μαρουλοτεκναρο ταΐζοντας τον την αγαπημενη του λιχουδιά Βατραχοπόδαρα
Βατραχοπέδιλα ήταν, δε θυμάσαι καλά και παραλίγο να έχω τη τυχη της κυρα-Φροσύνης αν δεν ήτανε όλως τυχαία εκεί κοντά γιατρός για να με σώσει
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Του πουλιου το γαλαEγω θα σε ταιζω μανα μου και του....πουλιου το γαλα!!!!!!!! Νυχτα μερα!!!!! Για το μαυρισμα κατ αρχαs που λεγαμε αλλα και για συμπληρωση τηs βιταμινηs Γ....
Νυχτα μερα ταισμα, 200 κιλα θα γινη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Του πουλιου το γαλα
Νυχτα μερα ταισμα, 200 κιλα θα γινη
Αυτου του ειδουs η ...βιταμινη δεν παχαινει!!!!!!! Αδυνατιζει....φτανει να μην το ξεχασειs μεσα στην μικρη περιοχη!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Τι θα ειναι στην μικρη περιοχη οφσαιτ,πεναλτυΑυτου του ειδουs η ...βιταμινη δεν παχαινει!!!!!!! Αδυνατιζει....φτανει να μην το ξεχασειs μεσα στην μικρη περιοχη!!
η γινεσαι ΜΠΑΜΠΑΣ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Τι θα ειναι στην μικρη περιοχη οφσαιτ,πεναλτυ
η γινεσαι ΜΠΑΜΠΑΣ
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ?????????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ?????????
Ακου να δειs κοριτσι μου...Οχι ολα μαζι.....Πρωτα θα μαυρισουμε....αυτο ειναι το βασικο....με τα λαδια με τα ξυδια κι ολα τα εργαλεια τεσπα........και μετα θα κοιταξουμε και το δημογραφικο.......Οχι ολα μαζι...ενα-ενα!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Βατραχοπέδιλα ήταν, δε θυμάσαι καλά και παραλίγο να έχω τη τυχη της κυρα-Φροσύνης αν δεν ήτανε όλως τυχαία εκεί κοντά γιατρός για να με σώσει
Αφού ήθελες να το παίζεις αλί πασάς τι τύχη θα ήθελες να είχες δηλαδή????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Περιμενε μην βιαζεσε μικρη εισαι ακομη, οταν μεγαλωσης κατι μπορη να γινη, και με τοση ανεργια τι το θες,δεν θα λυσης το δημογραφικοΕγώ πότε θα γίνω μάνα ?????????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Περιμενε μην βιαζεσε μικρη εισαι ακομη, οταν μεγαλωσης κατι μπορη να γινη, και με τοση ανεργια τι το θες,δεν θα λυσης το δημογραφικο
Το ξέρω μωρό μου ότι είμαι μικρή δροσερή και τριανταφυλλένια αλλά δεν μπορώ να βλέπω να φωτογραφίζετε η Μενεγακη με πορτ μπεμπέ και εγώ όχι …. Είναι αμαρτία
Αχ βαχ αχ
Είναι Βάρης ο πόνος μου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Βρε Ευα δεν απαντησες στο παληκαρι 10 φορες ρωτησετελικά βρε ευακι εργαζεσαι σήμερα να έρθουμε;
Ναι εργαζεται
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
τελικά βρε ευακι εργαζεσαι σήμερα να έρθουμε;
Ναι σορυ αλλά δεν το είδα το μήνυμα μην βαράτε καλέ … Ναι κανονικά μέχρι της 12 .00
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά