Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Αντηλιακο κατευθειαν απο την πηγη  :think: πολυ πονηρα σκεφτεσαι πονηρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Γλωσσα ειναι και αυτη που εχουμε στο στομα για να γλυφουμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξερισ τι πονιρος ινε αφτοσ ........
γιρναι στα ιφεστια............. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αντηλιακο κατευθειαν απο την πηγη  :think: πολυ πονηρα σκεφτεσαι πονηρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Γλωσσα ειναι και αυτη που εχουμε στο στομα για να γλυφουμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα πονηρα σκεφτομαι !!!!!!!!!!!!
Το......Ντοκτορα που ειπα πριν για την γλωσσα που εννοειs κι εσυ τοχω.......Γιατι υπαρχει αραγε  και ντοκτορα για την αλλου ειδουs γλωσσα???????xexe

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν είχε άσχημο καιρό θα ήμουν πλακωμένη με το αντηλιακό μου σε κάποια παραλία εδώ κοντά έτσι για το μαύρισμα ρε γαμωτο  :rockon:… Αλλά βλέπεις αφού ο καντέμης μαρουλοτεκναρος με έχει στριμώξει στην αγγλική φιλολογία αλλά και στα γαλλικά που να μου μήνη χρόνος για πλάτσα πλουτσα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ??????
Αλλά που θα πάει ????  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Δυστυχώς πρέπει να κάνεις και πρακτική εξάσκηση για να γίνεις τέλεια, στα Αγγλικά και Γαλλικά εννοώ για να μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Ως γνωστόν, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημων πρόγονοι, practice makes pervert (perfect εννοώ)!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολο τον κοσμο και στην ομορφη γειτονησα φυσικα!!! πολυ ωραιο και το καινουριο σου avatar ευακι   ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Δυστυχώς πρέπει να κάνεις και πρακτική εξάσκηση για να γίνεις τέλεια, στα Αγγλικά και Γαλλικά εννοώ για να μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Ως γνωστόν, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημων πρόγονοι, practice makes pervert (perfect εννοώ)!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε βλεπο σινεχοσ και τισ κανισ
mide control............ :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Επ αυτου υπαρχει λυση...........Θα σου βαλω εγω αντηλιακο μωρο μου.....κατευθειαν απο την...πηγη!!!!!!!!
Οσο για ηλιο...κατι θα σκεφτουμε....Εν αναγκη με καποιο προβολεα  για βαθυ τροπικο μαυρισμα
Και οσο για.....γλωσσεs!!!!!!!!!!   Ντοκτορα εχω καρδια μου.........

Μωρό μου γλυκό τι χαρά και τι ευτυχία είναι να μου περνάς το αντηλιακό στο κορμί μου το φιδίσιο που θέλω να μου το κανείς ίσιο :2funny: , έχω μια αδυναμία το να κάθομαι και να με γλυφής  η αλοιφής με λαδακι  :cum:. Πες μου το πότε και το που και να δεις για πότε παρατώ και αγγλικά και γαλλικά και ισπανικά και ερχομέ στην Πλαζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μωρό μου γλυκό τι χαρά και τι ευτυχία είναι να μου περνάς το αντηλιακό στο κορμί μου το φιδίσιο που θέλω να μου το κανείς ίσιο :2funny: , έχω μια αδυναμία το να κάθομαι και να με γλυφής  η αλοιφής με λαδακι  :cum:. Πες μου το πότε και το που και να δεις για πότε παρατώ και αγγλικά και γαλλικά και ισπανικά και ερχομέ στην Πλαζ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ συντομα θαρθω για να δειs και να αισθανθειs απο κοντα τιs....θεραπευτικεs ιδιοτητεs του ....λαδιου βεβαιωs βεβαιωs!
Ομωs υπ οψιν οτι θα χρειαστω πολλεs ωρεs γλυψ....εεε  επαλειψηs προκειμενου να θεραπευσουμε την περιοχη ωστε να μπορειs να μαυρισειs και να ...ανακουφιστειs απο την καψα του καλοκαιριου.........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
οτι κ να κανο ερχεσε μπροστα μου............
Μα το προβλημα ειναι κυριωs απο την προσθια οψη........Αφου τελειωσουμε ολοκληρωτικα τοτε αναλαμβανουμε την πισω οψη!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Θα αφησεις τις γλωσσες, για το αλοιφωγλυψιμο αλλη γλωσσα χρειαζεται  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Μαρουλοτεκναρε  μου στα αγγλικά είμαι στην πρώτη τάξη ακόμα :'( ,, Αλλά στα Γαλλικά δεν με πιάνεις  μιλάμε φρέσκα φρέσκα τα γαλλικά μου με παριζιάνικο ταπεραμεντο :pipa1: ,, Στα ισπανικά εκεί να δεις , Λος μπομπος :tits:,,, τύφλα να έχει η ισπανική υποχώρηση :tits: ,…… Θέλω λίγο εξασκισμα  :fuck1: στα αγγλικά αλλά ποιος τα ακούει όταν στην γαλλική είμαι πολύ βαθειά χωμένη :pipa2: ,,,,, Σαν δεν ντρέπεσαι Μαρουλοτεκναρε  φτου σου φτου σου ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μαρουλοτεκναρε  μου στα αγγλικά είμαι στην πρώτη τάξη ακόμα :'( ,, Αλλά στα Γαλλικά δεν με πιάνεις  μιλάμε φρέσκα φρέσκα τα γαλλικά μου με παριζιάνικο ταπεραμεντο :pipa1: ,, Στα ισπανικά εκεί να δεις , Λος μπομπος :tits:,,, τύφλα να έχει η ισπανική υποχώρηση :tits: ,…… Θέλω λίγο εξασκισμα  :fuck1: στα αγγλικά αλλά ποιος τα ακούει όταν στην γαλλική είμαι πολύ βαθειά χωμένη :pipa2: ,,,,, Σαν δεν ντρέπεσαι Μαρουλοτεκναρε  φτου σου φτου σου ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα χρειαστει πολυ δουλεια.....Θελει....εξασκισμα μπολικο απ οτι καταλαβαινω........Πρεπει να φροντισουμε για το ..Γλυφοουερ!!!!!!!!!!   Τα Ισπανικα ειναι πιο ευκολα  στο γονατιστο!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλησπερα σε ολο τον κοσμο και στην ομορφη γειτονησα φυσικα!!! πολυ ωραιο και το καινουριο σου avatar ευακι   ;) ;) ;)

Καλησπέρα κολασμένε γείτονα με το ωραίο σου μποξερακι :boobies: , σε ευχαριστώ πολύ για το αβαταρ μου αλλά είναι που τα έχω τα μαύρα επειδή πενθώ τον Γειασου και αέρα στα βρακιά σου , σε λίγες μέρες θα τα βγάλω και αυτά …… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom