Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ένας κανίβαλος (o Τζαμπούρου) περπατάει στη ζούγκλα με τον μικρό του γιο (Τζαμπούρου τζούνιορ). Σε μια λίμνη, μία φοβερή ξανθιά κάνει γυμνή μπάνιο. Ο μικρός μόλις την βλέπει, λέει ενθουσιασμένος:
«Μπαμπά την τρώμε;»
«Όχι,» λέει ο πατέρας του. «Θα την πάρουμε σπίτι και θα φάμε τη μαμά σου.» :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια Ξανθια κάθεται σε μια καφετερία, και ξύνει ασυναίσθητα το αυτί της με το κλειδί του αυτοκινήτου της.
Κάποιος κάθεται και την παρακολουθεί πολλή ώρα. Και κάποια στιγμή αυτή τσαντισμένη τον ρωτά γιατί την κοιτάει επίμονα.
-«Περιμένω,» λέει αυτός.
-«Τι περιμένεις;»
-«Να δω, θα πάρεις μπροστά ή να σε σπρώξω!» :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ενα ζευγάρι ξανθού και ξανθιάς, αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα νεογέννητο Βιετναμεζάκι. Ψάχνουν επίμονα για έναν δάσκαλο να τους μάθει βιετναμέζικα. Μετά από πολύ ψάξιμο, καταφέρνουν να βρουν κάποιον, ο οποίος απορημένος τους ρωτάει το λόγο αυτής της ξαφνικής επιθυμίας τους.
"Ξέρετε," λέει η ξανθιά. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, όταν το μωρό μας αρχίσει να μιλάει, να μπορούμε να το καταλάβουμε!"...

Στο μουσείο ένας κατάπληκτος φύλακας στην ξανθιά κυρία:
"Μαντάμ, το βάζο που σπάσατε είναι ηλικίας 5.000 ετών!"
Και η ξανθιά κυρία ανακουφισμένη:
"Δόξα το θεό! Για μια στιγμή φοβήθηκα μην ήτανε καινούριο!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί ενθουσιάστηκε η ξανθιά όταν κατάφερε να φτιάξει το παζλ μέσα σε έξι μήνες;
— Γιατί το κουτί έγραφε ΑΠΟ 2-4 ΕΤΗ.

Μια ξανθιά πηγαίνει σ' ένα κομμωτήριο και λέει στη κομμώτρια:
- Θέλω να μου τα πάρεις μέχρι εδώ, αλλά πρόσεξε μην κόψεις αυτά τα καλώδια.
- Καλά, λέει η κομμώτρια και ξεκινάει το κούρεμα.
Την άλλη μέρα έρχεται μια άλλη ξανθιά και λέει:
- Κάντα μου κοντά 3-4 πόντους, αλλά μην κόψεις αυτά τα καλώδια.
Απορεί η κομμώτρια, αλλά ξεκινάει το κούρεμα. Μετά από λίγη ώρα έρχεται άλλη μια ξανθιά για να κουρευτεί και λέει:
- Πρόσεχε, μόνο μην κόψεις τα καλώδια. Συνεχίζεται η ίδια ιστορία για ένα μήνα, ώσπου μια μέρα εκεί που έκοβε τα μαλλιά μιας ξανθιάς, κόβει και τα καλωδιάκια. Ξαφνικά η ξανθιά μελανιάζει, πέφτει κάτω, λιποθυμάει σαν να πνίγεται. Έντρομη η κομμώτρια εξετάζει τα καλώδια που ήταν ακουστικά και αφού τα βάζει στα αυτιά της και συνδέει τα καλώδια ακούει:
- Εισπνοή, εκπνοή, εισπνοή, εκπνοή ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ευάκι τι οίστρος είναι αυτός κορίτσι μου... πολλά κεφάκια διακρίνω... Δεν είναι κακό φυσικά...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
se ligo erxonte ta mpania gitonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Συνημμένα

• 011.jpg
    011.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 18

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Into the spot -----------------------------------------Ειν του Δεσποτ
To you too funny--------------------------------------Του γιου του Φανη
Sleep for us--------------------------------------------Σλιπ φορας
A nice party----------------------------------------------Ε να η Σπαρτη
She has mony--------------------------------------------Συ χεσμενη
Kill kiss-----------------------------------------------------Κιλκις
The necklaces---------------------------------------------Δεν εκλασες ??

Ετσι για να δεις Μαρουλοτεκναρε οτι αν και ξανθια το Αγγλικο μου παει αν οχι για βρουβες συγουρα παντως καπου παει ,,, Ασε που εχω σκοπο να μαθω και Γαλλικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέχασες το It's up to you= Η τσάπα του γιού!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 005.jpg
    005.jpg
    168,9 KB · Εμφανίσεις: 28

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Είναι λογο της συννεφειας :) :) .. φαντασου να μην ήμουνα και ψυχοπλακωμενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα δεν ειχε συνεφια και δεν ησουνα ψυχο-πλακωμενη και ειχε ηλιο θα ησουνα αλλου πλακωμενη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
λπιζω να το ξερετε οτι απο που κλάνουν τα μπαρμπουνια???? :think: :think:

δεν κλάνουν για αυτο ειναι κοκκινα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
αααααααααα βαζης αναποδα το εξι..........
δεν το ιξερεσ κριμα ρε agiana μι μασ βαζισ δισκολα..............

Πεστου βρε.....πωs το 69  ειναι μειον ενα απο το 70!!!!!!!!!!!!!!! οριστε???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμα δεν ειχε συνεφια και δεν ησουνα ψυχο-πλακωμενη και ειχε ηλιο θα ησουνα αλλου πλακωμενη; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν είχε άσχημο καιρό θα ήμουν πλακωμένη με το αντηλιακό μου σε κάποια παραλία εδώ κοντά έτσι για το μαύρισμα ρε γαμωτο  :rockon:… Αλλά βλέπεις αφού ο καντέμης μαρουλοτεκναρος με έχει στριμώξει στην αγγλική φιλολογία αλλά και στα γαλλικά που να μου μήνη χρόνος για πλάτσα πλουτσα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ??????
Αλλά που θα πάει ????  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν είχε άσχημο καιρό θα ήμουν πλακωμένη με το αντηλιακό μου σε κάποια παραλία εδώ κοντά έτσι για το μαύρισμα ρε γαμωτο  :rockon:… Αλλά βλέπεις αφού ο καντέμης μαρουλοτεκναρος με έχει στριμώξει στην αγγλική φιλολογία αλλά και στα γαλλικά που να μου μήνη χρόνος για πλάτσα πλουτσα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ??????
Αλλά που θα πάει ????  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Επ αυτου υπαρχει λυση...........Θα σου βαλω εγω αντηλιακο μωρο μου.....κατευθειαν απο την...πηγη!!!!!!!!
Οσο για ηλιο...κατι θα σκεφτουμε....Εν αναγκη με καποιο προβολεα  για βαθυ τροπικο μαυρισμα
Και οσο για.....γλωσσεs!!!!!!!!!!  Ντοκτορα εχω καρδια μου.........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Επ αυτου υπαρχει λυση...........Θα σου βαλω εγω αντηλιακο μωρο μου.....κατευθειαν απο την...πηγη!!!!!!!!
Οσο για ηλιο...κατι θα σκεφτουμε....Εν αναγκη με καποιο προβολεα  για βαθυ τροπικο μαυρισμα
Και οσο για.....γλωσσεs!!!!!!!!!!   Ντοκτορα εχω καρδια μου.........
Αντηλιακο κατευθειαν απο την πηγη  :think: πολυ πονηρα σκεφτεσαι πονηρε  :2funny: :2funny: :2funny:
Γλωσσα ειναι για να γλυφουμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom