Ασε που εχω σκοπο να μαθω και Γαλλικα
Oh lala (και τριαλαλά)!!!!
Ασε που εχω σκοπο να μαθω και Γαλλικα
θα κατεβη κ ο γιοργος58;;;;;;;;;
Ευάκι τι οίστρος είναι αυτός κορίτσι μου... πολλά κεφάκια διακρίνω... Δεν είναι κακό φυσικά...
Α! Μάλιστα! Έτσι αντιδράς λοιπόν στο ψυχοπλάκωμα... πλακώνεσαι στις πλάκες...Είναι λογο της συννεφειας .. φαντασου να μην ήμουνα και ψυχοπλακωμενη
Γιατι ρε ειμαι καλο παιδι τι ειναι το 69 δεν το γνωριζωΑυτός με τα αίσχη που κάνει εκεί επάνω, θα πρέπει να μετονομαστεί σε γιώργος69!
Into the spot -----------------------------------------Ειν του Δεσποτ
To you too funny--------------------------------------Του γιου του Φανη
Sleep for us--------------------------------------------Σλιπ φορας
A nice party----------------------------------------------Ε να η Σπαρτη
She has mony--------------------------------------------Συ χεσμενη
Kill kiss-----------------------------------------------------Κιλκις
The necklaces---------------------------------------------Δεν εκλασες ??
Ετσι για να δεις Μαρουλοτεκναρε οτι αν και ξανθια το Αγγλικο μου παει αν οχι για βρουβες συγουρα παντως καπου παει ,,, Ασε που εχω σκοπο να μαθω και Γαλλικα
αααααααααα βαζης αναποδα το εξι..........Γιατι ρε ειμαι καλο παιδι τι ειναι το 69 δεν το γνωριζω
Αμα δεν ειχε συνεφια και δεν ησουνα ψυχο-πλακωμενη και ειχε ηλιο θα ησουνα αλλου πλακωμενη;Είναι λογο της συννεφειας .. φαντασου να μην ήμουνα και ψυχοπλακωμενη
Βαζη απο τα δυσκολα που να το βρουμεαααααααααα βαζης αναποδα το εξι..........
δεν το ιξερεσ κριμα ρε agiana μι μασ βαζισ δισκολα..............
αααααααααα βαζης αναποδα το εξι..........
δεν το ιξερεσ κριμα ρε agiana μι μασ βαζισ δισκολα..............
Και απο το 58 ειναι + δυο παλουκια 1 1Πεστου βρε.....πωs το 69 ειναι μειον ενα απο το 70!!!!!!!!!!!!!!! οριστε???
Και απο το 58 ειναι + δυο παλουκια 1 1
Αμα δεν ειχε συνεφια και δεν ησουνα ψυχο-πλακωμενη και ειχε ηλιο θα ησουνα αλλου πλακωμενη;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν είχε άσχημο καιρό θα ήμουν πλακωμένη με το αντηλιακό μου σε κάποια παραλία εδώ κοντά έτσι για το μαύρισμα ρε γαμωτο … Αλλά βλέπεις αφού ο καντέμης μαρουλοτεκναρος με έχει στριμώξει στην αγγλική φιλολογία αλλά και στα γαλλικά που να μου μήνη χρόνος για πλάτσα πλουτσα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ??????
Αλλά που θα πάει ????
Αντηλιακο κατευθειαν απο την πηγη πολυ πονηρα σκεφτεσαι πονηρεΕπ αυτου υπαρχει λυση...........Θα σου βαλω εγω αντηλιακο μωρο μου.....κατευθειαν απο την...πηγη!!!!!!!!
Οσο για ηλιο...κατι θα σκεφτουμε....Εν αναγκη με καποιο προβολεα για βαθυ τροπικο μαυρισμα
Και οσο για.....γλωσσεs!!!!!!!!!! Ντοκτορα εχω καρδια μου.........