Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Έχεις χάσει επεισόδια Μαρουλομπουμπουκο μου ακόμα στην εντύπωση έχεις μείνει εσύ ??????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Εμ καλά έκανα και σου είχε φτάσει το κέρατο στο Διακοφτο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και χωρίς διόδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι εντυπώσεις μένουν χαραγμενες βαθειά, εννοώ στη μνήμη, και για πάντα!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ώστε στο Διακοφτό ήσουνα με τους τρεις παίδαρους για (ξε)σκι και εγώ σε έψαχνα στην Αλαμάνα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κάτι σε καρεκλατο που είναι η αδυναμία μου έχουμε Γατοπαρδε μου αλανιάρη ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν εχω τωρα κατι προχειρο να βαλω θα ψαξω αυριο το πρωι
παρεα καλο βραδυ κλεινω τωρα  :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έτσι σε θέλω life μου  ανήσυχο και με πολλές ορέξεις για πολλά μανικετόκουμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

Ειδικα οταν εχω απεναντι μου μια τοσο διχτυωτη εεεε  δυσκολη περιπτωση σαν τηs Ευαs  πρεπει να βαλω ολο μου το ειναι!!!!
Μονο με συνεχη μανικετοκουμπα εεε  επεμβασειs ηθελα να πω.....θα εχουμε το ευχαριστο αποτελεσμα ωστε ολοι να ζητωκραυγασουμε απο ...χαρα!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι εντυπώσεις μένουν χαραγμενες βαθειά, εννοώ στη μνήμη, και για πάντα!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ώστε στο Διακοφτό ήσουνα με τους τρεις παίδαρους για (ξε)σκι και εγώ σε έψαχνα στην Αλαμάνα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μη παει ο νουs σου στο πονηρο....Απλα το κοριτσι μαs ενοιωσε μια ξαφνικη αδιαθεσια....Μια υποτροπιαζουσα διχτυωτη ανορεξια....Και ειπαμε να βαλουμε τα δυνατα μαs!!!!!!!  ολα τα....δυνατα και σκληρα  για να την ακουσουμε να ...σκουζει απο  χαρα!!!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Στην Αλαμάνα????? Α Μαρουλομπουμπουκο μου σου είχε χαλάσει ο κοριός παρακολούθησης και με έδειχνε αλλού.... Ειδές αν και Ξανθιά κατάφερα να σου μπερδέψω το σήμα του gps σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στην Αλαμάνα????? Α Μαρουλομπουμπουκο μου σου είχε χαλάσει ο κοριός παρακολούθησης και με έδειχνε αλλού.... Ειδές αν και Ξανθιά κατάφερα να σου μπερδέψω το σήμα του gps σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευαρα φτιαξε μας λιγο αλλαξε φωτο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

To διχτυωτο ειναι μεγαλοs πειρασμοs!!!!!!!!!!!  ολα τα αποπροσανατολιζει.......και τα μυαλα και τα gps

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ειδικα οταν εχω απεναντι μου μια τοσο διχτυωτη εεεε  δυσκολη περιπτωση σαν τηs Ευαs  πρεπει να βαλω ολο μου το ειναι!!!!
Μονο με συνεχη μανικετοκουμπα εεε  επεμβασειs ηθελα να πω.....θα εχουμε το ευχαριστο αποτελεσμα ωστε ολοι να ζητωκραυγασουμε απο ...χαρα!!!!!!!

Αχ μωρο μου θελω να βαλεις τα δυνατα σου και δυνατα  :knockinb: :knockinb:

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μωρακι δουλευεισ σημερα :-* :-*

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι μωρακι αυτη ειναι φωτο φτιαξε μας λιγο. ειμαι με ενα φιλο και σε θαυμαζουμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παμε αποψε για κατο;;;;;;;;

Τωρα σειρα εχει το Ευακι!!!!!!!!!!!  εχω τρομερο και σκληρο ενδιαφερον για το ....διχτυωτο τηs προβλημα.....
Πρεπει να την ...ανακουφισουμε!!!!!!!!!! Θα εργαστω παρα μα παρα πολυ σκληρα για την περιπτωση τηs!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Τωρα σειρα εχει το Ευακι!!!!!!!!!!!  εχω τρομερο και σκληρο ενδιαφερον για το ....διχτυωτο τηs προβλημα.....
Πρεπει να την ...ανακουφισουμε!!!!!!!!!! Θα εργαστω παρα μα παρα πολυ σκληρα για την περιπτωση τηs!!!!!!!!
λοιπον να πω κατι πριν τσουρουφλιστης εντελως με το ευακι........
το μουνακι της ειναι σκετη λαβα ...........
κατι ξερω κ εγω που το εβαλα στο στομα μου........ :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ναι μωρό μου θα σε περιμένω να μου Φορμάρεις τον σκληρό σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Δίσκο εννοώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λοιπον να πω κατι πριν τσουρουφλιστης εντελως με το ευακι........
το μουνακι της ειναι σκετη λαβα ...........
κατι ξερω κ εγω που το εβαλα στο στομα μου........ :-* :-* :-* :-*

Ααααααααααα   ευτυχωs που τωρα δλδ δεν με τσουρουφλισεs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα βιαs συγκρατιεμαι!!!!!!!!!!!!!!!
θελω κι εγω  λαβα στο στομα μου.........Αυτο ειναι το νοημα τηs.......λαβαs!!!!!  να καταληγει στο στομα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι μωρό μου θα σε περιμένω να μου Φορμάρεις τον σκληρό σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Δίσκο εννοώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο θελω κι εγω μωρο μου........Να σου φορμαρω τον σκληρο  δισκο!!!!!!!!!!!!
Ολοι θα νοιωσουμε μια αγαλιαση ενα πραμα!!!!!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom