evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπερα στο Ευακι :-* :-*
Πραγματι πολυ ξενοιαστο βλεμμα
Καλησπέρα Γιώργο μου , τι κανείς γλυκό μου αγόρι??? Καλά είσαι ? τι λέει η βόρεια Ελλάδα μωρό μου ???? βρέχει εκεί ????
Καλησπερα στο Ευακι :-* :-*
Πραγματι πολυ ξενοιαστο βλεμμα
Καλα ειμαι Ευακι αλλα στην δουλειαΚαλησπέρα Γιώργο μου , τι κανείς γλυκό μου αγόρι??? Καλά είσαι ? τι λέει η βόρεια Ελλάδα μωρό μου ???? βρέχει εκεί ????
Καλα ειμαι Ευακι αλλα στην δουλεια
Ο καιρος εδω μπερδεμενος το πρωι ψιχαλιζε απο το μεσημερι και μετα ηλιος
Ο καιρος πραγματι προσφερεται για πολλα που θα παη θα κοντινη η αποσταση και τοτε θα γινουνε πολλα ;) ;)Μωρό μου αυτός ο καιρός είναι για πολλααααααα αλλά τι να σου κάνω που είμαστε μακριά
Και δικη μου αδυναμια το καρεκλατοΚάτι σε καρεκλατο που είναι η αδυναμία μου έχουμε Γατοπαρδε μου αλανιάρη ?????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και δικη μου αδυναμια το καρεκλατο
Σιγουρα καλυτερα να γινεται και γλυψιμο του στηθους ρωγαςΝαι μωρό μου αλλά θα προτιμούσα να είμαι γυρισμένη με το στήθος μου στο στόμα του και να με γλύφει καθώς ανεβοκατεβαίνω πάνω του ;) ;) ;) ;) ;)
Και αυτη παρθενα ειναιΑχ οχι μη ειμαι παρθενα
ευακι πηγα να σου στειλω pm και ειναι γεματη η θυριδα σου...
Απο την μια οχι, απο την αλληΝαι φαίνεται μανάρι μου
Απο την μια οχι, απο την αλλη
Καλα ποτε προλαβες και με φωτογραφισες ,εγγυημενα ειναι πολυ αναπαυτικο καθισμα ;)Αν αυτό είναι το αναπαυτικό κάθισμα όπως στην φωτογραφία τότε αγάπη μου χαλάλι του η παρθενιά από παντού ………………
Καλα ποτε προλαβες και με φωτογραφισες ,εγγυημενα ειναι πολυ αναπαυτικο καθισμα ;)
Καλησπερα αλανι,(σας πεθυμησα να μην χαθουμε) ;στο πρωτο ποστ εισαι πως χαθηκαμε,και γραφε με μικρα γραμματα γιατι θα στα σβησουνεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΕΔΟ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΜΩΡΕ ΕΛΠΙΖΟ ΤΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Πολυ ταχυτητα αστραπη ,για γευση απομνημονευση και ευχαριστησηΕιδές μωρό μου , τα πάντα προλαβαίνω η δόλια ;) μια να σε γεύομαι και από την άλλη να σε φωτογραφίζω