evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αυτο τι σου λεει
Ότι έχει καλά κρατήματα και αναρτήσεις η κοπέλα ;) ;) ;) ;)
Αυτο τι σου λεει
Για πολυ ρουφηγμα,γλυψιμοΌτι έχει καλά κρατήματα και αναρτήσεις η κοπέλα ;) ;) ;) ;)
Για πολυ ρουφηγμα,γλυψιμο
Eδω ειναι το παλουκοπαλικαρι με λιγο μεγαλυτερο, υπαρχη προβλημα ; ;) ;)Ναι σίγουρα για όλα αυτά είναι , Αλλά δες και εσύ εδώ έναν Παλι(ου)καρο..
Αυτά είναι εργαλεία και κοσμήματα τέχνης όχι ότι κι ότι όπως λέει και ένα ανεκδοτακι …. Αχ που να είναι άραγε αυτά τα παλι(ΟΥ)καρια????????????????
Eδω ειναι το παλουκοπαλικαρι με λιγο μεγαλυτερο, υπαρχη προβλημα ; ;) ;)
Τοσο μεγαλο δεν κανη καλη δουλεια δεν εχει καλα κρατηματα, ποιο μικρος αλλα θαυματουργος να σε τιναζη στα ουρανια να μην ξερης τι σου γινεται να χανεσαι ;) ;) ;) ;)
Kαλημερα φιλε,ευχάριστο το θρεντ για να περναμε καλα διασκεδαστικα ,για ντουετο απευθηνσου στης κοπελες τι να σου πω εγωκαλημερα γιωργαρα πολυ ευχάρηστο το θρεντ για τις μουσες μαριαννα και ευα !!! εκτος απο τα γλυκα,τις σπεσιαλ συνταγες, τα πτυχια και της σπουδες στα πανεπηστημια οι κοπελες μηπως κανουν και ντουετο ?
Kαλημερα φιλε,ευχάριστο το θρεντ για να περναμε καλα διασκεδαστικα ,για ντουετο απευθηνσου στης κοπελες τι να σου πω εγω
Εαν με κανης σε κανω βασανιστηρια τοτε θα τα πω ολαπεστα ολα
Εαν με κανης σε κανω βασανιστηρια τοτε θα τα πω ολα
Μονο με 12 ουρες περισσοτερες θελη αυτος ο ατιμος γαταροςΤώρα παίρνω το μαστίγιο με της 12 ουρές και ερχομέ άτιμε Γάτε
Δες το imail σου λιγο ………
Γατουλι σας παρακολουθησα για λιγο. Ομως τελειωνει η βαρδια μου και πρεπει να φυγω.
Καλο σαββατοκυρικο σε ολους.
Με το ευακι θα τα πουμε ιδιαιτερως.
Πολλα φιλια στο μαρουλινι
Μωρό μου τι απίστευτη φωτο είναι αυτή?