You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ωχ σφαγη προβλερπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εδω τα καλα μαχαιρια.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Δικη σου συνταγη πως να τελειωνη αλλα δεν την βλεπω να τελειωνη μου φαινεται το αφηνη στην μεση το τελειωμαΕγω μωρο μου ειχα χαθει γιατη επρεπε να διξω στην Πετρουλα πως να τελειωνη στο δελτειο καιρου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εύα θεά πάρε μας τα μυαλά.
Μωρο μου εσυ δεν εχεις αναγκη να σου παρω εγω τα μυαλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Συνημμένα
Επισκέπτης
Δικη σου συνταγη πως να τελειωνη αλλα δεν την βλεπω να τελειωνη μου φαινεται το αφηνη στην μεση το τελειωμα
Αχ καλε μου την τεχνη του τελειωματος οσο και αν την διδαξε το ευακι στην πετρουλα γιοκ . Μονο το ευακι το κατεχει το εργο
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δικη σου συνταγη πως να τελειωνη αλλα δεν την βλεπω να τελειωνη μου φαινεται το αφηνη στην μεση το τελειωμα
Το καναμε ετσι για να εχει διαρκεια βρε
Kαι όμως μου τα έχεις πάρει
Μωρο μου εσυ δεν εχεις αναγκη να σου παρω εγω τα μυαλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αχ καλε μου την τεχνη του τελειωματος οσο και αν την διδαξε το ευακι στην πετρουλα γιοκ . Μονο το ευακι το κατεχει το εργο
Φτου μου Φτου μου
Βρυση ειμαι η γυναικα
Επισκέπτης
Φτου μου Φτου μου
Βρυση ειμαι η γυναικα
Καλε ποταμι χειμαρος
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Κοινως μαστορισαΑχ καλε μου την τεχνη του τελειωματος οσο και αν την διδαξε το ευακι στην πετρουλα γιοκ . Μονο το ευακι το κατεχει το εργο
Τι διαρκεια αμα αρχισουν οι ζεστες πρεπη επειγωντος να τελειωνηΤο καναμε ετσι για να εχει διαρκεια βρε
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
giorgos58 κ που να δης τη φλογα βγαζη το μουνακι της ευουλας........
Αμτζικ με κανεις και κοκκινιζω μη σταματα σε παρακαλω ειμαι και παρθενα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Να βαλω και την γλωσσα τοτε πυραυλος θα γινηgiorgos58 κ που να δης τη φλογα βγαζη το μουνακι της ευουλας........
Αμτζικ με κανεις και κοκκινιζω μη σταματα σε παρακαλω ειμαι και παρθενα
Από πότε ξανάγινες παρθένα;;
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλε ποταμι χειμαρος
Ειπαμε χρυση μου γυναικα ελεως δεν ειμαι και ο Νιαγαρας
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Σε παρθεναγωγειο ησουνα εως τωρα ΠΑΡΘΕΝΟΠΗΑμτζικ με κανεις και κοκκινιζω μη σταματα σε παρακαλω ειμαι και παρθενα
Επισκέπτης
Από πότε ξανάγινες παρθένα;;
Α δεν το ξερεις αυτο το ευακι δεν ειχε μυρισει ποτε της τον κρινο . Μονο τον εβλεπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K