Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
μην φοβασαι, θα κανω τεχνη πάνω στην τεχνη, θα γινει αριστουργημα

Η τέχνη για την τέχνη είναι γνωστή έκφραση που χρησιμοποιείται πολυ συχνά για να δηλώσει το υψηλό ιδεώδες των καλιτεχνών οι οποίοι αποστρέφονται το χρήμα και γενικότερα τα υλικά αγαθά. Αλλά η τέχνη πάνω από την ίδια την τέχνη; Τι εννοείς ακριβώς;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Η τέχνη για την τέχνη είναι γνωστή έκφραση που χρησιμοποιείται πολυ συχνά για να δηλώσει το υψηλό ιδεώδες των καλιτεχνών οι οποίοι αποστρέφονται το χρήμα και γενικότερα τα υλικά αγαθά. Αλλά η τέχνη πάνω από την ίδια την τέχνη; Τι εννοείς ακριβώς;

ουφ, αν δεις την εικονα τρισδιαστατα βλεπεις δυο θεματα. εγω θελω να ζωγραφισω στο πιο κοντινο απο τα δυο θεματα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Είναι ώρα για ύπνο!! Καλό βράδυ σε όλους και ιδιαίτερα στη μεγάλη μου αδυναμία, τη Μαριάννα!!! Καληνύχτα Ευάκι και επι το καλιτεχνικότερο, bon nuit!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εμπρος, ολοι στα κρεβατακια, για να υπαρξει εμπνευση....καληνυχτα σας.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Τα χερια εξω απο το σεντονι η κουβερτα η παπλωμα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημέρα στην παρέα...

Πως είσαι γλυκειά Μαριάννα ?
όλα καλά ? ...αληθεύει αυτά που έγραψαν παραπάνω ότι ήσουν "κρατούμενη" ?  :sunglasses:

Ευάκι (καλό κορίτσι)...
τι ωραία έκπληξη ήταν και αυτή ! ...καιρό έχουμε να τα πούμε :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα στην παρέα...

όλα καλά ? ...αληθεύει αυτά που έγραψαν παραπάνω ότι ήσουν "κρατούμενη" ?  :sunglasses:

Ευάκι (καλό κορίτσι)...

Καλημέρα φιλτατε Φαρκέλι. Πράγματι η επανεμφάνιση της (χαζο)ξανθιάς ήταν παραπάνω από έκπληξη. Θα το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια κοιτώντας δυο μεχρι και τρεις σελίδες πίσω. 

Επισκέπτης
Καλημέρα φιλτατε Φαρκέλι. Πράγματι η επανεμφάνιση της (χαζο)ξανθιάς ήταν παραπάνω από έκπληξη. Θα το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια κοιτώντας δυο μεχρι και τρεις σελίδες πίσω.   

Καλημερα μεγαλε μου ερωτα μαρουλια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
        Καλημερα αγαπημενε μου φαρκελι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
        Φιλια σε ολους...............

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Καλημερα Μαρουλια μου  :grin: :grin: :grin: και εμενα μου ελειψες βρε ατιμουλικο αγορι αλλα τι να κανω ???????? που να σε εβρισκα αφου η Νικολουλη δεν με ενημερωνε αφου σε θελει για παρτη της  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αλλα παρατησρησε στο δεξη μου κωλομερη που εκανα το Τατουαζ για παρτη σου αγορι αλανιαρικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• EVA HOME niaou.JPG
    EVA HOME niaou.JPG
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 20

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα στην παρέα...

Ευάκι (καλό κορίτσι)...

Καλημερα γλυκο μου μωρο ...Και εγω χαρικα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ελπιζω να εισαι καλα και να περνας και καλα βεβαια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καλημερα Μαρουλια μου  :grin: :grin: :grin: και εμενα μου ελειψες βρε ατιμουλικο αγορι αλλα τι να κανω ???????? που να σε εβρισκα αφου η Νικολουλη δεν με ενημερωνε αφου σε θελει για παρτη της  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αλλα παρατησρησε στο δεξη μου κωλομερη που εκανα το Τατουαζ για παρτη σου αγορι αλανιαρικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπαμε χρυση μου να κανουμε την επιστροφη μας αλλα μην αρχιζεις τα ξελογιασματα με τα τατουαζ σου. Αφησε ησυχο τον μαρουλια :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Καλημερα μεγαλε μου ερωτα μαρουλια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
         Καλημερα αγαπημενε μου φαρκελι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
         Φιλια σε ολους...............

Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία!!! Ελπίζω να είσαι καλά!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλημέρα Ευάκι!!! Ελπιζω να είσαι καλά!!   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ευχαριστώ για την ανάγλυφη αφιέρωση!!! Κρίμα που δεν μπορώ να ανταποδώσω με τον ίδιο τρόπο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλημέρα στα γλυκά μωρά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom