Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι!!! Ελπιζω να είσαι καλά!!   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ευχαριστώ για την ανάγλυφη αφιέρωση!!! Κρίμα που δεν μπορώ να ανταποδώσω με τον ίδιο τρόπο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χα χα χα χα χα χα χα το φανταστικα μωρο μου οτι δεν θα εκανες το ιδιο για μενα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ισως κανεις κατι καλυτερο για μενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(το σπιτι στο Κουτσοποδι) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
καλημερα καυλιαρικα πλασματακια....
σε ολους απευθυνομαι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Χα χα χα χα χα χα χα το φανταστικα μωρο μου οτι δεν θα εκανες το ιδιο για μενα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ισως κανεις κατι καλυτερο για μενα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(το σπιτι στο Κουτσοποδι) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρέπει να ξέρεις οτι έχω ήδη συλληφθεί δυο φορές για πρόκληση τύφλωσης από έκθεση του θεσπέσιου κορμιού μου σε δημόσια θέα και δε θέλω να το ξανακάνω, ακόμα και για σενα Ευάκι, γιατί την επόμενη φορά θα οδηγηθώ στη φυλακή!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όσο για τα περουσιακά μου στοιχεία, σε έχω στα υπ'όψιν ευειδέστατη ξανθιά!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι ειπαινισεσαι Μαρουλοτομαρο ????????

Δεν υπαινίσσομαι απολύτως τίποτε. Απλούστατα λεω κατι που είναι ευρέως γνωστό, μερικές έχουν και μερικές δεν έχουν. Αυτό ισχυει και για τους άνδρες φυσικά!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πρέπει να ξέρεις οτι έχω ήδη συλληφθεί δυο φορές για πρόκληση τύφλωσης από έκθεση του θεσπέσιου κορμιού μου σε δημόσια θέα και δε θέλω να το ξανακάνω, ακόμα και για σενα Ευάκι, γιατί την επόμενη φορά θα οδηγηθώ στη φυλακή!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όσο για τα περουσιακά μου στοιχεία, σε έχω στα υπ'όψιν ευειδέστατη ξανθιά!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Μωρο μου και το ΕΦΑΠΑΞ γιατη εχω και κατι μικρο εξωδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τα κρατητηριο μωρο μου θα σου φερνω εγω βρε ατιμουλικο τσιγαρα και την θεσπεσια μαγειρικη μου που δεν νομιζω να σε κρατησουν παραπανω απο δυο μερες η φυλακες διοτι θα εχεις παραδωσει το πνευμα σου στον υψηστο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Θα ξεχασω την τυφλωση που μου προκαλασες καλε μου καθως προβαλες εκεινη την ημερα το τρομερο τεραστιο μοριο σου γωνια αλλοπης και στουρναρη? . Ξεκανες εμενα και αλλες 5. Μετα απο 2 εβδομαδες ειδαμε ξανα τον κοσμο.............................................................................................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Θα ξεχασω την τυφλωση που μου προκαλασες καλε μου καθως προβαλες εκεινη την ημερα το τρομερο τεραστιο μοριο σου γωνια αλλοπης και στουρναρη? . Ξεκανες εμενα και αλλες 5. Μετα απο 2 εβδομαδες ειδαμε ξανα τον κοσμο.............................................................................................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε παρακαλώ, μην με εκθέτεις άλλο!! Κινδυνεύω να συλληφθώ πάραυτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
     Καλημερα ολη μερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα τα κοριτσια μαυρα ματια καναμε να σας δουμε και παλι Ευα Μαριαννα-Μαριαννα Ευα καλα εισαστε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Τα παραλες χρυση μου τωρα  :think:
Ειπαμε ο Μαρουλιας ειναι ΑΔΩΝΗΣ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κοινως ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ) αλλα οχι και Τσεφ Στραικερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα την ειχαι τοσο οσο η γωνια Στουρναρη και αλλοπης τοτε εγω θα ειμαι η Μαριγω η πενεμενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Γιωργο μου ..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι κανεις ??? πως εισαι μωρο μου ???? :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τρελοκοριτσα που εξαφανιστηκατε μηπως σας δηλητιριασε κανενα φαγητο απο τις πολλες συνταγες που βλεπω εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα παραλες χρυση μου τωρα  :think:
Ειπαμε ο Μαρουλιας ειναι ΑΔΩΝΗΣ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κοινως ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ) αλλα οχι και Τσεφ Στραικερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αμα την ειχαι τοσο οσο η γωνια Στουρναρη και αλλοπης τοτε εγω θα ειμαι η Μαριγω η πενεμενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι πια εισαι? η μαριγουλα η μαριγω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[ author=giorgos58 link=topic=9877.msg1000490#msg1000490 date=1236684638]
Τρελοκοριτσα που εξαφανιστηκατε μηπως σας δηλητιριασε κανενα φαγητο απο τις πολλες συνταγες που βλεπω εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Εγω μωρο μου ειχα χαθει γιατη επρεπε να διξω στην Πετρουλα πως να τελειωνη στο δελτειο καιρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom