Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Νασε καλα που με αποθανατησες αν και ξανθια με τον μεγαλο στρατηλατη μου τον θελω τον θελω τον θελω :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Είδες τι έκανες καρδιά μου ακόμα και με τη ξανθιά σου κόμη;;; Δεν πήρες μονον τα μυαλά μου, ό,τι έχει απομείνει από αυτά τελος πάντων, αλλά έκανες τη φυσική ξανθιά να αναχωρήσει νωρις από τη ζήλια της !!!

Επισκέπτης
Είδες τι έκανες καρδιά μου ακόμα και με τη ξανθιά σου κόμη;;; Δεν πήρες μονον τα μυαλά μου, ό,τι έχει απομείνει από αυτά τελος πάντων, αλλά έκανες τη φυσική ξανθιά να αναχωρήσει νωρις από τη ζήλια της !!!

Ετσι ειναι μεγαλε μου ερωτα επρεπε ομως να σε διεκδηκισω απο τα νυχια της κορμαρας. Αυτη ομως κατι ετοιμαζει δεν μπορει θα δουμε αυριο. Απο μενα καληνυχτα σε ολους και ειδικα σε σενα μοιραιε μου ερωτα μαρουλαντωνιε ονειρα γλυκα...........:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καληνύχτα εύχομαι σε όλη την παρέα και ιδιαίτερα στο φίλο Φαρκέλι, την κορμάρα και τη μεγάλη μου αγάπη Μαριάννα. Όνειρα γλυκά καρδιά μου!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καληνύχτα στην ωραιότερη παρέα του Forum

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Μα, αν απουσιάσει δεν θα την έχεις κοντά σου να παρακολουθείς τις κινήσεις της ...

Μη σε νιαζει φαρκ ελλη εχω τους πρακτορες μου. Καληνυχτα φιλια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Μη σε νιαζει φαρκ ελλη εχω τους πρακτορες μου. Καληνυχτα φιλια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαριάννα σου πάει πιο πολύ το μελαχρινό  ;)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον μαρουλια πρεπει να κανεις  τελικα την προταση στο ομορφοτερο κοριτσι.προσπαθησα να σε βοηθησω λιγο.σαββατο πρωι φευγω για γαλλια ,πιστευω οταν γυρισω ολα να ναι ενταξει.
οταν γυρισω θα σας μαγειρεψω οπως αρμοζει σε μια βασιλικη οικογενεια . επειδη βεβαια η γαλλικη κουζινα ειναι αδιαμφισβητητα η καλυτερη της ευρωπης εννοειται οτι διοριστηκα και σεφ του παλατιου.

Συνημμένα

• marianna et maroulias.jpg
    marianna et maroulias.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 33

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
λοιπον μαρουλια πρεπει να κανεις  τελικα την προταση στο ομορφοτερο κοριτσι.προσπαθησα να σε βοηθησω λιγο.σαββατο πρωι φευγω για γαλλια ,πιστευω οταν γυρισω ολα να ναι ενταξει.
οταν γυρισω θα σας μαγειρεψω οπως αρμοζει σε μια βασιλικη οικογενεια . επειδη βεβαια η γαλλικη κουζινα ειναι αδιαμφισβητητα η καλυτερη της ευρωπης εννοειται οτι διοριστηκα και σεφ του παλατιου.

Καλημέρα γάλλε σεφ!!! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου ερωτήλε μάγειρα, αλλά προς το παρόν δεν τη χρειάζομαι!! Είτε σ'αρέσει είτε όχι το κορίτσι θα το πάρω και αν τολμήσεις να ξαναερωτοτροπήσεις μαζί του θα σε κλαίει η μανούλα σου!!! Από κει που καταγομαι δεν παίζουμε με τα λόγια μας όπως εσεις οι δαντελοφορεμένοι μάγειροι σαλιγκαριών και βατραχοποδιών!!! Πάντως σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, την οποίαν αποδέχομαι για να μην έχω κανέναν απολύτως δισταγμό όταν σε ξαποστείλλω, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  να μαγειρέψεις για μένα και τη βασίλισσα Μαριάννα και θα σε ειδοποιήσω εγκαίρως όταν επιστρέψεις στην ψωροκωσταινα!!!!   

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε Μαρούλια καλημέρα

καλημέρα και πολλά φιλιά στα κορίτσια που δεν έχουν έλθει στην παρέα  :-*
...που να βρίσκονται άραγε???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Καλημερα κυριες και κυριοι.........
Κουμπαρακι επιθετικο σε βρισκω.... :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σαββατο πρωι φευγω,οποτε θα με ανεχτεις 2 μερες ακομα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
σαββατο πρωι φευγω,οποτε θα με ανεχτεις 2 μερες ακομα.

Φίλε gimnoschef αυτό δεν ισχύει στην παρέα μας. Σύγουρα για πλάκα το είπες.

Τώρα για την πτήση σου θα σου πρότεινα να συμβουλευθείς τον φίλο Amjik που έχει αρκετή εμπειρία, εκτός και άν είναι γεμάτο το πρόγραμμα του.  :cool2:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν αρκουσε να αγαπιομαστε
αν αρκουσε η αγαπη
να αλλαζαμε λιγακι τα πραγματα,
να διναμε μονο με την καρδια μας

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν αρκοκουσε να αγαπιομαστε
αν αρκουσε η αγαπη
θα εκανα τουτο τον κοσμο
ενα ονειρο,μια αιωνιοτητα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom